Wellness Giftcard

3

Bestellen

2.2

Service

2.4

Prijs

2.7

Levering

12.1%

Zou hier weer kopen

Wellness Giftcard

Met de Wellness Giftcard doe je iemand een dagje wellness cadeau en wie wil dat nou niet? Op die vraag krijg je antwoord bij NederlandReview. Een dagje wellness klinkt namelijk heerlijk, maar wat vinden klanten van de Wellness Giftcard? Kun je de cadeaubon bij veel resorts indienen en krijg je ook waar voor je geld? Een dagje wellness moet namelijk niet veranderen in een stressvolle ervaring. Lees daarom voordat je iemand de Wellness Giftcard cadeau doet de reviews van andere klanten. Dan weet je meteen of zij de Wellness Giftcard aanraden.


Over Wellness Giftcard

De cadeaubon wordt steeds vaker cadeau gegeven. Het is ook lastig om elke keer weer een leuk cadeau te vinden voor je moeder, vriend, nichtje of opa. Een cadeaubon maakt cadeaus geven een stuk makkelijker. Je kunt namelijk helemaal zelf bepalen wat je ermee doet. Met de Wellness Giftcard kun je genieten van een ontspannen dagje bij een wellnessresort. Je wordt de hele dag verwend en kunt even bijkomen van alle stress op werk en thuis. Het is dus niet alleen een leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen. 


 


Waar kun je de Wellness Giftcard inleveren?

– Veluwse Bron
– Elysium
– Thermen Holiday
– Zwaluwhoeve
– SpaPuur
– SpaWell


Hoe werkt het?

Je kunt een bon van minimaal 15,- en maximaal 150,- bestellen. De bon wordt via de post geleverd of je kunt de bon online in je mail ontvangen. Daarna is het helemaal aan jou wat je met de bon doet. Kies uit één van de resorts en maak een reservering. Neem op de dag van je bezoek de bon mee en bepaal zelf wat je voor het geld allemaal wilt doen. Het dagje relaxen kan beginnen. Na je bezoek reken je eenvoudig af met de giftcard en kun je heerlijk ontspannen naar huis. Je hoeft de giftcard ook niet in één keer op te maken. Je kunt dus blijven genieten. Hou wel de geldigheidsdatum op de giftcard in de gaten. 


Klachten Wellness Giftcard

Werd jouw giftcard niet geaccepteerd? Of werd het verkeerde saldo op jouw giftcard gezet? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice van de Wellness Giftcard. Je kunt op de website een contactpagina vinden waar alle gegevens vermeld staan. Je vindt hier het e-mailadres en het telefoonnummer van de informatielijn. Ook klanten met vragen over de giftcard kunnen bellen naar de klantenservice. Lees dan wel altijd eerst even de veelgestelde vragen. Je kunt hier het antwoord op je vraag misschien al vinden. Heb jij contact opgenomen om een vraag te stellen of een klacht te melden? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de klantenservice.


Wat vind jij van de Wellness Giftcard?

Heb jij genoten van een heerlijk dagje in één van de resorts met de Wellness Giftcard? Of heb jij de cadeaubon aan iemand cadeau gegeven? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de giftcard. Kun je de cadeaubon makkelijk bestellen? En is de giftcard lang geldig? Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of zij de Wellness Giftcard moeten kopen.


Wat vinden klanten van de Wellness Giftcard? Is de giftcard op veel locaties in te leveren? Ontdek het in de reviews en beoordelingen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (58)

Sauna welleness Card

Zelfde als wat hieronder staat, kaart gekregen voor mijn verjaardag. Door omstandigheden niet kunnen gebruiken, incl slechte service via mail. Geld kwijt!

C

Christa

30-03-2023

0forum

Koop geen Wellness giftcard van €100,-

Net voor Corona een wellness gift card gekregen van €100,-. Bij eerste vraag om saldo over te maken op rekening is gevraagd om de card te verlengen. Hier had ik begrip voor. Netjes verlengd, maar door meerdere malen zelf Corona te hebben gehad is de card niet tijdig verlengd. Uitgelegd aan bedrijf maar nu blijven ze halsstarrig en card niet meer geldig en geld kwijt. Dit noemt men Customer Care. Dit heeft er totaal geen blijk van wel voor zichzelf, maar niet voor de klant. NIET KOPEN DUS!!!!!!

R

Ronald Jansen

06-03-2023

0forum

Wellness Giftcard

In Coronatijd een wellness Giftcard gekregen van €120,00, van onze dochters. Zelf geveld door Corona, ziekenhuis opname, veel klachten thuis en diverse therapieën gevolgd; nu eindelijk de moed om weer naar de sauna te gaan. Helaas, kaart is verlopen( hoe kan ik dat zien?) geen enkele tegemoetkoming. Op mijn vraag wat doen jullie met het geld dan, heb ik geen antwoord gekregen, wel het standaard antwoord. Deze kaart en aangesloten sauna’s worden door mij geblokkeerd. Wij gaan gewoon naar Thermen Bussloo

L

Loes

26-02-2023

0forum

wellness gift card

Dezelfde ervaring ! Ik heb ze gevraagd een voorstel te doen voor een datum in hun daluren waarbij we een minimum besteden aan lunch of diner maar geen positieve reactie. Ze jagen hun klanten de deur uit. Ik stuur ze voortaan de bonnen van de bezoeken aan andere wellness centra. Misschien dat dat helpt. Ze hebben een mailadres met " gastenservice" . Van service is geen sprake. Ik bezoek deze centra niet meer, genoeg alternatieven.

A

Adri

06-01-2023

0forum

welnessgiftcard

Zo lief van mijn collega's: een mooie cadeaukaart gekregen, maar deze helaas i.v.m. Corona niet eerder kunnen besteden. Deze week gemaild, want op de kaart zelf staat geen uitgiftedatum, maar teleurstellend bericht: de kaart kan niet verlengd worden en is dus niets meer waard. Echt schandalig dat mensen op deze manier hun geld kunnen verdienen, want de reviews lezende, ben ik (helaas) niet de enige. Nooit meer kopen dus.....

S

San Akerboom

03-01-2023

0forum

Welness Giftcard

Nooit kopen!! Ik heb dit cadeau gekregen van collega's. Vanwege corona en zwangerschap heb ik de kaart niet op tijd kunnen gebruiken. Deze week gevraagd of ik de kaart alsnog mocht gebruiken. Mijn collega's hebben immers gewoon geld betaalt voor de kaart. Helaas geen uitzonderingen mogelijk. Echt enorm slechte service. Je kunt je vrienden beter geld geven.

P

Paula

30-12-2022

1forum

Wellness giftcard

De website geeft aan: verlopen of geblokkeerd. Nergens staan de uitgiftedatum, geldigheidsdatum en waarde vermeldt, niet op de kaart en niet op de website. Is niet te controleren dus. Advies: geef echt geld met een leuke ansichtkaart.... die verlopen niet. Vraag: " Waar blijft al dat geld van niet gebruikte tegoeden ?" Kado of tegoedbonnen.... gewoon niet aan beginnen

Q

Q.Y.

24-12-2022

0forum

Wellnessgiftcard

Alle negatieve reviews kloppen. Kaart is maar 1 jaar geldig. Er wordt wel geld geint maar de diensten niet geleverd. NOOIT KOPEN DEZE KAART.

W

Will van Rooijen

19-11-2022

0forum

WelnesGift Card

NIET KOPEN! Onbetrouwbaar, van dezelfde eigenaar als alle sauna's van IWR groep ook al doen ze net of dat los van elkaar staat. Enige wat ze met de bon willen bereiken is deze te laten verlopen zodat 1 persoon hieraan verdient. Niet voor niets al deze sauna's en de giftcard niet telefonisch te bereiken...

B

Bart.

18-11-2022

0forum

Wellnesscard

De card is maar bij een paar Sauna's in te leveren. En door de lock-down hebben wij deze pas vd winter niet kunnen gebruiken, maar nu is deze card toch verlopen. Toch contact opgenomen met de klantenservice, maar ze doen niet. Gezien de IN-flexibiliteit raad ik deze kaart sterk af.

W

Wendy

09-11-2022

0forum

Wellness Giftcard

Gekregen in coronatijd. Tot 2 x toe gevraagd om verlenging, maar geen antwoord gekregen. We zitten nu met een giftcard van 75 eu zonder dat we deze kunnen gebruiken. Waardeloos!

G

Germen

15-10-2022

0forum

Wellness giftcard

De kerst voor de corona heb ik een Wellness giftcard gekregen. Wegens corona zijn een groot gedeelte van de tijd de wellness centers gesloten geweest. Nu na de corona is het niet meer mogelijk deze te verlengen. Dan had ik dat maar tijdens de pandemie moeten doen. Wie kijkt er nou naar zijn to do giftcards als alles dicht is? Dit bedrijf is totaal niet meedenkend en begripvol. Schande.

B

Brigitte

22-09-2022

0forum

Welness gift kaart

Ongelooflijk wat een achterlijk systeem. Je koopt de kaart als cadeau, maar als je er vervolgens mee betaaldvbetaal je 5,95eu aan kosten, puur omdat je met deze gift kaart betaald. Wat is dit voor waanzin! Oplichtersbende, niet meer, niet minder.

K

Klaus

05-05-2022

1forum

Wellnes giftcard

Gekregen welness giftcard eerste instantie verlopen door corona al met al weer actief tot 1 april kwam ik per toeval achter. Gauw gereserveerd blijkt dat er 5.95 afgeschreven wordt? Apart! Ik raad deze kaart niet aan, veel gedoe gehad en nu sinds kort 2 jaar geldig. Was 1 jaar... Ik weet niet hoe het bestellen ervan verloopt. Ik kreeg een kaart/pasje destijds. En kan dus ook niet over het leveren vertellen

M

Monique

20-03-2022

1forum

35 euro

NIET KOPEN NIET KOPEN NIET KOPEN NIET KOPEN NIET KOPEN Helaas word je hier opgelicht. Krijg je een cadeau van 35 euro blijkt dat je bijna 20% aan kosten moet betalen als je ermee betaald!!!!! Dit heet in goed Nederlands: EEN BOEVENBENDE!!!

P

Piet H

16-03-2022

1forum

6064364431028552344

giftcard gekregen van mijn kinderen voor mijn 60ste verjaardag. Op 08/12/2021 1ste aanvraag gedaan voor verlenging. een hele reeks gekke antwoorden ontvangen van Mandy, Monique, Martine, maar een velenging kwam er niet door. tal van excuses en onzin met resultaat dat ik op 26/01/2022 naar Hezemeer gegaan ben en de giftcard niet kon verzilveren. Nu heb ik een verlenging gekregen 6064 3644 3102 9914 600 geldig t/m 17/08/22. dat wil zeggen dat ik in de zomermaanden naar de sauna, moet. Dat doe ik nooit en heb dus een verlenging gevraagd t/m 26/01/2023 maar dat kan dan niet. teleurstellend ondanks de Corona. hebben mijn kinderen 50€ uitgegeven voor een cadeau waar ik niets mee kan doen. Ik begrijp jullie werkwijze niet en vind dit ontzettend klantonvriendelijk.

L

Linda Van der Voorde

21-02-2022

1forum

Wellness Giftcard

-Extra betalen bij reserveren -Kaart was eerste keer geblokkeerd na het activeren - Tweede keer niet geldig omdat deze verlopen was en ze een maand na het openen van de sauna's nodig hadden om een e-voucher te sturen

M

M-V

11-02-2022

1forum

Wellness Giftcard 75 euro

Even opletten: Om te betalen met de wellness giftcard kost bij het wellness center EURO 5,95 extra! De wellness giftcard bied geen enkel voordeel.

A

Andre van Berkel

15-01-2022

1forum

Wellnessgiftcard

Ook ongelofelijk slecht behandeld. Kaart bleek na aankomst bij Veluwse bron na paar maanden geblokkeerd. Dus terug naar huis. Gaven toe dat het fout van hen was maar geen enkele coulance. Giftcardbedrijf zit trouwens exact op zelfde adres als de Sauna…..

B

Buhrmann R

02-11-2021

0forum

Sauna & Wellness kado kaart

Koop deze bon niet. Ik had een bon gekregen van 75 euro. Geen coulance regeling ivm corona. Kreeg een een hotelgiftcard van 10 euro voor het ongemak. Echter de wellnessgiftcard wel. Die gaven kostenloos een verlening tm maart 2022.

C

CBO

20-10-2021

0forum