Nationale Groene Kadobon

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Nationale Groene Kadobon

Wat nu als je een cadeau zoekt voor iemand maar diegene weet niets te vragen? Geld geven is saai en het verdwijnt vaak in de huishoudpot. Daarom kun je beter voor een kadobon kiezen zodat de ontvanger zelf iets kan kiezen wat hij of zij leuk vindt. Als je daarbij ook een positieve bijdrage wilt leveren aan het milieu, kun je tegenwoordig kiezen voor de Nationale Groene Kadobon. Hier lees je er alles over!


Over Nationale Groene Kadobon

 
Nationale Groene Kadobon is een onderdeel van Kadobon Online BV. Zij vinden een duurzame levensstijl erg belangrijk en daarom willen ze helpen om online bewuste keuzes voor duurzame producten te maken. Daarom bieden zij de Nationale Groene Kadobon aan waarmee je alleen bij de door hen geselecteerde webwinkels met uitsluitend Fair Trade, biologische en natuurlijke producten iets kunt bestellen. Hiermee draagt zowel de gever als de ontvanger een steentje bij aan een duurzamere wereld.De natuur is prachtig en kwetsbaar; duurzaam consumeren wordt gelukkig steeds meer normaal


Diensten

 
Bij Nationale Groene Kadobon kun je dus óf een kadobon voor iemand kopen, óf je kunt er terecht om je ontvangen bon te besteden.


Nationale Groene Kadobon kopen

 
Wanneer je een bon aan wilt schaffen, klik je linksboven op ‘Geef groene kadobon’. Je gaat dan naar de bestelpagina waarin je kunt aangeven wat de waarde van de bon moet zijn. Je kunt hierbij kiezen tussen bedragen vanaf € 10,- t/m € 100,-. Vervolgens kies je of je de bon per e-mail of post wilt laten versturen. Je kunt kiezen uit een aantal cadeauverpakkingen, hiervoor wordt standaard € 1,- in rekening gebracht. Verder vul je de verzenddatum, de naam en het adres van de ontvanger in. Ook kun je nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Vervolgens kun je de bestelling betalen met iDeal, via een overschrijving of met een creditcard. Voor bedrijven is het ook mogelijk om kadobonnen aan te schaffen, in plaats van een kerstpakket bijvoorbeeld, hiervoor kun je een offerte op laten maken.


Nationale Groene Kadobon inwisselen 

Als je een bon hebt ontvangen kun je deze inwisselen via de website bij verschillende duurzame webwinkels met duurzame food en non-food producten. De bon kan in delen worden besteed, de eventuele restwaarde blijft gewoon geldig, mits er tenminste € 1,- op staat. Je kunt bij het inwisselen kiezen uit de volgende categorieën:

  • Mooi en gezond
  • Eten en drinken
  • Baby, kind en mama
  • Wonen en koken
  • Mode en accessoires
  • Goede doelen

Als je een product naar keuze hebt gevonden, kies je bij het afrekenen voor de betaalmethode ‘kadobon-online’. Daarna vul je je kadobon code in om af te rekenen. De Nationale Groene Kadobon is maar liefst twee jaar geldig, dus je hebt ruim voldoende tijd om deze te besteden.


Vragen en Klachten

 
Wanneer je een klacht hebt kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch, via een online formulier en ook via WhatsApp. Zij zullen hun best doen om eventuele problemen op te lossen.


Wat is jouw mening over Nationale Groene Kadobon?

 
Heb jij deze bon eens ontvangen of weggegeven, vertel ons dan jouw ervaringen. Kon je echt leuke artikelen aanschaffen met de bon of viel het aanbod wellicht tegen? Door met elkaar ervaringen van echte klanten te delen worden wij allemaal wijzer!


Wat zijn de ervaringen met de Nationale Groene Kadobon? Vinden mensen het leuk om deze te krijgen en kun je er leuke spullen mee kopen of toch niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)