Gestrikt

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gestrikt

Interesse in de producten van deze webshop, maar geen idee met wie je te maken hebt? Lees hier de recensies en beoordelingen van de consumenten voor jou. Doordat doorgewinterde klanten een review hebben geschreven over hun ervaring en hun mening, is het voor jou mogelijk om je een beeld te vormen bij het bedrijf en hun producten.

We mogen weer

Voor je het weet staat de volgende gelegenheid voor de deur waarvoor je een presentje moet aanschaffen. Het kan een verjaardag zijn, maar net zo goed een afscheid van iemand die met pensioen gaat, een jubileum, geboorte, huwelijk, housewarming, zakenrelatie, slagen of afstuderen, maar het kan ook ‘gewoon’ zijn. Soms zie je wel eens iets wat iemand op het lijf geschreven is.

En deze ronde kopen we

Vaak heb je eigenlijk geen idee en de persoon voor wie het is net zo min. Je kunt je dan wagen aan een middagje slenteren door de winkelstraten in de stad, het winkelcentrum of het plein. Maar je kunt je ook wenden tot een cadeauwinkel. Die hebben een selectie van allemaal handige, originele en grappige artikelen. Online is nog makkelijker, zeker als het regent of als je de griep te pakken hebt.

Maar goed, wat koop je dan? Is het eigenlijk voor een man, vrouw of een kind? Wat past volgens jou het beste bij deze persoon op dit moment? En gaat die persoon voor de mooi, leuk of de praktisch? Abonnement op een tijdschrift? Waterfles of drinkfles? Zaklamp? Magnetisch kinderspeelgoed? Lunchbox? Bewaarbox? Kun je ook genoeg woonaccessoires hebben? Wat is eigenlijk gepast als relatiegeschenk? Portemonnee? Kaarthouder? BBQ? Kurkentrekker? Iets van audio? Of zo’n Moleskine notitieboek? Tas met bijbehorende etui of brillenkoker? Hamamdoeken zijn tegenwoordig hip, dus misschien is dat wat? Wensparel? Klok of horloge voor een notoire laatkomer is wellicht olie op het vuur. Boek? Knuffel dan? Het blijft lastig.Gestrikt

Dit is de naam van een online cadeauwinkel uit Etten-Leur. Hier zijn allerlei geschenken te krijgen voor zowel hem, als haar, als de kinderen. Ook heeft de webshop veel van Sistema in het assortiment, want wie heeft er nu wel genoeg bewaardoosjes? Voor de klanten die er niet helemaal uit komen, is er een cadeauhulp. Door het antwoorden van een aantal vragen, toont de website welke producten aan de ingevulde criteria van de klant voldoen. Verder is er een gratis inpakservice en de mogelijkheid een persoonlijk kaartje toe te voegen. Verzending is mogelijk zowel binnen Nederland als naar België. Ook doet de webshop aan B2B-diensten. Voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden.

Recensies met een lintje?

Heb jij ervaring met deze winkel en wil je jouw mening graag geven in een review? Of ben je juist op zoek naar recensies en beoordelingen van de consumenten voor jou? In beide gevallen zit je hier goed.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)