DecoAction

8

Bestellen

6

Service

6

Prijs

8

Levering

50%

Zou hier weer kopen

DecoAction

Lees hier allerlei beoordelingen, meningen, ervaringen en reviews over deze online cadeauwinkel. Of deel die van jou!

Cadeautje vergeten

We hebben het allemaal wel eens. Voor je het weet bedenk je je dat het alweer bijna die verjaardag is en je hebt geen tijd meer op een cadeau te kopen in een fysieke winkel. Gelukkig kan het tegenwoordig ook gewoon online, zoals onderhand met eigenlijk de meeste dingen.

Doe eens gek

Maar daarmee is maar een deel van het probleem opgelost, want wat ga je dit keer eens geven? Misschien houdt de persoon in kwestie wel van wat apartere dingen, zoals een opvouwbare kruiwagen, een wandklok van een koektrommel, een mooie vuurschaal voor in die nieuwe tuin of patio, dat nostalgische blik of dienblad, en anders dat gebloemde onderzettertje?

Of doe eens niet

Maar er zijn natuurlijk ook nog genoeg keuzes binnen de altijd goed vallende ontwerpen. Laten we voor de grap de verschillende mogelijkheden eens afgaan:

* Tuinaccessoires doen het doorgaans altijd goed bij tuinfeesten, barbecues en net opgeknapte tuinen. En dan hoef je niet direct te gaan voor een tuinmeubeltje van Esschert Design, want een windspel, een windgong, mooie bloempotten, gieters, vogelvoederhuisjes of andere tuindecoratie worden ook altijd verwelkomt. Die deurmat is erg praktisch.

* Woonaccessoires voor die net verhuisde vrienden? Totdat jij ze die aardappelmand gaf, wisten zij niet eens dat ze hem nodig hadden! Of mooie verlichting voor als er nog teveel verhuisfittingen hangen. Badkameraccessoires voor de vaak saaiste plek van het huis. Oliebranders, lantaarns, windlichten, kaarsen en waxinelichthouders voor nog meer sfeer. Kraamcadeaus voor als er een nieuwe kleine bewoner bij is gekomen. En zeep ruikt gewoon lekker.
* Wanddecoratie zoals klokken van Arti & Mestieri zijn mooie blikvangers om cadeau te doen als iemand van wat extravagantere ontwerpen houdt of wandhaken voor die finishing touch. Maar als de ruimte er voor is, zou je ook een wandobject voor die grote kale muur in de woonkamer kunnen overwegen. En anders een leuke tegel met tekst voor boven de lectuurbak op de wc. Of een grappige muursticker voor op een kinderkamer?

* Cadeaus die nuttig zijn voor in de keuken zijn ook niet verkeerd. Neem nu dat mooie servies of bestekset? Of meer praktisch, zoals blikken en bussen, dienbladen, kruidenrekjes, messensets, theepotten, pannen en ga zo maar door. Altijd welkom. Bekers en mokken kun je ook niet genoeg van hebben staan, net als onderzetters en placemats, zeker met kleine kinderen. Misschien staat er nog wel keukengerei of keukenapparaten op het verlanglijstje.

* Deuren zijn ook vaak overgeslagen decoratiemogelijkheden. Met een ouderwetse deurbel (klok én klepel) bij de kamer van die slaapkop bijvoorbeeld maak je de rest van het huishouden dolgelukkig. Een uithangbordje of grappig waarschuwingsbord vinden ook altijd wel ergens hun plaats.

Decoaction

Decoaction is een van de vele cadeauwinkels die ons land online rijk is. Mocht jij nou ervaring met ze hebben, schrijf daar dan gerust een review of beoordeling over. Daarmee help je toekomstige klanten die deze webwinkel nog niet kennen, maar wel overwegen.


Ook zo benieuwd naar de ervaringen en meningen van de consumenten voor jou? Hier lees je hun beoordelingen en reviews, en kun je de jouwe achterlaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

VVV cadeaukaart

Weten mensen wel dat je VVV cadeaukaart na een paar jaar nagenoeg waardeloos is? Mijn kaart van 20 euro was na 3 jaar nog 2 euro waard omdat ze 6 euro per jaar beheerskosten in rekening brengen. Dus van de 20 euro is nog 2 euro over. Dat betekent 90% beheerskosten! Netjes vooruitbetaald, dus het geld staat op hun rekening. Stel je voor dat een bank dat doet. Dat je 1000 euro op je spaarrekening stort en de bank na 3 jaar zegt dat je nog 100 euro over hebt. Want moeilijk, moeilijk, beheerskosten enzo... Het lijkt een beetje op diefstal maar het mag van de wet.

M

Marcel Balke

04-05-2023

0

Pluviometer kraai fibi

Bij levering pakket, hadden wij een item tekort, en iets dat er niet bij hoorde. Contact opgenomen met décoaction, en ze hebben dat perfect opgelost. Ook de kraai is een prachtig item. SUPER service, zeker 5 sterren waard.

M

Maese Rosanne

31-12-2022

0