Wissel.nl

5.9

Bestellen

5.8

Service

5.7

Prijs

5.6

Levering

48.4%

Zou hier weer kopen

Wissel.nl

Wat moet je doen als je beste vriendin je een bladcadeau geeft, terwijl jij liever naar de film gaat? Of wat doe je met de cadeaubon van je tante die je liever geen geld wilde geven, omdat ze dat zo onpersoonlijk vindt, terwijl jij aan het sparen bent voor die nieuwe iPhone? Het blijft lastig om dankbaar te zijn voor de cadeaus die je eigenlijk niet wilde hebben. Bij Wissel.nl kun je jouw cadeaubonnen inwisselen voor geld en in de webshop tweedehands cadeaubonnen met korting kopen. Het lijkt de perfecte oplossing te zijn, maar is dit bedrijf betrouwbaar? Zijn de gekochte bonnen altijd geldig? Wordt het geld altijd betaald? Vind op NederlandReview alle antwoorden op deze vragen in de reviews van klanten. Zij vertellen over hun ervaringen met Wissel.nl. 


Over Wissel.nl

In 2015 begon Wissel.nl met een simpel idee: Ruil jouw ongebruikte cadeaubonnen in voor geld. De ingekochte cadeaubonnen worden daarna in de webshop met korting verkocht. Wissel.nl geeft je garantie op al je aankopen. Alle cadeaubonnen zijn gegarandeerd geldig en kunnen direct gebruikt worden. Mochten er toch problemen zijn, dan zoekt Wissel.nl naar de oplossing.    Kijk ook even dit korte reclamefilmpje van Wissel.nl!


Bonnen inwisselen op Wissel.nl

Op de website van Wissel.nl is het mogelijk om direct een bod te krijgen op je cadeaubon. Als je het eens bent met het bod zijn er verschillende manieren om je bon in te wisselen. Je kunt de bon via de post versturen naar Wissel Nederland BV, Het Spoor 2-16, 3994 AK in Houten. In de enveloppe moet je naam en je bankrekeningnummer staan, verder moet ook je postcode en huisnummer vermeld staan voor het geval er iets misgaat. Je kunt de bon ook even langsbrengen op het kantoor in Houten. Maak dan wel eerst even een afspraak! Voor zowel het versturen via de post als het persoonlijk langsbrengen geldt, zodra Wissel.nl de bon in ontvangst heeft genomen, wordt het geld op je rekening gestort.


Bonnen kopen op Wissel.nl

Voor de webshop geldt dat alle bonnen via een mail naar de klant verstuurd worden. In de mail staat het kaartnummer en de pincode die nodig zijn om de cadeaubon te gebruiken. Je kunt zelf aangeven of je de fysieke bon ook wilt ontvangen, die wordt dan gratis geleverd. Via de webshop kan alleen met iDeal betaald worden. Alle bestellingen voor 16:00 worden diezelfde dag nog verwerkt. 


Klachten over Wissel.nl

Mocht je klachten of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de webshop. De website heeft een contactformulier dat voor iedereen toegankelijk is. Verder is er ook een online chat waar gebruik gemaakt van kan worden. Voor dringende zaken of voor het maken van een afspraak kan 7 dagen per week tussen 9:00 en 17:00 gebeld worden met 030-2270662. Het is echter verstandig om eerst even de FAQ-pagina te bekijken waar de meeste vragen al beantwoord zijn. 


Hoe beoordeel jij Wissel.nl?

Wacht! Heb je nog even tijd om van je te laten horen? Heb jij een cadeaubon bij Wissel.nl ingewisseld? Of heb je een cadeaubon met korting gekocht? Laat ons even weten hoe dat ging en laat een review achter! Nieuwe klanten willen graag horen wat jouw ervaring was.


Wil jij je cadeaubon inwisselen voor geld met Wissel.nl, maar weet je niet zeker of het betrouwbaar is? Vind hier klanten reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Bon

C

Carola

10-09-2023

0

Div kadebonnen

Al meerdere malen kadebonnen met korting besteld. Laatste keren ontvang ik de digitale codes met enige vertraging, terwijl ze in de bevestigingsmail aangeven dat je de codes binnen enkele minuten ontvangt. Verder goed opletten dat je geen fysieke bonnen besteld ipv digitale. Dit zou iets duidelijker aangegeven mogen worden. Buiten dit tevreden over wissel.nl. Klantenservice reageert snel.

K

K

27-07-2023

0

Wellness giftcard

Misleidend en erg onvriendelijk dat er geen contact mogelijk is.Met de kerst voor de corona heb ik een Wellness giftcard gekregen. Wegens corona zijn een groot gedeelte van de tijd de wellness centers gesloten geweest. Nu na de corona is het niet meer mogelijk deze te verlengen. Dan had ik dat maar tijdens de pandemie moeten doen. Wie kijkt er nou naar zijn to do giftcards als alles dicht is? NIET KOPEN DUS

R

rob van der Linden

27-10-2022

0

cadeau bon

Ik heb mijn cadeau bon niet kunnen gebruiken en daarvoor had ik ook een mail verstuurd maar geen terugkoppeling ontvangen! Wacht nog steeds op een oplossing van mijn bon!

M

M. Oostdam

16-02-2022

0

inwisselen cadeaubonnen

Ik heb al meerdere keren cadeaubonnen ingewisseld bij Wissel. De klantenservice reageert snel bij vragen en de uitbetalingen worden binnen 24 uur gedaan. Meestal zelfs in minder dan 24 uur. Ik heb wel eens gehad dat de uitbetaling een half uur na mijn aanvraag al gedaan was! Ik blijf hier zeker terug komen.

C

Chantal

16-02-2022

1

Verkoop cadeaubon

De afgelopen jaren al meerdere keren gebruik gemaakt van de service van wissel.nl. Altijd tijdig het afgesproken bedrag ontvangen. Kortom: topservice

S

Sander

15-02-2022

0

Cadeaukaart

Ik ben al jaren een trouwe klant van wissel.nl. Door deze site heb ik al honderden euro's kunnen besparen op mijn aankopen. Daarnaast is de service top van deze site! De medewerkers hebben echt hart voor de zaak en voor hun klanten!

J

Jeroen Schreurs

15-02-2022

0

Bol.com bonnen

Zo fijn om te besparen met Wissel! ? De codes krijgt je direct binnen via email en kan je daarna online gebruiken. Een zeer uitgebreid aanbod aan diverse bonnen, snel geleverd. Ik ga nu zeker vaker kijken voordat ik ergens online bestel Lekker besparen op aankopen, wat wil een mens nog meer! ?

B

Bart Meijers

15-02-2022

0

diverse cadeaubonnen

Ik koop hier zeer regelmatig cadeaubonnen en ben altijd erg blij met Wissel. Eenvoudige bestelprocedure, snel geleverd, en bij vragen altijd enorm snel (en vriendelijk) antwoord.

T

Tamara

15-02-2022

0

Cadeaubonnen

Al heel lang klant bij wissel.nl prima bedrijf. Supersnelle levering. Vragen worden altijd opgelost

A

Andre Oostveen

15-02-2022

0

Bol.com cadeaubon

Dagelijks een groot aanbod aan cadeaubonnen met korting. Het bestellen is eenvoudig en de bonnen worden direct geleverd. In het zeldzame geval dat er iets misgaat hebben ze ook een geweldige klantenservice. Ik heb hier de afgelopen jaren al honderden bonnen gekocht en ben zeer tevreden. Ik raad deze website aan iedereen aan.

A

Arjan

14-02-2022

0

Honderden aankopen

Fantastische website! Altijd goede en scherpe deals en super klantenservice. Reageren altijd heel snel en mocht er eens wat fout gaan lossen ze dat snel en keurig op. Ik koop hier al jaren!

G

Gregor

14-02-2022

0

verkopen bon

Mijn verlopen bon na enig aan dringen bijna volledig vergoed gekregen. Schandalig. Ik vindt het geen aanrader.

K

Kim

13-02-2022

0

vanaf 2018 Diverse cadeaukaarten via wissel gekocht

Ben vanaf begin 2018 klant bij Wissel.nl, Ik koop hier regelmatig cadeaukaarten, ze zijn erg snel met sturen cadeaukaarten per e-mail en/of per post, als iets misgaat zijn ze erg snel om probleem op te lossen, ze hebben mijn 5 sterren dik verdient!

A

Antoon Heinen

13-02-2022

0

Cadeaubonnen

Helaas, ben ik minder tevreden. Diverse keren moeten inwisselen en toen dat eindelijk lukte waren er weer problemen met wissel.nl. Echt niet prettig.

W

Wendy

13-02-2022

0

bon verkocht aan wissel.nl

Na 6 dagen nog geen betaling ontvangen voor de verkochte bon. Ondanks hun belofte van binnen 1 werkdag. Na 6 dagen nog niets, geen bon, geen reactie, geen geld?!

K

Karel Vasthoff

08-02-2022

0

Verkoop van bonnen.

Je kan je bonnen beter verkopen op Marktplaats daar kan je er veel meer voor krijgen dan bij wissel.nl.

S

Sven

07-02-2022

0

Kaarten

Drie weken geleden een kaart gekregen die ik twee weken geleden probeerde te verzilveren. Kaartnummer wordt niet herkend. Al 5 mails gestuurd de afgelopen weken waarop nog geen enkele reactie is gekomen.

C

Celine

05-02-2022

0

Cadeaukaarten

2 weken geleden cadeaukaarten gekocht en ontvangen deze zouden nog 4 maanden geldig zijn. Afgelopen dinsdag wilde ik deze verzilveren bleek de cadeaukaarten al verlopen te zijn?! Contact opgenomen met de klantenservice ene Jeroen gesproken en ik kon als "troost" een Dagje Uit Jaarkaart krijgen die geen enkele waarde heeft! Ik zal hen nooit aanbevelen en de gever hierover in kennis stellen.

W

Wilma

03-02-2022

0

Verkoop van drie cadeaubonnen.

Leuk voor alle mensen die zo snel hun cadeaubonnen uitbetaald hebben gekregen maar ik heb zelf twee werkdagen op de uitbetaling moeten wachten.. Ik kan toch niet de enigste zijn?

C

Christina

02-02-2022

0