Mamzel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mamzel

Iedereen verdient wel een cadeautje en jij dus ook! Er is niets leuker dan jezelf eens te verwennen met een nieuwigheidje. Gelukkig bestaat Mamzel, een online winkel waar je leuke spulletjes kan vinden die je leven gemakkelijker maken en ook doen glimlachen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van mamzel lees je hier op NederlandReview.  


Over Mamzel 

Mamzel is een bedrijf uit Limburg die haar producten aanbiedt via de webshop en homeparty's. Mamzel is de plek om een leuk cadeautje voor iemand of voor jezelf te vinden. Je vindt er ook leuke hebbedingetjes en gadgets. Mamzel wil iedereen tastbaar geluk brengen via haar productselectie en dat zowel online als offline. Mamzel bestaat al 10 jaar en heeft intussen al meer dan 15 000 homeparty's georganiseerd en meer dan 100 000 webbestellingen bij tevreden klanten gebracht. Mamzel biedt lokale designers ook een platform om hun producten aan de man te brengen. Je kan de artikelen van mamzel kopen via de webshop of op mamzelparty's aan huis, dan vertelt een van de mamzellen je het verhaal ach ter het bedrijf en het product.  10 jaar Mamzel, dat vroeg om een feestje!


Diensten van Mamzel

Bij Mamzel kan je leuke artikelen vinden voor ieders budget. Je kan terecht op de online winkel of je kan gezellig bij je thuis een houseparty organiseren met een hapje en een drankje, dan word je bijgestaan door een van de medewerkers van mamzel en dan kan je de producten zelf eerst even testen. Op de website vind je heel wat leuke artikelen voor onder andere in de badkamer, keuken, slaapkamer, woonkamer en het bureau maar je vindt er ook artikelen voor kinderen en tassen, sieraden, portefeuilles en accessoires. Op de site kan je gemakkelijk het maximumbedrag aanduiden dat je wil besteden zodat je allemaal artikelen ziet die binnen jouw budget vallen. De verzendkosten bij mamzel zijn 4.50 euro, bij bestellingen vanaf 70 euro vallen de verzendkosten weg. Als je je bestelling plaatst voor 15 uur dan verzenden ze die dezelfde dag nog, meestal komt die dan de volgende dag aan. 


Vragen of klachten voor Mamzel

Wil je Mamzel een vraag stellen of heb je een klacht? Contacteer de klantendienst dan! Ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle info die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en de post maar je kan ze ook opbellen van maandag tot donderdag van 8u30 tot 17 uur en op vrijdag van 8u30 tot 16 uur.  Mamzel heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review!
Wil je anderen vertellen over jouw ervaring met Mamzel? Heb je er leuke artikelen gevonden tegen een schappelijke prijs? Hebben ze je er goed geholpen? Heb je een homeparty georganiseerd? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Mamzel. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Zin om iets te bestellen bij Mamzel? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 


 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)