Wellnessbon.nl

6.3

Bestellen

5.5

Service

5.5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Wellnessbon.nl

Wil je lekker een dagje relaxen in een wellnesscentrum of wil je dit cadeau doen? Dan is wellnessbon.nl wellicht voor jou. Hier kan je een cadeaubon aanschaffen zowel als inwisselen. Ook zijn er nog enkele andere opties om je lichaam even lekker te laten ontspannen. Een daguitje met z’n tweetjes is zo makkelijk cadeau te geven.

Over Wellnessbon.nl

Wellnessbon.nl is onderdeel van Green Wellness. Green Wellness heeft als doel te bemiddelen tussen leveranciers van Wellness en de consument. Daarnaast willen ze klimaatvriendelijke producten leveren. Dit gebeurt onder andere door alleen natuurlijke en biologische producten aan te bieden in het assortiment. Om deze doelstelling nog harder te maken investeert Green Wellness ook in windenergie om zo hun eigen CO2 uitstoot te compenseren.

Diensten

Wat biedt wellnessbon.nl nu precies? Op wellnessbon.nl biedt Green Wellness een cadeaubon die je kan gebruiken om lekker een dagje wellness te doen of om juist thuis te blijven en een product te bestellen uit de Wellnessbon shop. Een wellnessbon is een ideaal cadeau, ook als je een last minute cadeau nodig hebt. Snel een bon die je via de mail kunt uitprinten.
De wellnessbon is in te wisselen voor vele verschillende arrangementen. Dit kan gaan om een dagje sauna of gewoon lekker uit eten. Bij eetarrangementen staat biologisch en natuurlijk voorop, hierdoor is het aanbod wel enigszins beperkt.

In plaats van een dagje uit kan je de bon ook besteden aan producten voor lichamelijke verzorging uit de webshop. Om verder in te spelen op goed doen kun je eventuele restwaarde van je cadeaubon geven aan het goede doel. Hierbij kan je kiezen uit meerdere goede doelen.

Klachten

Als je klachten hebt over wellnessbon.nl kan je makkelijk via de website een contactformulier invullen. Wellnessbon.nl stimuleert het aandragen van nieuwe ideeën en suggesties van consumenten, ook hiervoor kan je het contactformulier gebruiken.

Wat betreft bekende klachten bij Wellnessbon.nl is de voornaamste klacht dat het aanbod veel te klein is. Om de bon te gebruiken voor lekker uit eten kun je slechts kiezen uit een handvol restaurants. Het bedrijf wijt dit zelf aan de gelimiteerde hoeveelheid restaurants die een compleet natuurlijke en biologische menukaart bieden. Toch zouden ze misschien kunnen ingeven en ook contracten afsluiten met restaurants die er wel naar streven biologisch te zijn, maar dit nog niet geheel zijn. Een ruimer aanbod zou meer consumenten trekken. Dit probleem geldt overigens ook voor het aanbod in sauna producten.

Daarbij komt dat een dagje sauna boeken via wellnessbon.nl in verhouding vaak veel duurder uitvalt. Op veel plekken hebben sauna’s acties waarbij de tweede persoon gratis mag komen bijvoorbeeld. Via Wellnessbon.nl moet je echter elke persoon compleet betalen. Volgens eigen zeggen zijn ze hiermee wel gemiddeld 10% goedkoper en kan je daardoor op elke gewenste data naar de sauna.

Hoewel de bon een flink bedrag kan hebben zal je voor een fijn daguitje vaak wel bij moeten betalen, terwijl het misschien goedkoper was geweest om via andere kanalen te boeken.

Heb je ook een ervaring met Wellnessbon.nl? Vergeet deze dan niet hier te delen.


 


Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten van de Wellnessbon. Wellnessbon.nl een goed idee? Leuk om als cadeau te geven? Bekijk de beoordelingen voordat u koopt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Sauna oliën

15 december sauna oliën besteld en betaald voor bijna €85,00. Geen bevestiging gekregen van de bestelling en ik hoor niks van dit bedrijf. 2 keer gebeld maar krijg meteen de voicemail eraan. Ben benieuwd of ik hier nog wat van hoor. Is genoeg geld.

M

Marjo Knarren

21-12-2021

0

gekregen wellnessbonnen

Sinds ik de bonnen heb, iets voor de coronatijd heb ik verschillende keren contact gezocht met vragen over de houdbaarheidsdatum. Vanwege zwakke gezondheid van mijn zoon ben ik erg voorzichtig. Op de 5 mails in de loop van anderhalf jaar heb ik nooit een antwoord gehad. Alleen de producten die ik bestelde werden geleverd, maar over de vragen over sauna en massage enkel stilte. jammer van de 150 euro die nu door het putje spoelen.....

M

M.C.J. V.D. Heijkant

15-11-2021

0

Wellnessbon

Voor onze bruiloft een wellnessbon ontvangen van 100 euro. Dus best een flink bedrag. Door privé omstandigheden niet eerder de kans gehad om de bon te verzilveren. Dan is het ook niet meer mogelijk. Zelfs niet met bijbetaling. Belachelijk! Niet bestellen dus. Groupon geeft nooit problemen. Kies voor een andere bon om teleurstelling te voorkomen.

A

ANJA VAN DEN BERGH

29-09-2019

0

Geen reactie als het mis gaat

Ik had twee cadeauvouchers gekregen van een vriend. Een kon zonder problemen verzilverd worden, maar bij nummer twee gaat het mis. De aanvraag wordt beantwoord met is al eerder ingediend. Als je tot twee keer toe een contactformulier invult komt er geen reactie! Er is geen telefoonnummer om direct in contact te treden dus het lijkt erop dat ik vette pech heb. Waardeloze service en heel sneu voor de gever van de bon, want die heeft er veel geld voor betaald.

W

W.W. Boyé

25-03-2018

0

Welnessbon gekregen

Wellnessbon cadeau gekregen van een vriendin, erg leuk. Een dagje ontspannen had ik wel verdiend zei ze, en nu kan ik zelf lekker kiezen waar ik dat ga doen. Mijn favoriete sauna daar is deze bon bijvoorbeeld al gewoon geldig, dus dat is alvast een plus. Leuk om te krijgen in ieder geval dus Ina, bedankt!

L

Latifa

05-02-2017

0

Snel cadeau voor schoonmoeder nodig

Cadeau nodig gehad voor mijn schoonmoeder, die was van de week jarig, maar ik had niks gevonden op tijd. Drukke baan, niet gerekend op uitnodiging en dan moet je er ineens heen, Via Wellnessbon toch snel wat kunnen regelen, gewoon te printen via email, kan het sneller? Was echt een redder in nood in dit geval haha

R

R. Grevelink

18-09-2016

0

Heerlijke badolie

Bij Wellnessbon heb zeer goede service ervaren, en zijn de badoliën van goede kwaliteit. Zeker aan te raden voor herhalingskopen.

J

Jasper Hardeman

03-06-2016

0

Cadeau voor vriendinnetje

Ze was er heel blij mee en voor mij was het heel makkelijk bestellen. Tip, dus!

A

Anne-Jet

10-10-2015

0