Fotogeschenk

5.6

Bestellen

4.7

Service

5.3

Prijs

5.5

Levering

36.4%

Zou hier weer kopen

Fotogeschenk

Waarom zou ik kopen bij dit bedrijf? Ontdek wat anderen van Fotogeschenk.nl vinden! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview. Zeker wanneer iemand een review zoekt over dit bedrijf. 

Over Fotogeschenk.nl

Medionshop.nl  kenmerkt zich door haar vele verschillende fotoproducten. Het is mooi en goed om demogelijkheden te bekijken om herinneringen te vereeuwigen. Tevreden klanten zijn het gevolg. Ook de hoge kwaliteit en de vele verschillende afhaalplekken in Nederland en Vlaanderen dragen bij aan het succes van dit bedrijf. Daarnaast krijgt iedereen ook nog eens 5 euro aan tegoed, bij het inschrijven van de nieuwsbrief. Er is daarnaast ook nog een whitelabel versie beschikbaar voor fotograven. Ook leuk! 

Diensten van Fotogeschenk.nl

Deze website met webshop biedt vele verschillende fotoproducten aan. Je kunt er gewone foto’s bestellen, canvas foto’s, mokken met foto’s, ingelijste foto’s en volop meer. Het is heerlijk om zelf te gebruiken. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om een fotogeschenk weg te geven. Een fotogeschenk maakt het mogelijk om een uniek cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum, trouwerij of andere gelegenheid. Geweldig gewoon. 

Klachten, tips en complimenten over Fotogeschenk.nl

Het bedrijf kent een persoonlijke klantenbenadering. Iets wat je terugvindt in de beoordelingen van haar klanten. Ze geven vak aan, dit belangrijk te vinden. Consumenten, fotograven, reclamebureaus, ontwerpstudio’s en ook fotostudio’s lopen helemaal weg met dit bedrijf. Sinds 2009 zijn er volop tevreden klanten. 

Mocht je ondanks de goede zorgen van hun een klacht hebben dan is het goed om een klacht in te dienen. Het maakt het mogelijk voor dit bedrijf om hun dienstverlening te verbeteren. Ook maakt het het mogelijk om van jou een tevreden klant te maken. 

Klachten kun je trouwens per post, telefoon en email melden. Complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom! 

Fotogeschenk.nl

Weesperzijde 80-G
1091 EJ Amsterdam
Alléén kantoor. Bezoek op afspraak.
020 - 820 87 85
info@fotogeschenk.nl

Heb jij ervaring met Fotogeschenk.nl? 

Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review. 


 


ntdek wat anderen van Fotogeschenk.nl vinden! Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Dit is wat anderen vinden over Fotogeschenk.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Fotovergroting

Beloven een levering op tijd vanwege moederdag. Ik betaal extra voor deze spoedbestelling en ook nog eens voor zaterdag levering. Bovenop de 6,95 verzendkosten. Ja, dit is een enorm dure foto. Maar goed, het is voor moederdag. Op meerdere manieren contact gezocht, maar helaas. Echter nu is er geen cadeau. Erg bedankt Fotogeschenk, bedankt voor helemaal niets! Mensen: koop hier niets!!!

C

Caroline

07-05-2022

0

Buiten canvas 40x60 cm(

Een buiten canvas van 40x60 cm besteld als verjaardagscadeau. De foto was helaas wat donker, maar ik had geen kans meer om een nieuwe te maken, want het schaap dat o.a. het belangrijkste dier op de foto was, was onverwachts overleden. Ik heb diverse keren contact gehad met fotogeschenk. Ik kreeg iedere keer vrij vlug antwoord. Zeer vriendelijk en behulpzaam, goede service. Ze hebben het bestand lichter gemaakt en het resultaat is geweldig! Dank je wel, ik zal met heel veel plezier dit schitterende product cadeau geven en iedereen Fotogeschenk aanraden.

Y

Yvonne Slangen

01-04-2022

0

2 fotootjes van overleden hondje

Ik heb geen pluspunten! Heb 2 fotootjes van mijn overleden hond af laten drukken maar zijn te klein en niet alles staat op de fotootjes. Kan ze gewoon weggooien wat een prutsers en dat voor€8,95!!! Ik ga nooit meer hier wat bestellen !!

M

Mylène Helsdingen

14-08-2021

0

Canvasdoek 60x60cm + foto

Hele slechte ervaring met dit bedrijf. Het canvasdoek 60x60cm was scheef gespannen. De oplossing van fotogeschenk was, dat ik € 25 bij kon betalen om de foto op een aluminium plaat kon laten afdrukken. Als ik een aluminium plaat had gewild dan had ik dit wel in eerste instantie besteld. Niet echt service gericht in de oplossing om de klant nog een keer te laten willen betalen voor iets wat scheef is en iets heel anders. Plus ze zijn niet vriendelijke via het e-mail contact. Ik raad dit bedrijf absoluut NIET aan bij anderen klanten, zonde van mij geld. Ik had overal 1 ster voor willen geven, maar dat ging op een één of andere manier niet.

D

Debby Snijders

11-03-2021

0

Foto's

Beloven levering de dag nadien, ik had pas 4/5 dagen later mijn bestelling. Zeer onbeleefd klantendienst reageerde "Dat is hun zaak niet". Is ook 3x zo duur als de concurrentie. Zeer jammer, ik bestel hier NOOIT meer!!!!!!! Ook de kwaliteit van de foto's is niet oké. Kleuren komen niet overeen en zijn zeer "flets". Verschillende foto's zijn groter of kleiner, ondanks dat ik dezelfde grote bestelde. Geen aanrader dus!

N

Niki De cock

15-01-2021

0

Foto op canvas

Lelijk resultaat van foto op canvas, zeker geen fotogeschenk. Pluspunt is zeer snelle levering van product. Maar reactie bij klachten laat helaas langer op zich wachten. Ook irritant dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Ook ontvang je geen directe mail dat je klacht in behandeling is. Bij ontevreden resultaat wordt geen alternatieve oplossing aangeboden. Niet voor herhaling vatbaar!

T

Tien

25-07-2020

0

Fotopuzzel

Fotocollage aangeleverd met 4 verschillende foto's. Tot mijn verbazing stonden de bovenste foto's er voor de helft op. De door mij gestuurde foto was blijkbaar vierkant. Graag had ik een seintje ontvangen, alvorens men overging tot productie. Ieder weldenkend mens zou snappen dat dat niet de bedoeling was. Fotogeschenk denkt totaal niet mee met de klant. Als oplossing moet ik opnieuw bestellen!

V

Vincent

25-07-2020

0

fotoblok

Verschrikkelijke service. Mijn pakket is kwijt en niemand doet moeite om het pakket te vinden. Eerst 45minuten in de telefonische wachtrij gestaan, emails worden slecht beantwoord. NIET BESTELLEN HIER!

J

Jess Nijenhuis

09-12-2019

0

Foto besteld voor verjaardag van mijn moeder

Foto besteld voor verjaardag van mijn moeder Extra groot, want het was een mooie foto en ik wilde een mooi cadeau. Ik vond de levering best lang op zich laten wachten, bijna een week. Het moest natuurlijk nog helemaal gemaakt worden, maar ik had het sneller verwacht. Het was ook niet een heel goedkoop cadeau, maar de kwaliteit was wel heel goed.

G

Gina

15-01-2017

0

meteen 5 euro korting

Mooie foto op canvas besteld van een mooie famiefoto die we hadden laten maken en ik kreeg meteen 5 euro korting! Aardig!

R

Roosje

23-09-2016

0

Ingelijste foto goed geleverd

Ingelijste foto besteld als presentje voor mijn vrouw Kwaliteit naar behoren, prijs was goed.

H

Hannes

20-07-2016

0