Droomkado

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Droomkado

Op zoek naar een uniek of persoonlijk cadeau en overweeg je deze online cadeauwinkel? Dan wil je natuurlijk wel weten of je hier kunt slagen. Lees hier de reviews van ervaringen en meningen van de consumenten die je voor gingen. En als je straks zelf een beoordeling of recensie wilt schrijven, kom dan gerust nog eens terug. Zo helpen we elkaar een bij het maken van keuzes.

Gelegenheden

Er zijn allerlei gelegenheden die een goed excuus zijn om iemand met een presentje te verrassen. Bij de geboorte van een baby, hoort natuurlijk een kraamcadeau, zoals een knuffel, een gipsen voetafdruk of handafdruk van de kleine of een leuk muziekdoosje voor aan de ledikant. Voor kinderen die al iets ouder zijn, is kinderbestek of speelgoed voor in bad weer leuk. Maar mama heeft ook wel wat liefde en aandacht verdiend, dus verwen haar lekker met een wellness-product, geurkaars, mooie tas of leuke accessoire. Of wat dacht je voor Moederdag of verjaardag? En voor papa voor Vaderdag is natuurlijk ook leuk. Iets van een mooie pen, praktische portefeuille of aparte manchetknopen doen het altijd wel leuk. Maar je kunt daarna gewoon blijven kopen hoor, want daarna is er kans op een verloving of trouwerij, en als dat niet aan de orde is, heb je altijd nog kans op Sinterklaas of kerst. Lang leve de feestdagen! Of Valentijn, want vergeet alsjeblieft die hartjes niet. En die collega van werk of zakenrelatie zal het best waarderen als je aan zijn of haar jubileum hebt gedacht.Droomkado

Dit is zo’n online cadeauwinkel. Ze hebben hier cadeaus voor mannen, vrouwen, kinderen & baby’s, en speciale momenten. Naast dat je hier terecht kunt voor allerhande geschenken, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de gratis inpakservice en rekent het bedrijf geen verzendkosten voor bezorgingen binnen Nederland. Verder gaat 10% van de opbrengst van bestellingen naar goede doelen.

Droomrecensies?

Als klanten ervaring hebben met een bedrijf en graag hun mening willen delen met de rest van ons, kunnen ze er een review over schrijven. Dankzij hun beoordelingen over allerlei verschillende aspecten van deze webshop, kunnen toekomstige klanten zich een beeld vormen van dit bedrijf en worden ze geholpen bij het maken van hun keuze. En laat het nou toevallig zo zijn dat voor zowel lezen als schrijven, je op dit moment al op de juiste pagina zit!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)