Nationale Canvasbon.nl

8.5

Bestellen

8

Service

7

Prijs

9.5

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Nationale Canvasbon.nl

Ontdek ook wat anderen vinden van nationale canvasbon. Misschien is er binnenkort iemand jarig die u kent? U weet alleen nog niet wat u die persoon wilt gaan geven of moet geven? Het is dan slim om de nationale canvasbon te overwegen. U kunt een mooi persoonlijke canvas cadeau geven met een cadeaubon. De de nationale canvasbon is een van die cadeaubonnen waar iemand anders ook echt vrolijk van wordt. Het is werkelijk te gek om te zien hoe anderen verrast zullen zijn met deze mooie en unieke bon. 
Wilt u weten wat anderen van de nationale canvasbon vinden? Dan is het goed om te kijken naar de verschillende reviews en beoordelingen op Reviewnederland.nl. Hier kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en hoe goed of slecht anderen de nationale canvasbon vinden. De moeite waard om even te checken! 

Wat is een Nationale Canvasbon?

De de nationale canvasbon is een cadeaubon welke u weg kunt geven bij een feestelijke gelegenheid. Denk hierbij aan een babyshower, een kraamcadeau, relatiegeschenk, verjaardagscadeau, huwelijksgeschenk, sinterklaascadeau of voor de kerst of valentijn. Het mooi om te zien hoe u een persoonlijk cadeau weg kunt geven met de nationale canvasbon. Op de nationale canvasbon wordt namelijk ook een persoonlijke foto geprint als u dat wilt. Over nationale canvasbon

De de nationale canvasbon is een jaar geldig. Op de nationale canvasbon staat duidelijk aangegeven wanneer deze vervalt. Als slechts een deel van het tegoed van de bon wordt gebruikt dan blijft het tegoed geldig voor een volgende bestelling. 

Wanneer er meer dan 50 bonnen besteld worden voor een kerstpakket of een actie dan is het verstandig om contact op te nemen met de nationale canvasbon voor een scherpe prijs. 

Diensten van nationale canvasbon

De nationale canvasbon is een tegoedbon om een canvas mee te bestellen. Het is een ideaal geschenk voor iemand anders voor tal van gelegenheden. De bon kan een jaar lang gebruikt worden en er kunnen tal van verschillende formaten canvas foto’s mee besteld worden. 

Klachten, tips en comlimenten over en voor nationale canvasbon

Heeft u een klacht over de nationale canvasbon? Dan is het belangrijk dat u snel contact met hun opneemt om dit kenbaar te maken. Op de site is er helaas geen speciale pagina om snel uw klacht in te dienen. Wel zijn er meerdere mogelijkheden om contact op te nemen met de nationale canvasbon. 

Uw mening over nationale canvasbon 

Heeft u een keer een nationale canvasbon gekregen of weggeven? Laat dan uw beoordeling, mening en review achter op NederlandReview. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen bij het vormen van het juiste beeld van de nationale canvasbon. 

Al vast bedankt voor het inzenden van uw review of beoordeling. 


 


Is de nationale canvasbon een leuk cadeau? Wat kun je ermee en hoe is de service? Lees ervaringen over de canvasbon.nl op NederlandReview (van mensen die u voorgingen)

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

canvasbon voor doek portret dochtertje

Van mijn vrienden een canvasbon gekregen. Heb hem ingewisseld tegen een prachtig doek met een foto van mijn dochter. Klein beetje bijbetaald, want ik ging over het bedrag van de bon heen, maar dat kan dus ook.

P

Pauline Feenstra

05-01-2017

0

Cadeau voor zusje in verwachting

Afgelopen november een canvasbon cadeau gegeven aan mijn zusje die in verwachting is. Ze vroeg dingen voor de baby en nu kan ze mooi een eigen schilderij laten maken van haar nieuwe kindje (we weten nog niet wat het wordt).Anne

F

Frederique

16-12-2016

0

Passen en meten

Onhandig dat je nooit precies 50 euro uitgeeft, maar altijd meer en dan betaal je toch nog bij. En als je minder uitgeeft, dan zit je meestal met te weinig voor een nieuwe bestelling en dan is het nog lulliger, want dan kan je daar weer niks mee. Dus het is erg passen en meten. Maar wel leuk als cadeau om te geven, origineler dan een doos chocola of een fles wijn...

D

Dewi de Zwaan

05-11-2015

0

Verjaardagscadeau

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Canvasbon. Wat moet ik ermee, dacht ik. Maar online bleek dat je er dus eigenlijk heel veel kanten mee op kunt. Heb nu een foto laten drukken op canvas van diezelfde verjaardag, die hangt boven de bank. Echt een leuk verjaardagscadeau after all! Tip dus voor wie niet weet wat te geven!

E

Else de Bruin

30-09-2015

0