Mijnhartenwens

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mijnhartenwens

Iedereen heeft wel iemand waarvoor je dankbaar bent of die je gewoon eens wilt feliciteren of bedanken. Dat kan je op verschillende manieren doen, al wil je waarschijnlijk wel dat het speciaal en bijzonder is. Bij Mijnhartenwens kun je een heel persoonlijk cadeau samenstellen. Maar wat zal de kwaliteit van deze houten harten zijn? Zal de boodschap er wel duidelijk en netjes worden opgegraveerd? Zal het houten hart wel beschreven en bezorgd worden voor je de ontvanger een volgende keer ziet? En zal de klantenservice van Mijnhartenwens wel vriendelijk reageren als er iets helemaal mis blijkt te zijn gegaan en je een klacht hebt? Alleen mensen die al eens een houten hart bij Mijnhartenwens hebben besteld kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat hun gedachtes over Mijnhartenwens zijn. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat er nou echt van Mijnhartenwens verwacht kan worden.


Over Mijnhartenwens

Mijnhartenwens is een cadeauwinkel die een heel speciaal cadeau verzorgd. Je kan bij hen namelijk een houten hart bestellen en daar een persoonlijke boodschap op laten zeggen. Op die manier willen ze je voorzien van een origineel en persoonlijk cadeau. Het kan een houten hart zijn waar je voor kiest maar er is ook de mogelijkheid voor een gepersonaliseerde boomschijf of juist een fotolijst te gaan. In alle gevallen zal jouw eigen tekst op het hout gegraveerd worden. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau voor iemand die je een boodschap wilt geven. Je kan iemand op die manier feliciteren of bedanken. Zeg je vader of moeder bijvoorbeeld dat hij of zij de allerliefste is. Op die manier is zo’n houten hart een geweldig cadeau voor Vaderdag of Moederdag. Of laat via een boomschijf weten hoe zeer je de hulp van je vriend of vriendin hebt gewaardeerd en zeg in jouw boodschap hoe dankbaar je bent. Of feliciteer oma of opa met zijn of haar verjaardag met een fotolijstje van hun kleinkind(eren). Het is allemaal mogelijk en ieder cadeau zal evenveel gewaardeerd worden omdat het een persoonlijke boodschap van jou is.
Diensten van Mijnhartenwens

Je kunt via de website van Mijnhartenwens heel makkelijk een gepersonaliseerd houten hart bestellen via hun website. Kies eerst het soort product. Dan kun je de boodschap intypen die je op de boomschijf wilt laten graveren. De bezorgservice van Mijnhartenwens zal het fotolijstje dan zo snel mogelijk bij je thuis laten bezorgen. En ook is er een Mijnhartenwens klantenservice die je kan helpen als dat nodig mocht zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor Mijnhartenwens

Heb jij al eens een houten product met boodschap bij Mijnhartenwens besteld? Dan horen wij graag alles over jouw persoonlijke ervaring met Mijnhartenwens. Hoe mooi is die boomschijf nou eigenlijk geworden? Was de boodschap goed op het houten hart gegraveerd? Duurde het lang voor de bezorgservice van Mijnhartenwens jouw fotolijst kwam bezorgen? En hoe ging de klantenservice van Mijnhartenwens met je om toen je ze om hulp wilde vragen? Schrijf je eigen Mijnhartenwens review en laat ons weten wat jouw mening over deze cadeauwinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)