Multismart

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Multismart

Heb jij in de webshop van Multismart de leukste cadeaus gevonden voor je vrienden? Wil je nu meer weten over de ervaringen van andere klanten met de webshop? Lees dan hier de reviews van klanten! Op NederlandReview vind je onafhankelijke reviews van echte klanten. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Moet je lang wachten op de levering? En wat vinden klanten van de kwaliteit en de prijzen? Je ontdekt het allemaal hier in de beoordelingen. Voordat je het weet, heb je die cadeaus voor je vrienden in huis. Of misschien besluit je toch nog even verder te zoeken. Eén ding is zeker: Je bent met de reviews op NederlandReview op alles voorbereid.


Over Multismart

De webshop is nog een jonge, maar dynamische organisatie. Ze zijn nog nieuw en hebben daarom een gezonde dosis passie en zijn gedreven om hun klanten altijd het beste te bieden. Het bedrijf kijkt ook graag verder dan de Nederlandse grenzen. De medewerkers reizen de hele wereld over om de leukste en beste producten te vinden voor de webshop. Het bedrijf probeert ook milieubewuste keuzes te maken door duurzame verpakkingsmaterialen te gebruiken en minimale energie te verbruiken. 


Wat kun je kopen bij Multismart?

Ze willen hun klanten multifunctionele, slimme en unieke producten bieden. De naam Multismart is dan ook uit deze idealen ontstaan. Het assortiment bestaat voornamelijk uit leuke gadgets en cadeaus. Ze hebben echter ook alles voor wonen en leven, outdoor en verschillend speelgoed. Er is overigens elke dag een nieuwe dagdeal met extra kortingen te vinden.Maak jij zelf een cadeau of koop je liever bij Multismart?


Diensten Multismart

De betaling, verzending en levering kan bij online shops soms voor problemen zorgen. Multismart wil het daarom zo eenvoudig mogelijk maken. Betalen gaat dan ook veilig en snel met iDeal, PayPal, MasterCard, Maestro, Visa of AfterPay. De levering is meestal binnen 24 uur. Bestellingen voor 21:00 heb je meestal de volgende dag al in huis. Je kunt echter ook je eigen levertijd bepalen, zodat je niet speciaal thuis hoeft te blijven. Verzending is bij Multismart vanaf 50,- gratis en retourneren kan binnen 14 dagen. 


Klachten Multismart

Heb je speelgoed besteld en zit je nog steeds te wachten op de levering? Of waren er problemen met de betaling? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Op de website zijn alle contactgegevens te vinden. Er is een LiveChat en telefoonnummer voor alle dringende zaken, maar je kunt ook gebruikmaken van het e-mailadres. Klanten die in de buurt van Oosterhout wonen, kunnen ook langsgaan bij de winkel. De medewerkers helpen je graag verder. 


Schrijf een review over Mulitsmart!

Heeft de webshop volgens jou altijd de leukste cadeau-artikelen? Of bekijk jij elke dag de dagdeal? Schrijf dan een review over Multismart en laat andere klanten weten wat ze van de webshop kunnen verwachten. Zijn de gadgets duur? Hebben ze de leukste cadeaus? En raad jij andere klanten aan te bestellen bij Multismart? Geef in jouw beoordeling antwoord op deze vragen en help andere klanten. Ze horen graag over jouw ervaringen met Multismart!


Wat vinden klanten van de prijzen? Krijg je de beste kwaliteit? Is de levering betrouwbaar? Lees hier de reviews en ervaringen over Multismart.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)