Presents@home

5.5

Bestellen

4

Service

5

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Presents@home

Heb jij ervaring met deze webshop? Dat komt goed uit, want hier kun je dan mooi een beoordeling schrijven en jouw mening delen! Dat is super handig voor de mensen na jou, die op zoek zijn naar reviews van eerdere klanten. Je helpt ze op die manier namelijk met hun keuze te maken.

Er is er een jarig

Altijd gezellig natuurlijk en rede genoeg tot een feestje, maar wat ga je deze ronde geven? Cadeaus horen er volgens onze maatschappij bij. Niet alleen bij verjaardagen, ook bij een jubileum, geboorte, trouwerij, verhuizing, slagen en ga zo maar door. Gelukkig zijn er opties genoeg voor leuke cadeaus. En anders; heb je er zelf niet eens eentje verdiend?

Cadeauwinkels

Zowel online als in het winkelcentrum zijn er veel cadeauwinkels te vinden. Daar vind je een schat aan unieke of schattige presentjes. Je kunt het vaak zo gek niet bedenken of het wordt verkocht. De ontwerpen zijn meestal anders dan in de gewone winkels; grappiger en kleuriger bijvoorbeeld. Vaak maakt het dan niet meer uit of de ontvanger wel echt iets aan het cadeautje heeft, omdat het op zichzelf al zo leuk is dat je het eigenlijk alleen maar neer wilt zetten en met een glimlach naar kijken.

En toen...moest je kiezen

Ja, dat moment komt er. De een kijkt er naar uit, de ander tegenop. Wat zou de ontvanger het leukste vinden?  Woonaccessoires? Een vrolijke kapstok? Fietsaccessoires? Decoratie of accessoires voor de baby- of kinderkamer? Een fleurige muursticker ofzo?Leuk tafelzeil? Grappige klok? Plakfolie voor die lelijke keukenkastjes? Luiertas of gewone tas? Paspoortmapje? De designs van Kitsch Kitchen zijn bijvoorbeeld erg vrolijk en kleurrijk. Of ga je voor oud Hollandsch in Delfts blauw. Zo’n kussend paartje misschien? Qualy, Blond Amsterdam en Pip Studio hebben ook leuke dingen trouwens. Maar zo’n thermoskan of theepot is ook leuk, zeker als diegene een echte theeleut is. Of een gezellige, maar vrij nutteloze gadget voor in de keuken of een andere keukenaccessoire.Presents at Home

Heb je ervaring met deze online cadeauwinkel en wil je er graag een review over schrijven? Dat kan! Was hun service zo efficiënt als ze zelf beweren? En hoe zat het met de diversiteit van het assortiment? Of wil je juist antwoorden op deze vragen? Dat kan ook. Lees dan gerust de meningen en beoordelingen van de mensen die je voor gingen.


Ook zo nieuwsgierig wat de klanten voor jou vonden? Lees hier hun meningen, reviews van ervaringen en beoordelingen. Of schrijf er een! Dat mag ook.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Thermoskan Diamond

Gisteren de thermoskan Diamond ontvangen. Helaas bleek na de eerste keer omspoelen dat de kan lek is. Ik mocht de kan niet meer retourneren omdat hij al in gebruik is genomen (omgespoeld met schoon water). Hoe kan ik erachter komen dat hij lekt als ik hem niet eerst mag gebruiken? Telefonisch niet bereikbaar voor klachten en mijn negatieve beoordeling op de website is niet goedgekeurd en dus niet openbaar. Slechte service en zonde van je geld.

A

Amber

10-12-2021

0

Fietsmand en beugel

Deze winkel levert wel maar als je iets wilt terugsturen maken ze je het moeilijk en brengen ten onrechte kosten in rekening.

J

Jeroen en desiree

17-04-2021

0

Loombox

Na één keer gebruiken loomplankje kapot. Mailtje gestuurd en we krijgen een nieuwe ?

L

Lenie Bausch

01-07-2020

0

Thermoskan

Ziet er leuk uit maar meer geschikt als vergiet. Lekt aan alle kanten. Geld terug of vervangend product krijg ik niet. Ik moet de kan zelf maar zien te repareren. Ook mijn argument dat een product waar kokend water in gaat echt niet moet lekken omdat dat serieuze brandwonden kan opleveren vinden ze niet belangrijk. Ze weten dat het vaker mis gaat in de fabriek maar verkopen het product toch. Schandalig!

N

Nieboer

23-01-2020

0