Gadgetsgift

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Gadgetsgift

Gadgets kunnen je leven aardig wat makkelijker maken. Ze zijn dan ook een leuk cadeau om te geven. Gadgetgift is een winkel die zich richt op gadgets als cadeau. Maar wat voor gadgets zal je in hun winkel tegenkomen? Wat zal de kwaliteit van hun verlichting zijn? Zullen hun sleutelhouders er wel echt voor zorgen dat je je sleutels nooit meer kwijtraakt? Hoe lang zullen hun horloges goed blijven lopen? Als het speelgoed een cadeautje is, kun je er dan vanuit gaan dat Gadgetgift het radiografische autootje op tijd bezorgd voor de verjaardag? En zal de klantenservice van Gadgetgift je helpen als er iets mis is met de puzzel of fopspeen? Dit zijn allemaal dingen die klanten van Gadgetgift je het beste kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken of zij tevreden waren over hun aankoop bij Gadgetgift. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om te weten wat er van Gadgetgift verwacht kan worden.


Over Gadgetgift

Gadgetgift is een winkel die gadgets als gifts aanbiedt. Ze richten zich echter niet alleen op gadgets. Je vindt hier en daar ook wat andere spullen die handig zijn of gewoon leuk om te hebben. Ze weten dat een origineel cadeau vinden niet altijd even makkelijk is en helpen je hier dus graag bij. Ze hebben cadeaus voor hem, kaar, ouderen en kinderen. In hun afdeling gadgets vind je USB gadgets, spy gadgets, horloges, gadget tassen, tech gadgets, holsters, retro gadgets, crazy gadgets en nog veel meer. Ook gadgets voor je smartphone en tablet zijn hier te vinden. Hun sectie wonen & leven zit vol met verlichting, klokken, sleutelhouders, badkamerartikelen, deurstopers, kantoorartikelen, party accessoires enzovoort. Ze hebben ook outdoor spullen zoals paraplu’s, tuin gadgets, barbecue gadgets, auto gadgets, reis gadgets en ga zo maar door. Qua speelgoed kun je kiezen uit folieballonnen, spaarpotten, educatief speelgoed, radiografisch speelgoed, spellen puzzels en solar speelgoed. Maar ook kraamcadeaus zijn aanwezig. Voor ouders en baby’s zijn er fopspenen, rompertjes, babypakjes en andere baby gadgets.
Diensten van Gadgetgift

De gadgets en andere cadeaus van Gadgetgift zijn gemakkelijk online te bestellen als je gebruik maakt van hun webshop. Je kunt dan een horloge, gadget of stuk speelgoed selecteren en in je winkelmandje stoppen. De bezorgservice van Gadgetgift zal daarop aan het werk gaan om de verlichting bij je thuis te bezorgen. De klantenservice van Gadgetgift is beschikbaar als je ze ergens voor nodig mocht hebben. Ze beantwoorden graag je vragen of helpen je met een probleem.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gadgetgift

Heb je al eens eerder een gadget bij Gadgetgift besteld? Ook al was het alleen een fopspeen, wij zijn toch heel nieuwsgierig naar wat jij van Gadgetgift vindt. Wat is de kwaliteit van hun radiografische speelgoed? Geeft hun verlichting wel genoeg licht of is het alleen voor de leuk? Duurde het lang voor Gadgetgift’s bezorgservice op kwam dagen met je nieuwe gadget voor op reis? En kon de klantenservice je helpen toen je puzzel toch niet compleet bleek te zijn? Schrijf een Gadgetgift review en vertel ons wat jouw mening over of ervaring met Gadgetgift is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Hoverkart

Snel geleverd. Alleen in zwart leverbaar. Gadgetgift zelf; Vriendelijke mensen en reageren snel.. Besteld bij BOL.COM

L

Linnemann

03-04-2020

0