Luiertaartfabriek

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Luiertaartfabriek

Heb jij als particulier of bedrijf iemand kraamcadeauartikelen gegeven via Luiertaartfabriek? Laat dan snel jouw mening of ervaring achter in een review, zodat je klanten en bedrijven na jou kunt helpen in het maken van hun keuze. Of wie weet ben je bezig om een babyshower te organiseren en wil je de beoordelingen over deze winkel weten. Lees dan gezellig de reviews van anderen.

Klein, maar fijn...en een beetje prijzig

De eerste periode met een pasgeboren baby is al duur genoeg. Nuttige kraamcadeaus, zoals een luiertaart of een babyuitzet, zijn dan meer dan welkom. Dat geboortebord of babybord, wat je zo vaak bij mensen in de voortuin ziet staan, huur je wellicht liever. Knuffels zijn natuurlijk altijd gezellig op de kast en educatief speelgoed is over een paar maanden weer nuttig. En dat verhaaltje voor het slapen gaan, kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, dus boeken zijn nooit weg.

Grote broer of zus

Als er een ander kindje op dat moment een grote broer of zus geworden is, is het leuk om daar ook aan te denken. Misschien een stoeltje met zijn of haar naam erop, een badstof badjasje met naam of kinderbestek.Standaard of zelf samenstellen?

Dat is een persoonlijke keuze. Ben je Koos of Toos Inspiratieloos, dan is een standaard pakket wel makkelijk. Maar zelf samenstellen is ook leuk. Wie weet heeft de mama of baby wel speciale wensen en die kun je dan gelijk meenemen. Zo’n helium ballon staat er in ieder geval wel leuk bij.

Gepersonaliseerd

Een cadeau wordt altijd net even wat persoonlijker als je het laat personaliseren. Dit betekent dat het bedrijf waar je bij besteld, de opgegeven naam op de producten zet. Dit kan door middel van borduren, schilderen of bedrukken. Dit is vaak afhankelijk van waar je een naam op wilt hebben.

Lieve woorden

Soms is het mogelijk om bij een webwinkel een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het geschenk. Dat is handig, voor als je bijvoorbeeld de kraammand wel graag wilt geven, maar het kersverse gezin nog niet wilt storen in de eerste periode.

Luiertaartfabriek

Ooit begonnen om aan de behoefte van nuttige kraamcadeaus en babyuitzet te kunnen voldoen, is het assortiment van deze webshop uitgebreid met cadeauartikelen voor allerlei feestelijkheden naast de geboorte, zoals de babyshower, huwelijk, verjaardag, de meester of juf, en andere gelegenheden. Tot op de dag van vandaag doet deze webwinkel alles in eigen beheer vanaf hun locatie in Purmerend. Hier zit tevens hun afhaalpunt gevestigd, dus bestellingen kunnen ook door klanten zelf opgehaald worden.

Voor bedrijven

Luiertaartfabriek heeft speciale mogelijkheden voor bedrijven. Het is dan mogelijk om als bedrijf afspraken te maken over een standaard pakket, wat bij iedere geboorte ingezet kan worden. Zodra de kleine ter wereld is gekomen, is een telefoontje of mail voldoende. De factuur wordt achteraf geregeld met de opdrachtgever.

Ervaringsdeskundigen

Wil je graag jouw mening geven of ben je op zoek naar de reviews van anderen? In beide gevallen ben je hier aan het juiste adres.


Lees hier of die klantenservice net zo feestelijk ervaren is als de geboorte? Wat is de mening over het assortiment? Hoe worden aankopen beoordeeld?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Dekentje met naam

Super mooie kwaliteit en snel geleverd. Heel mooi ingepakt in inpakpapier en een handgeschreven kaartje erbij voor de feestdagen! Echt mensen die het met passie doen dus!

T

Tanja Roovers

15-12-2021

0