Kidzgifts.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kidzgifts.nl

Kinderen hebben vele wensen. Toch is het uitzoeken van een geschikt cadeau niet altijd even makkelijk. Je zou eens bij Kidzgifts.nl kunnen kijken of die misschien iets voor je zoon of dochter hebben. Maar wat zal de kwaliteit van hun geboortetegels zijn? Zal zo’n boek met naam echt zo speciaal zijn? Hoe leuk zullen die kraamcadeaus nou in het echt zijn? Zal je kind veel kunnen sparen in één van hun spaarpotten? Zal het lang duren voor het kindermeubilair wordt bezorgd door de bezorgservice van Kidzgifts.nl? En wat voor een klantenservice kun je van deze speelgoedwinkel en cadeauwinkel kunnen verwachten als je hulp nodig hebt? Hierover kunnen alleen ouders en anderen die Kidzgifts.nl wel eens hebben bezocht je meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij nou echt over deze klnderwinkel denken. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er van Kidzgifts.nl verwacht kan worden.


Over Kidzgifts.nl

Kidzgifts.nl is een winkel die kindercadeaus aanbiedt. Ze zijn dus geen gewone speelgoedwinkel maar richten zich vooral op dingen die leuk zijn om aan een kind cadeau te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boek met naam. Je (klein)kind (of neefje, nichtje, oppaskindje, broertje, zusje of ander kind) heeft dan een uniek boek waarin zijn of haar naam voorkomt en hij of zij dus een rol in speelt. Woezel en Pip zijn in deze afdeling geliefd, maar ook Dikkie Dik heeft een eigen assortiment producten. In hun categorie gadgets vind je allemaal dingen zoals robots, maanlampen, magnetische stripverhalen, waterpistolen, puzzels enzovoort. Ook een broodtrommel met een ingebouwde cassette of spelcomputer. Verder zijn er nog geboortetegels, kindermeubels, spaarpotten, kraamcadeaus, rompertjes, lampen, T-shirts met klittenband, slabbetjes en nog veel meer. Ze hebben dus voor ieder kind wel iets wat hij of zij leuk vindt.Ze hebben regelmatig leuke opruimingen en andere acties waarbij je artikelen voor een leuke prijs op de kop kunt tikken.
Diensten van Kidzgifts.nl

Je kunt een account aanmaken om spullen van Kidzgifts.nl online te kunnen bestellen. De bezorgservice van Kidzgifts.nl zal dan hun best doen om het slabbetje, rompertje of kindermeubel zo snel mogelijk in te pakken en bij je thuis te bezorgen. Als lid van de website van Kidzgifts.nl kun je ook een verlanglijstje maken. Deze kun je dan via de mail doorsturen zodat anderen kunnen zien wat jij graag zou willen hebben. Natuurlijk is er ook een Kidzgifts.nl klantenservice die je kan assisteren als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan met je bestelling.


Klachten, Complimenten en Tips voor Kidzgifts.nl

Heeft jouw kind al eens een cadeau van Kidzgifts.nl ontvangen? Dan zouden wij graag willen horen wat jij en je zoon of dochter van Kidzgifts.nl vinden. Of misschien heb je er wel eens iets besteld voor je kleinkindje, neefje, nichtje of ander kind dat je kent. Wat vind je van de kwaliteit van hun gadgets? Hoe handig zijn die slabbetjes nou echt? Duurde het lang om de geboortetegel te laten maken en bezorgen? En wat voor een klantenservice is er van Kidzgifts.nl te verwachten als je ze nodig hebt? Schrijf je eigen Kidzgifts.nl review en laat ons weten wat jouw ervaring met Kidzgifts.nl is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)