GiftForYou

2.9

Bestellen

2.3

Service

2.7

Prijs

2.6

Levering

18.8%

Zou hier weer kopen

GiftForYou

Een cadeau krijgen is altijd leuk en een cadeau geven en de reactie van de ander zien misschien nog wel meer. Het juiste cadeau vinden is echter nog niet zo eenvoudig. Je zou eens bij Gift4You kinnen kijken. Maar wat houden die tegoedbonnen nou allemaal in? Waar kun je ze allemaal voor inwisselen? Zullen die overnachtingen wel goed verzorgd zijn? Of zul je alleen maar achtergestelde hotels kunnen boeken? Hoe makkelijk zal het sowieso zijn een tafel te reserveren via een tegoedbon van Gift4You? En zal de klantenservice van Gift4You je wel proberen te helpen als je niet zeker weet hoe het werkt? De enigen die je hierover kunnen informeren zijn degenen die al eens een Gift4You hebben gegeven of gekregen. Lees daarom hun uitgebreide reviews. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van Gift4You geven zodat jij als klant weet wat je kunt verwachten als je een overnachting voor twee of een etentje bij hen koopt.


Over Gift4You

Gift4You is een bedrijf dat cadeaubonnen aanbiedt. Het zijn echter niet zomaar cadeaubonnen die Gift4You aanbiedt. Deze cadeaubonnen zijn voor een speciaal iets. Je kunt ze niet inleveren voor een product. In plaats daarvan lever je ze in voor een activiteit of belevenis. Zo zijn er bonnen in de categorie eten & drinken. Deze leuk verpakte cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden voor een etentje bij één van de vele restaurants die achterop het doosje van de bon staan. Je kunt dus gezellig ergens gaan eten. Omdat alleen eten niet gezellig is biedt Gift4You meestal etentjes voor 2 aan. Etentje voor twee, diner voor twee en lunch voor twee zij hier voorbeelden van. Je kunt ook heerlijk ergens gaan overnachten, al heb je daar een ander soort bon voor nodig. Verder zijn er nog bonnen waarmee je iets actiefs of cultureels kunt gaan doen. Een weekentje weg, bijvoorbeeld. Een beautymoment voor één valt ook onder deze categorie. Dan wordt je heerlijk verwend in een spa. En ze hebben een drive experience. Zo is er voor iedereen wat wils.


 


Diensten van Gift4You

Je kunt makkelijk via hun website een cadeaubon bestellen. Allemaal zitten ze in een leuk doosje met daarin de cadeaubon en een boekje met de mogelijkheden van die specifieke bon. Je ziet dan restaurants waar je kunt gaan eten of een hotel dat je kunt boeken. Deze zitten dan over het hele land verspreidt, dus er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden. En je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als je toch al een dagje uit gaat. De bon zal naar jou gestuurd worden door de bezorgservice van Gift4You, maar je kunt hem ook direct naar het huis van de ontvanger laten sturen. Verder heeft Gift4You nog een klantenservice om je te helpen als je er zelf even niet uitkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gift4You

Natuurlijk willen wij ook graag weten hoe jouw eigen ervaring met Gift4You was. Schrijf daarom gerust een review waarin je vertelt wat jij nou echt van Gift4You vindt. Zo kun je iedereen informeren over hoe Gift4You echt in elkaar zit.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (165)

Tussen waardeloos en oplichting

Ook al is het niet strafbaar, dit gaat richting oplichting - de uitgever van deze bon zal zich bewust moeten zijn van het praktisch niet kunnen besteden.

J

Jos

16-02-2024

0

Wellness & Beauty voucher

Deze hebben wij p, net voor de Corona pandemie gekregen van vrienden. Ik wilde die nu gaan verzilveren, maar hij blijkt verlopen te zijn. Twee jaar niet kunnen gebruiken omdat alles dicht was is geen argument om te verlengen. ZEVENTIG EURO verdwijnt in de zakken van gift for you. Het blijkt een gift voor henzelf. DUS NOOIT MEER KOPEN BIJ DEZE CLUB,,!!!!!!?

M

Martin Rombouts

16-11-2023

0

Overnachting

Wat een slecht cadeau om plezier van te beleven. Contact met gift for you is niet mogelijk. Via mail geen antwoord, bellen in de wacht en je wordt alsnog niet te woord gestaan. Goed verdienmodel voor gift for you maar ergernis voor de klant. Nooit cadeau geven!

A

Anita

23-10-2023

1

Gift for you restaurant

Wat een waardeloze bon. Ik heb een Gift for you bon twv € 100,00. Ik heb al verschillende malen geprobeerd een restaurant te vinden via de site waar ik deze bon kan inwisselen. Ondanks dat ik aangeef een restaurantbon te hebben, krijg ik horecagelegenheden te zien waar alleen andere bonnen ingeleverd kunnen worden, zoals Gift for you etentje, gift for you lunch. Hoe moeilijk kan het zijn om een lijst te maken waar per bon staat aangegeven bij welk restaurant deze bon te besteden is. Het riekt erg naar oplichting. Gezien de vele andere recensies over dit bedrijf vrees ik het ergste voor mijn bon. Het zou Gift for you sieren als ze mij een lijst geven waar ik mijn bon wel kan besteden. Online is het niet te doen.

E

Elly Van de Leijgraaf

22-10-2023

0

Saunabon

Het aantal Sauna's waar je deze bon kunt inleveren is beperkt. Wanneer je op de website er een hebt uitgekozen om naar toe te gaan lees je dat je gewoon met de bon er naar toe kunt. Zo gezegd zo gedaan. Bij de sauna aangekomen krijg je vervolgens te horen dat dat niet de bedoeling is en dat dat ook zo op de website staat. Vervolgens welles nietes bij de sauna. Gelukkig heeft ze ons uiteindelijk toch binnengelaten. Maar voor mij nooit meer.

W

Wim

21-10-2023

1

Voucher gift for you

Een heeeel groot probleemnom ze ergens te kunnen verzilveren. In heel limburg op 40 plekken inwisselbaar, vrije keuze. Vervolgens hebben degenen die meedoen weer hun voorwaarden. Vervolgens kan hotel een bon van 75 euro niet geaccordeerd krijgen want dat moet minimaal 100 euro zijn. VRESELIJK, NOOIT KADO GEVEN. een en al ellende. Crimineel gedrag noem ik dat: iets verkopen wat niet omgezet kan worden. Dit moest verboden worden. Oplichters.

R

Rxi

15-10-2023

0

restaurantbon

Waardeloos systeem! Zo vaak tevergeefs geprobeerd de voucher te verzilveren, dat hij inmiddels verlopen is. Zonde van €50,-, geld dat uitgegeven is met de beste bedoelingen. Geef dus NOOIT een Giftforyou bon weg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

G

Gerrie den Toom

03-10-2023

0

Gift for You Bedankt

Na diverse avonden een poging te hebben ondernomen om deze bon te verzilveren, heb ik hem in de prullenbak gegooid. De site is om een kaart te kopen enorm klantvriendelijk. De talloze pogingen om deze te verzilveren kan je je huwelijk kosten

T

Ton de Beer

26-09-2023

0

Lekker

R

Roxy

15-09-2023

1

Gift for you tegoedbon

Als je een hekel hebt aan mensen geef dan een gift for you. Je moet sowieso TU delft hebben afgerond om die krengen te kunnen inwisselen. En bovendien heb je daarna nog te maken met de kleine letters (die meer geld kosten) Lijkt een leuk gebaar maar geef volgende keer gewoon een reguliere bon of stop wat geld in een envelop. Ik denk dat Gift for you zeer winstgevend is door alle bonnen die blijven liggen in lades door dit gedoe!

M

Marianne Bos

03-09-2023

1

Gift voucher for restaurant

They are con artists, they steal part of your gift money As someone else said "You are now forcing people to incur extra costs!!! you are real scammers!! WHAT A TERRIBLE COMPANY" We were given a voucher for 50 euros but the closest restaurant to us, De Lover in Kamerik, offered 45 or 60 Euro meal offers, so I paid gift for you an extra 10 Euros. We spent more than 60 Euros with wine etc. Despite having a 60 Euro gift voucher, we only received 49 Euros deduction from our total invoice. What happened to the other 11 Euros? I questioned it with the restaurant but got no answer. I asked giftforyou and they replied "the difference between the price of the box and the amount we owe to the service provider as indicated in our previous e-mail relates to : - The distributor's commission. - The production costs of the gift boxes. - Logistical and administrative costs. -Marketing investment. This amount is non-refundable. Nowhere in their website does it mention that they will keep any part of the money paid to them. This is simply THEFT. A 60 Euro gift voucher should mean 60 Euros off the invoice. DO NOT BUY A GIFT VOUCHER FROM THIS COMPANY ....... THEY WILL STEAL SOME OF YOUR MONEY. Date of experience : June 21, 2023

G

Geoff Smith

02-09-2023

0

Gift for you Restaurant voucher

Van vrienden een Gift for You Restaurant voucher van € 50 gekregen. Na inloggen en veel ingewikkeld zoeken op internet (en telefonische hulp van Klantenservice van Gift for You) een goed restaurant in Wolvega gevonden. Daar een diner voor 2 personen besteld met vermelding van de Gift for You voucher. Bij afrekening kreeg het restaurant op zijn computer de volgende mededeling te zien: " Foutmelding . Je kunt deze voucher niet aannemen, want de klant moet deze omruilen op de website van www.wonderbox.nl". Met geen mogelijkheid konden het restaurant en wij er die avond een betaalbare voucher van maken. We hebben het restaurant contant betaald. En later via de klantenservice van Gift For You geprobeerd ons geld terug te krijgen. Dit bleek onmogelijk te zijn. Slechts omruilen voor een besteedbare bon bij Blokker e.d. was een optie. Die moeten we nog krijgen. Ik ben benieuwd. De dame van Klantenservice was vriendelijk en geduldig en kennelijk zwaar getraind om de vele ontevreden klenten te woord te staan. Conclusie: Ga nooit met Gift for You in zee, geef deze bonnen aan niemand. En als je er een krijgt kost je dat veel tijd en ergernis.

T

Thomas

17-08-2023

0

Eten

Belachelijk dat er een einddatum zit aan een cadeaubon waar gewoon voor betaald is. Netjes gevraagd of deze verlengd kan worden omdat hij pas een paar maanden verlopen is maar dat willen ze niet doen. Geldwolven!

V

Valerie

08-08-2023

0

gift for you wellness

beslist niet kopen!!! vw corona bon niet kunnen gebruiken en is datum verstreken . Mail gestuurd maar men wil niet verlengen . zakkenvullers!!!!

N

nico buissant

07-08-2023

0

Gift for you kunch

Als cadeautje gekregen de gift for you lunch. Vandaag gaan we op pad en dacht leuk zoek een restaurant voor de lunch. Drama! Wat een zoektocht en inderdaad ook niets in de buurt. Filters toepassen werkt niet, krijg suggesties in België????? Advies nooit kopen of iemand cadeau doen. Er zijn veel meer andere leuke cadeautjes die geen ergernis en frustratie opleveren. Een belevenis is dit absoluut niet.

D

Danielle

05-08-2023

0

Wellness & Beauty

Cadeau gekregen. Staat €50 op maar onmogelijk om iets in te wisselen op de site. Ook weinig keus. Moet voor alles minstens 45 min rijden. Ook verdubbelen ze steeds je winkelmand. Wat een oplichters.

M

Marjolein

03-08-2023

0

gift for haar

echte oplichterij, zo ondoorzichtig mogelijk maken om deze te verzilveren. in de loop van de jaren heel wat van deze binnen weg kunnen gooien, waardeloos! nooit kado doen! Medewerkers aan de telefoon wel heel vriendelijk...

B

Bea

02-08-2023

0

Cadeaukaart 50 euro

Wees serieus gewaarschuwd. In maart bon gekregen waar je precies niets mee kon. Was kijn probleem werd me toen verteld. Opeens 3 maanden later(??) Krijg ik email dst ik andere kaart mag kiezen want men wil graag tevreden klanten (als je trustpilot en hier oa leest snap ik dat ze dat willen ja). Ik kaart gekozen. 26 juli. Tot op heden niets ontvangen terwijl in account staat dat ik het de 27e had moeten krijgen. Weer emailen. Geen enkele reactie. Weer mailen en mailen. De bon is zogenaamd vastgelopen. Uiteraard. Wie gelooft dit in vredesnaam nog want uren later is er nog steeds niets gebeurd. En ik garandeer dat er ook nu weer niets gebeuren gaat. Derde keer dat ik door giftforyou belazerd word over dezelfde order. Echt wees gewaarschuwd, ze beloven van alles maar doen niets. Behalve na alle drama wat nog niet opgelost is, zo dom, een email met uitnodiging tot een review plaatsen.......... Zeggen ze ook nog dat ze 100en emails te verwerken hebben. Ook dat snappen we ja. Ik ga er totaal vanuit dat ik gewoon volledig belazerd ben voor 50 euro en kan fluiten naar de kaart. Dat scheelt me weer op de bek gaan met giftforyou. Zou de 4e keer worden. Dus als je het lekker vindt om gruwelijk in de maling genomen te worden, uitgelachen, en nog een paar keer aan t lijntje gehouden, zeker bestellen!!

M

Maaike wamelink

01-08-2023

0

high tea de luxe

al vanaf april bezig om mijn kaart vergoed te krijgen....het bedrijf waar ik hem had verzilverd deed niet meer mee!! dus uiteindelijk gewoon zelf betalen. naar meerdere mailtjes en telefoontjes nog geen steek verder. kaart kan ik niet gebruiken omdat die al verzilverd is en geld kan ik denk ik ook naar fluiten. ik hoop dat ik nooit weer een gift for you kaart van iemand mag krijgen.....

R

rouweler

01-08-2023

0

Lekker borrelen voucher

Het is een hele beleving om er achter te komen wat je met de voucher kunt doen. Lekker borrelen is namelijk geen onderwerp op de site. Als ik “cadeau” zoek - want ik denk een cadeau te hebben gekregen, krijg je de pagina om andere “blij” te maken met deze gift. Als je dan wilt kijken wat het wel is, is registratie verplicht. Dus ik moet al mijn gegevens (zelfs of ik man of vrouw ben is een verplicht veld net zoals telefoonnummer - bevestiging per mail - en ik kan mijn leeftijd in de toekomst plannen) achterlaten bij een partij die geld verdiend met een voucher en mijn data. Als je wilt “innen” moet je reserveren.dus spontaan ergens lekker borrelen is er niet bij. En het aantal partners is zeer beperkt Ik heb er eigenlijk helemaal geen zin meer in. Misschien is dat wel de bedoeling en is dit het verdienmodel. We gaan daarom het innen om de “gevers” een goed gevoel te geven en hopen dan dat gift for you niet giftig for you wordt met nog meer geweldige aanbiedingen

T

Tom

31-07-2023

0