MamaKado

6.8
6.8

Bestellen

6.4

Service

7.6

Prijs

6.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

MamaKado

Als je vrouw of vriendin binnenkort moeder wordt, of pas moeder is geworden, dan is het extra leuk wanneer je haar verrast met een persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld een ketting met de naam van het kindje, of een armband. Voor dit soort persoonlijke cadeautjes en nog veel meer kun je terecht bij MamaKado. Wat de ervaring van andere klanten is met deze webshop lees je hier.


Over MamaKado

MamaKado is ooit begonnen als een webshop in kraamcadeaus genaamd Kiddiegift. Oorspronkelijk in 2007 opgestart door Lidia, een jaar na de bevalling van Flo. De webshop was eerst vooral gericht op zakelijke klanten. Twee jaar en twee kinderen later, werd in 2009 gestart met MamaKado. De onderneming groeide, en in 2010 werd deze omgezet naar een vennootschap onder firma waarin Jeroen toetrad. Er werd een bedrijfspand in Utrecht betrokken in 2011, en een jaar later kwam Chantal bij het team. MamaKado is de grootste webwinkel waar ze sieraden verkopen die ook gepersonaliseerd kunnen worden. Voor bijna-moeders, moeders, grootmoeders en kinderen.  Daarnaast verkopen ze ook religieuze, vooralsnog alleen Christelijke, sieraden in de webshop Geloofsieraad.nl.


Diensten

In de webshop vind je de sieraden van o.a. de volgende merken: Proud Mama, Babylonia, MamaKado, FabelSieraad, the OOAK Collection, etc.  Deze zijn verdeeld in de volgende categorieën:

  • Kettingen
  • Armbanden
  • Bedelarmband
  • Ringen
  • Zwangerschap
  • Oorbellen
  • Kinderen
  • Voor Papa
  • Overig

Er zijn nog een paar extra onderdelen waarop je kunt zoeken, zoals of het om een handgemaakt sieraad gaat, of de achterzijde graveerbaar is, of er geluid in zit, etc. De meeste armbanden en dergelijke kunnen samengesteld worden met letters van de naam van je kind en de eventuele geboortedatum. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, Bankcontact, SOFORT, Paypal, Bank- of Giro overschrijving of achteraf met Klarna (+ € 5,95 kosten). Voor Nederland betaal je € 1,95 verzendkosten. Besteed je meer dan € 50,- dan is verzenden gratis.


Klachten

Wanneer je een klacht hebt, neem dan altijd eerst contact op met de MamaKado Klantenservice. Kom je er dan nog niet uit? Stuur dan een schriftelijke klacht naar het adres van de contactpagina. Je krijgt binnen 14 dagen een schriftelijke reactie terug, waarin zij hun beslissing geven en dit toelichten. Ben je het daar ook niet mee eens, dan kun je een bindend advies inwinnen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel (Postbus 90600, 2509 LP Den Haag). Of je kunt je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Laat ook jouw mening over MamaKado achter op NederlandReview!


Is jouw persoonlijke sieraad met de naam van je kindje dat je gekregen hebt via MamaKado je heel dierbaar? Of valt de glans hiervan in het echt tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook