True Gifts

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

True Gifts

Een goede vriend of vriendin van je is jarig en je bent op zoek naar een cadeautje. De jacht naar leuke cadeaus is en blijft altijd moeilijk, maar kan makkelijker gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld een bepaald thema waar je je aan wilt houden of blijf op één website en kies daar iets uit. Bedenk, waar houdt je vriend of vriendin van? Is het een theeliefhebber of toch meer een koffiepersoon? Houdt hij of zij van leuke decoraties voor in huis? En hecht diegene misschien veel waarde aan de herkomst van producten die hij/zij gebruikt? Bij True Gifts bieden ze cadeaus aan die Fair Trade, eco-friendly én handgemaakt zijn. Wat vinden consumenten van deze producten? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!


 


Over True Gifts


True Gifts is een cadeaushop opgericht door twee zussen. Het doel van deze webwinkel was om cadeaus te verkopen die zowel leuk waren voor de ontvanger als voor onze mooie wereld. In het kort: de cadeaus zijn geselecteerd op herkomst en originaliteit en dragen bij aan een eerlijkere wereld.


Het assortiment van True Gifts bestaat uit Fair Trade producten, eco-friendly producten en handgemaakte producten. Fair Trade houdt in dat de producten onder menswaardige omstandigheden worden gemaakt en dat de producenten daar dan een eerlijke prijs voor krijgen. Dit houdt in dat er dus geen sprake is van kinderarbeid of uitputting van de arbeiders. Klik hier voor meer informatie over Fair Trade producten.


Eco-friendly

producten zijn kort gezegd producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Deze milieuvriendelijke producten zijn al gerecycled of zijn zelf recyclebaar. Omdat je ze dus kan hergebruiken voorkom je hiermee veel afval. Eco-friendly producten zijn vaak ook biologisch afbreekbaar, wat betekent dat de afbraak minder belastend is voor het ecosysteem. Meer over weten? Klik hier


Als laatste zijn de producten van True Gifts handgemaakt. De twee ondernemende zussen hebben hiervoor gekozen omdat ze ook de kleine ondernemers willen steunen.


 
 


Diensten True Gifts


Heb je inspiratie nodig voor cadeaus? Bekijk dan de blog van True Gifts. Ook kun je op hoogte van True Gifts blijven op Twitter, Pinterest en Instagram.


Als je eenmaal een leuk cadeautje hebt gevonden, kun je gaan betalen. Bij True Gifts kun je betalen met iDEAL, Billink, Belfius, Bancontact/Mister Cash, Sofort en Bitcoin. De levertijd van je pakketje hangt af van het postbedrijf. Als je je bestelling voor 15:00 uur plaatst bij PostNL, wordt je pakket de volgende dag al thuis afgeleverd. Als je je bestelling voor 15:00 uur plaatst bij DHL, wordt je pakket binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. De verzendkosten lijken per verzending te verschillen.


 


Garantie, vragen en klachten bij True Gifts


Op elk product van True Gifts geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat het product moet functioneren naar behoren en dat het product moet doen wat de consument ervan mag verwachten. Ben je niet tevreden met je product of heb je het idee dat het product niet goed is, dan zijn de verzendkosten voor retournering of vervanging voor True Gifts.


Heb je vragen over een product? Neem dan contact op met de klantenservice! Dit kan je doen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 288 92 422. De klantenservice is tussen 11:00 en 15:00 bereikbaar. Als je een klacht hebt, kun je deze sturen naar contact@truegifts.nl en wordt er binnen twee werkdagen contact met je opgenomen.


 


Heb jij al ervaring met de producten van True Gifts? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? Laat je beoordeling en mening hier achter!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)