Personalgifts

5.5

Bestellen

5

Service

7

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Personalgifts

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Personalgifts.nl is een website en een bedrijf waar je de mooiste cadeaus kunt vinden en kopen. Het mooiste is, dat je alle cadeaus kunt personaliseren. Het is mooi om te zien hoe je zo een uniek cadeau kunt maken. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over personalgifts.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over personalgifts.nl om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over personalgifts.nl

Het kan een ware opgave zijn om een mooi cadeau voor iemand te vinden. Zeker wanneer je iets unieks wilt hebben en nog niet weet wat het mag gaan worden. Een uniek cadeau geven is natuurlijk mooi! Je wilt gewoon wat bijzonders geven en bij Personalgifts.nl snappen ze dat helemaal. Je wilt iemand anders immers helemaal verrassen.  Op Personalgifts.nl is het mogelijk om een origineel cadeau te laten maken. Een uniek cadeau met een foto en een naam of tekst. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Een verjaardag, een Valentijn, Kerst, een speciale gelegenheid of bijvoorbeeld een geboorte. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. 

Diensten van personalgifts.nl

Personalgifts.nl is een site waar je gepersonaliseerde cadeaus kunt kopen en krijgen. Het is een site waar je terecht kunt voor het laten maken van een mooi cadeau voor ieders budget. Het kan een telefoonhoesje zijn, een boek, een cadeaupakket, een broodtrommel of bijvoorbeeld een tas. Het hoort allemaal tot de mogelijkheden om te kiezen. 

Klachten, tips en complimenten over personalgifts.nl

Ben je ergens niet tevreden over bij Personalgifts.nl? Dan is het goed om dit via de telefoon, per mail of per post kenbaar te maken. Kijk naar de mogelijkheden om het op te laten lossen of om meer duidelijkheid te krijgen. 

Heb jij ervaringen bij personalgifts.nl

Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 


Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Weet wat personalgifts doet en of je waar voor je geld krijgt, door ervaringen te lezen van klanten die u voorgingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Te laat geleverd, service niet best

Mijn bestelling werd 3 dagen te laat bezorgd, nooit een reactie gehad van de klantenservice.

C

Caroline

13-02-2018

0

Groot aanbod van leuke cadeautjes

Voor mijn kleinkind vind ik het steeds lastiger worden om een cadeautje uit te zoeken voor zijn verjaardag. Hij heeft best veel dingen al wel en ik weet eigenlijk niet zo goed wat hij precies wil hebben. Voor zijn verjaardag afgelopen jaar een cadeau besteld bij Personalgifts. Voor mij een hele ervaring, want dit was de eerste keer dat ik online iets bestelde. Maar alles is gelukkig zonder problemen verlopen. Het bestellen van een cadeau was makkelijk, al was het wel even zoeken in het grote aanbod. Heb gebruik gemaakt van de klantenservice om een vraag te stellen en kreeg snel antwoord. Verder ook geen klachten over de prijs en/of levering.

H

Henny Plant

20-02-2017

0

Bestelling nooit aangekomen

Had een schattig kinderboekje besteld voor de verjaardag van mijn neefje. Nooit aangekomen.

M

Margot

29-08-2016

0

Leuke kado's bij Personal Gifts

Onlangs een K3 shirt bestelt voor mijn dochter. Ze was er heel erg blij mee. Service was ook prima.

M

Mike Ruft

09-03-2016

0