deValentijnsite

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

deValentijnsite

Op Valentijnsdag wil je je geliefde natuurlijk verrassen met een bloemetje of ander cadeautje dat laat zien hoeveel je van hem of haar houdt. Maar waar vind je nou de leukste valentijnscadeaus? Één winkel die zich helemaal op deze feestdag richt is deValentijnsite. Maar wat zal de kwaliteit van hun Valentijn knuffels zijn? Hoe lang zullen hun bloemen mooi blijven? Zullen de ballonnen wel lang mooi en hard blijven? Zal de bezorgservice van deValentijnsite het cadeau wel op tijd bezorgen? Of loop je de kans dat je partner denkt dat je hem of haar bent vergeten? En wat valt er te verwachten van de klantenservice van deValentijnsite? Hier kun je alleen achterkomen via echte klanten van deze valentijnswinkel. Lees hun reviews om wat meer informatie op te doen over deze winkel voor Valentijn en andere dagen waarop liefde belangrijk is. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je kunt verwachten als je bij deValentijnsite een valentijnscadeau koopt.


Over deValentijnsite

deValentijnsite is een winkel die zich richt op valentijnscadeaus. Ze zijn een deel van Flowers4U. Je kunt bij deValentijnsite alles vinden om je geliefde, partner of echtgenoot/echtgenote mee te verrassen op Valentijnsdag. Natuurlijk kunnen de cadeaus ook gegeven worden op een trouwdag, jubileum of andere dag waarop liefde voor jullie in het middelpunt staat. Het meest gegeven cadeau op Valentijnsdag zijn toch wel bloemen. deValentijnsite heeft een groot assortiment bloemstukken, boeketten, enkele rozen of andere bloemen. Sommigen hebben zelfs een beetje erbij zitten. Maar je kunt bij deValentijnsite ook ballonnen krijgen met allemaal opdrukken, vormen en kleuren die jouw liefde betuigen. Naast deze ballonnen en bloemen zijn er nog andere cadeau’s. Zo kun je iemand de knuffelbeer Baggio cadeau doen in combinatie met snoepjes, processo, rozenblaadjes en/of een luxe verpakking. Maar ook een rode roos, doosje bonbons met hartjes, rosé wijn, rode wijn of ander cadeau behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben hun knuffels en pluche dieren hun eigen categorie. Daarin vind je bruine beren, kikkers, knuffelberen en de eerder genoemde beer Baggio.
Diensten van deValentijnsite

De cadeau’s van deValentijnsite kunnen gewoon online besteld worden. Er is een deValentijnsite bezorgservice die de bestelling inpakt in luxe cadeaupapier en dan opstuurt naar jouw huis of dat van de ontvanger. Zo weet je zeker dat het cadeautje op tijd zal aankomen en je je geliefde kunt verrassen met snoep, bloemen, ballonnen en/of een knuffel. Ook heeft deValentijnsite een klantenservice om je te helpen als dat eventueel nodig mocht zijn.


Klachten, Complimenten en Tips voor deValentijnsite

Heb je ooit eerder een cadeau besteld bij deValentijnsite? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met deze website voor valentijnscadeaus is. Hoe makkelijk was het om bloemen te bestellen via hun website? Hoe zacht en lief zijn die knuffels van deValentijnsite nou echt? Werden de ballonnen op tijd geleverd door de bezorgservice van deze winkel of kwamen ze pas lang na Valentijnsdag aan? En wat is jouw mening over de klantenservice van deValentijnsite? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jij nou echt van deValentijnsite vind.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)