Photogifts.nl

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Photogifts.nl

Het leven is een aaneenschakeling van mooie momenten. Sommige daarvan zou je het liefst zo vaak als mogelijk naar willen kijken. Tegenwoordig is het gelukkig mogelijk om foto’s op allerlei verschillende materialen af te drukken. Zo ben je niet meer gebonden aan een ingelijste foto, maar kun je kiezen voor een materiaal wat helemaal bij jou past. Misschien kies je liever voor het natuurlijke karakter van hout of een unieke uitstraling van aluminium. Maar ook klassiek schilderachtig op canvas of de schitterende kwaliteit op plexiglas behoort tot de mogelijkheden. Iedere fotoprint wordt daardoor uniek.

Het is overigens niet alleen leuk om mooie eigen herinneringen voor jezelf te bestellen. Het zijn ook geweldige cadeaus om anderen mee te verrassen! Opa en oma zouden in de zevende hemel zijn met die ene babyfoto van toen. En dat prachtige panorama van de vakantie van afgelopen zomer zou een prachtig verjaardagscadeau zijn voor die vriend of vriendin die mee was. Of de teamfoto van het jeugdteam van de voetbalclub nadat ze net die beker hadden gewonnen, zou echt heel leuk in de kantine van het clubhuis staan. En zo zijn er nog genoeg andere voorbeelden te noemen. Juist omdat het zo makkelijk gaat, want meer dan een bestand uploaden en de keuzes selecteren is het niet, is het een goed idee voor een persoonlijk cadeau.Veel mogelijk door eigen machinepark

Photogifts is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in fotoprints als wanddecoratie. Ook zij werken met bovengenoemde materialen. Door daarbinnen nog meerdere variaties te hanteren, komen ze op meer dan twintig opties uit. Denk hierbij aan het tuincanvas, de plexifoto, fotobehang, het fotoblok en de tuinposter. Maar het is ook mogelijk de materiaalkeuze verder te specificeren, zoals de fotoprint op forex (geschuimd kunststof) of dibond (aluminium met een witte toplaag) te laten drukken. Als je voor hout bij ze kiest, krijg je de optie om die houtsoort te kiezen die het beste bij de rest van het interieur past, zoals vuren, steigerhout, lariks, bamboe, ayous of berkenplex. Mede doordat het gehele productieproces in eigen huis gaat, is het mogelijk om naast alle materialen, veel verschillende maten aan te bieden en specifieke aanvragen te behandelen.

Voor dit bedrijf geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht een wanddecoratie beschadigd geleverd zijn of is het niet naar wens geproduceerd, dan kun je via de formulieren op de site dit bij het bedrijf aankaarten. Zij zullen het verhaal en de bijgevoegde foto’s van het probleem beoordelen en de print desnoods opnieuw produceren. Naast de contactformulieren op de website, zijn ze ook te bereiken per telefoon, e-mail, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Whatsapp.

Mening als cadeau

Hoewel je onmogelijk iedereen een fotoprint cadeau kunt geven, is het wel mogelijk om hier jouw mening en ervaring over Photogifts te delen. En voor diegene die daardoor geen fotoprint kregen; je kunt hieronder de reviews van voorgegane klanten lezen, zodat je een goed idee hebt, van wat er wellicht straks aan de muur hangt.


Waarom zou ik mijn fotoprints laten afdrukken bij Photogifts? Wat hebben andere klanten over hen te zeggen? Hoe beviel het als cadeau?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

niet beveiligd

Ik kan niets meer op de site Photogifts.nl bestellen,mijn computer geeft aan dat de site niet beveiligd is. Iemand een idee hoe dat kan en wat ik nu kan doen? bvd

K

kitty

09-05-2023

0