Cosmox

8

Bestellen

9.3

Service

8

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Cosmox

Ken jij cosmox.nl echt wel zo goed als je denkt? Cosmox.nl is een bedrijf dat zich richt op cadeaus. He tis mogelijk om er films te kopen, muziek en ook volop games en spellen. Het assortiment is erg ruim en aantrekkelijk. Het is niet vreemd, dat er zoveel klanten zijn bij hun. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over cosmox.nl er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over cosmox.nl, dan is dat met NederlandReview.nl nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. 

Over cosmox.nl

Cosmox.nl is in het jaar 2006 als een webshop begonnen voor filmliefhebbers, muziek luisteraars, gamers en ook de lezers. Het is goed om te weten, dat ze een zeer ruim assortiment hebben van 550.000 films, cd’s, dvd’s, games en boeken. Het is de moeite waard om een keer door het assortiment te gaan. In het jaar 2013 hebben ze de publieksprijs gekregen bij de ThuiswinkeAwards op het gebied van films, games, boeken en muziek. Natuurlijk iets om trots op te zijn voor hun. 

Cosmox.nl is een site van Novamedia welke gevestigd is in Houten.  Ze willen je helpen om lekker een goed boek te lezen om jezelf te verliezen in een spannend verhaal. Het is goed om de telefoon uit te kunnen zetten, je op de bank te nestelen met een kop koffie of thee en dan een goede film te bekijken. Ontspannen is ook een deel van het leven. 

Ze maken het mogelijk om je producten snel te leveren. Eigenlijk alle producten uit het assortiment worden de volgende dag nog geleverd (wanneer de bestelling voor 22:30 is gedaan). Boven de 20 euro worden alle producten gratis bezorgd. Hieronder gelden 1,99 euro verzendkosten. Erg eerlijk. 

Natuurlijk kun je veilig betalen bij Cosmox.nl. Het is mogelijk om het met iDeal te betalen, met een credit card of een eenmalige machtiging

Alle producten mogen binnen 14 dagen retour gezonden worden. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort door Cosmox.nl. 

Diensten van cosmox.nl

Cosmox.nl is een online boekhandel, online game winkel, online dvd shop, online muziekwinkel en nog veel meer voor zoveel mensen. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is en wat er allemaal kan bij
Cosmox.nl. 


Klachten, tips en complimenten over cosmox.nl

Bij Cosmox.nl  hebben ze de Goed gevoel garantie. Het is een garantie waarbij het Cosmox.nl team je helpt om een mooie en goede klantervaring te hebben. Iets wat natuurlijk van groot belang is. Iedere vraag, klacht, opmerking en bezwaar wordt snel in behandeling genomen en er zal altijd gezocht worden naar een goede oplossing. De klant staat centraal.

Kom je er samen niet uit dan kun je de klacht voorleggen aan de geschillen commissie van de Thuiswinkel waarborg organisatie. Ze zijn hier namelijk ook bij aangesloten. 

Heb jij ervaringen bij cosmox.nl

Schrijf je review over cosmox.nl op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


Games, boeken, muziek of films nodig? Bekijk het allemaal hier!


Cosmox.nl ervaringen

Hoe gaat Cosmox om met de klanten en wat vindt u van Cosmox.nl? Natuurlijk gaat het ook erom wat de consumenten van de webshop Cosmox.nl vinden. Wij van NederlandReview hebben alle reviews/beoordelingen van consumenten waar de consumenten hun negatieve/positieve reacties kunnen typen zodat u weet of Cosmox.nl een geschikte webshop is voor u. Natuurlijk geven de reviews geen garantie waar u hetzelfde kunt ervaren bij Cosmox.nl maar beoordelingen kunnen wel van grote waarde zijn voor als u van plan bent om een product aan te schaffen. 


Over Cosmox.nl

De webshop Cosmox.nl is in 2006 begonnen als een webshop om gamers, filmkijkers, muziekliefhebbers en lezers te laten ervaren met een enorme assortiment van meer dan 550.000 boeken, films cd’s , games en nog veel meer. Hiermee is dus de webshop gevestigd voor iedereen die graag wilt lezen, wilt gamen, een avondje film wilt gaan bekijken of een dag rustig kan gaan lezen.

Cosmox.nl weet als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om om te gaan met de vrije tijd voor jezelf. De consumenten willen natuurlijk een vrije dag inplannen om bijvoorbeeld met je vrienden een film te gaan kijken thuis of in de park een boek te gaan lezen. Daarom is Cosmox.nl een juiste webshop keuze. Cosmox.nl blijft de huidige markt volgen en weet waar de interesses liggen waarbij ze de nieuwe producten steeds aanschaffen aan hun assortiment. Op dit moment zijn ze niet van plan om nieuwe vestigingen te openen, want de webshop is de nieuwe toekomt. 


Diensten

Cosmox is dus een webshop waar je vele games, boeken, films en muziek kan gaan bestellen. Het bedrijf richt dus voornamelijk op multi media’s. Als je rondzwerft op de website en loop je tegen een probleem aan, kan je natuurlijk de webshop mailen via het contactformulier of je kan ook contact opnemen via de telefoon. Service staat natuurlijk voorop bij hun en ze hebben een zeer ervaren klantenservice en een objectieve webcare-team die ervoor zorgen dat jij een prettige klantenervaring hebt. 

Cosmox heeft een snelle leveringen en voor het merendeel van hun assortiment geldt dat wanneer je op werkdagen voor 22.30 uur bestelt, je ze morgen in huis hebt. De webshop rekent geen verzendkosten vanaf €20,- in één order. Bestellingen onder de €20,- betaal je €1,99 aan verzendkosten. En als je niet tevreden bent over een bestelling dan mag je binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retour sturen. 


Klachten

Cosmox heeft dus een service zoals het werd beschreven bij het onderwerp diensten. Als je vragen hebt over je bestelling, product e.d. kan je het contactformulier gebruiken. Het contactformulier is 24 uur per dag te gebruiken en er is ook klantenservice via de telefoon waar je je vragen kunt stellen. De klantenservice via telefoon kost €0,50 per gesprek. De klantenservice zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16 uur. De webwinkel Cosmox gebruikt ook Twitter en Facebook via het internet waar je je vragen kunt gaan stellen.


Heeft u ervaringen met Cosmox.nl? Deel het hier met de andere consumenten!


Ken jij cosmox.nl echt wel zo goed als je denkt? Cosmox.nl is een bedrijf wat zich richt op cadeaus. He tis mogelijk om er films te kopen, muziek en ook volop games en spellen. Lees ervaringen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Boek besteld volgende dag geleverd

Boek besteld, volgende dag geleverd Andere winkels beloven dat ook, maar het is nooit waar Ik vind dit een goede winkel daarom.

A

Arne H

29-12-2016

0

Vriendelijk maar beperkt aanbod

Het is een vriendelijke winkel. Verzending en betaling gaat keurig. Ik zou wat meer keuze wensen in het aanbod, veel is erg populair.

J

Joost Meeuwisse

16-09-2016

0

Top

Beter dan bol.com als je het mij vraagt. Cosmox levert sneller en zonder gedoe, bol.com mag dan wel groter zijn maar zeker niet beter!

A

Anne

30-04-2016

0