Golfpresentjes.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Golfpresentjes.nl

Voor golfen heb je best een aantal spullen nodig. De vraag is echter waar je de beste golfkleding en andere golfbenodigdheden kunt vinden. Een winkel die ze verkoopt is Golfpresentjes.nl. Maar wat kun je van de kwaliteit van hun golfpresentjes zijn? Zullen hun golfschoenen nou echt wel zo lekker zitten? Zullen de golfballen wel goed genoeg zijn om echt een lange baan mee af te gaan? Zal zo’n golfcadeau echt een goed relatiegeschenk zijn? Zal het lang duren voor de cadeaubon bij je thuis wordt afgeleverd door de bezorgservice van Golfpresentjes.nl? En wat zal de klantenservice van Golfpresentjes.nl te zeggen hebben als je toch niet helemaal tevreden blijkt te zijn? De enigen die je dit kunnen vertellen zijn echte klanten van Golfpresentjes.nl. Lees hun reviews om een beeld te kunnen vormen van deze golfwinkel. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien of Golfpresentjes.nl de juiste plek is om golfcadeaus te bestellen.


Over Golfpresentjes.nl

Golfpresentjes.nl is een winkel die golfspullen verkoopt. De website is een onderdeel van RobTools. Maar ze bieden niet zomaar golfspullen aan. De golfballen en andere producten die ze verkopen zijn bedoeld als cadeau voor iemand anders. Je kunt hierbij voorbeeld denken aan een relatiecadeau. Ze hebben een groot aantal cadeaus, waaronder golfboeken, sieraden, sleutelhangers, wijn, kindercadeaus. Golfbal kabinetten, schilderijen, roken, koffie, drank, ontbijt, headcovers, bier, kantoorbenodigdheden en meer. Natuurlijk staat alles hierbij in het teken van golf. In hun categorie golf accessoires vind je golf tellers, caddy towels, paraplus, scorecards, heupflessen, drinkflessen, borstels, petten, pitchforks, tassen, handschoenen, beanies en nog veel meer. Natuurlijk hebben ze ook een selectie golfballen waarmee je de baan onveilig kunt maken. Hun assortiment bestaat uit wedstrijd golfballen, gekleurde golfballen, nep golfballen, metallic golfballen en bedrukte golfballen. Ook is het mogelijk om zelf je eigen golfbal te laten bedrukken. Dan zijn er nog speciale golfprijzen die je kunt geven om iemand ergens voor te belonen. En als laatste hebben ze dan nog wat golfschoenen zoals spikes, golfschoenen voor dames en schoenveters.
Diensten van Golfpresentjes.nl

De golfcadeaus van Golfpresentjes.nl kunnen makkelijk online besteld worden. Er is een Golfpresentjes.nl bezorgservice die de golfballen of andere cadeaus gewoon voor je inpakt. Ze kunnen de golfschoenen dan naar jou sturen of direct naar degene voor wie het cadeau is bedoeld. Zo hoef je er niet zelf helemaal mee te lopen slepen. Ook heeft Golfpresentjes.nl een bezorgservice die je wil helpen als er een probleem ontstaat of als je een vraag hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Golfpresentjes.nl

Heb jij wel eens een golfcadeau gegeven via Golfpresentjes.nl? Dan kun je ons vast meer vertellen over jouw ervaring met dit bedrijf. Wat vind je van de kwaliteit van hun golfschoenen? Zijn hun golfballen nog van voldoende kwaliteit om mee te spelen of zijn ze daar te nep voor? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Golfpresentjes.nl de golfprijzen bezorgde? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van deze golfwinkel? Schrijf je eigen review en laat ons weten hoe jij over Golfpresentjes.nl denkt. Op die manier help jij weer anderen een goed beeld van Golfpresentjes.nl te krijgen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)