Online Star Register

9

Bestellen

6

Service

5

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Online Star Register

Er zijn niet heel veel dingen bijzonder, maar een ster op je naam zetten is dat wel. Dit is echter nog niet even makkelijk voor elkaar te krijgen. Online Star Register geeft je de mogelijkheid om dit te doen. Maar hoe zal dit nu in zijn werk gaan? Zul je er wel zeker van kunnen zijn dat die ster nu jouw naam draagt? Zal het moeilijk zijn dit te regelen via hun website? Zal hun website wel zo overzichtelijk en handig zijn? En zal er een Online Star Register klantenservice zijn die je kan helpen als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? Dit zijn allemaal dingen die verteld kunnen worden door mensen die al een ster op hun naam hebben gezet via dit bedrijf. Lees hun reviews om een beter beeld van Online Star Register te kunnen krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Online Star Register kunt verwachten.


Over Online Star Register

Online Star Register is een bedrijf dat sterren op naam aanbiedt. Je kan via hun website een ster op jouw naam zetten. Ze willen jou de mogelijkheid geven om een stralende ster aan de hemel te registreren. Dit kun je natuurlijk voor jezelf doen. Je kunt dan je eigen naam geven. De ster heeft dan voor altijd jouw naam of iedere andere naam die je wilt. Maar het is misschien nog wel veel leuker om het als een cadeau aan iemand anders te geven. Het is dan een uniek en eeuwigdurend cadeau dat je aan iemand kunt geven. Online Star Register zelf noemt het “nummer 1 cadeau in het universum”. Je kunt de ster vervolgens geven op welke gelegenheid dan ook. Het kan een mooi verjaardagcadeau zijn, maar ook voor een huwelijk, geboorte van een kindje, jubileum of andere gelegenheid is het een erg mooi cadeau. Als je eenmaal een ster op jouw naam op die van iemand anders hebt gezet kun je de ster altijd bekijken door middel van de app die Online Star Register aanbiedt.
Diensten van Online Star Register

Je kunt heel makkelijk via de website een ster op naam registreren. Volgens Online Star Register kan dit al binnen enkele minuten. Je kunt zelf een sternaam, sterdatum en sterrenbeeld ingeven. Ze hebben een Star Finder App voor je mobiele telefoon. Daarmee kun je de ster vinden. Ook krijg jij of de ontvanger een unieke sterpagina die je helemaal kunt personaliseren. Via de stercoördinaten kun je dan de ster in 3D bekijken. Het cadeau zal gestuurd worden in een OSR cadeaupakket. Daarin zit ook een tekstkaart met persoonlijke boodschap, gepersonaliseerd sterrencertificaat, een glow-in-the-dark sterrensticker en gedetailleerde draaibare sterrenkaart.


Klachten, Complimenten en Tips voor Online Star Register

Als jij al eens een ster via Online Star Register hebt gegeven of gekregen kun je ons vast meer vertellen over deze aanbieder van sterren op naam. Hoe makkelijk was het om een ster op naam te registreren? Was het vanaf toen echt jouw ster? En hoe reageerde de klantenservice van Online Star Register toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf je eigen Online Star Register review en vertel ons alles over jouw ervaring met Online Star Register.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Roblox premium

Ik heb Roblox premium gekocht, het geld is betaald maar nu blijkt dat het niet werkt op mijn telefoon, en computer, maar wel het geld betaald, dus pas op ze willen snel rijk worden en niks leveren.

H

Huub

06-06-2022

0

Gift Pack

Mooiste cadeau wat ik ooit heb gegeven, echt uniek!

H

Hans

25-07-2019

0