CoolGift

6.4
7.2

Bestellen

5.9

Service

6.2

Prijs

6.5

Levering

61.5%

Zou hier weer kopen

CoolGift

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend of familielid? Lees dan eerst de beoordelingen over Coolgift. Wellicht vindt u op deze website een leuk en origineel cadeau voor een komende verjaardag, jubileum of housewarming. Als u op zoek bent naar iets bijzonders dat niet in ieder warenhuis te koop is dan is deze website wellicht een goede inspiratiebron.


Over Coolgift

Coolgift.com is een online cadeauwinkel waar u grappige, handige en aparte cadeaus vindt voor iedere gelegenheid. Artikelen die u niet zo snel ergens anders vindt, vindt u wel bij Coolgift. Het assortiment bestaat uit een collectie artikelen voor uw interieur, maar bij voorbeeld ook handige gebruiksvoorwerpen voor in de keuken. Zo kunt u er een grappige eierwekker vinden, een “can crusher” waarmee u drankblikjes plat kunt maken zodat ze minder ruimte innemen in uw vuilnisbak of een set grappige lampenkapjes die u over wijnglazen kunt zetten. Als u iets bijzonders zoekt om cadeau te geven dan is dit wellicht een geschikte website om eens rond te kijken. U kunt alle artikelen direct bestellen, u ziet op de website meteen of het artikel van uw keuze op voorraad is. Bij veel artikelen staan klantreviews zodat u meteen kunt zien of en artikel bij eerdere kopers in de smaak viel of niet.
Originele cadeaus

Het is soms lastig om een origineel cadeau te vinden voor de verjaardag van je buurman, voor Vaderdag, Kerst of Sinterklaas of om iemand te bedanken. Vooral voor mensen die “alles al hebben” is het soms lastig om nog met wat origineels aan te komen. Dan kan een website als Coolgift erg handig zijn. De kans is groot dat u hier een cadeau vindt dat past bij degene die het gaat ontvangen en dat dus vast wel in de smaak zal vallen. De levering is over het algemeen vrij vlot, als u ’s avonds voor tien uur bestelt heeft u uw bestelling in veel gevallen de volgende dag al in huis. Dus ook voor een last minute aankoop is dit een geschikte webshop voor cadeaus.


Gemakkelijk zoeken en vinden

U kunt op deze website zoeken op categorie, maar bij voorbeeld ook op cadeaus voor mannen, voor vrouwen of voor een speciale gelegenheid. Zo wordt er een selectie gemaakt van cadeaus die bij deze specifieke doelgroep passen. Zo kunt u gemakkelijker uw keuze maken uit het grote assortiment cadeaus dat door Coolgift wordt aangeboden. Bij alle producten staat een uitgebreide omschrijving zodat u weet wat u koopt en waarvoor  een product kan worden gebruikt. U kunt de bestelling van uw cadeau bij Coolgift op verschillende manieren betalen, onder andere met Paypal en creditcard.


Klachten

Bij iedere webshop kan bij de bestelling van een artikel iets mis gaan. Als uw bestelling niet wordt geleverd, u ontvangt een verkeerd artikel of het artikel is beschadigd bij aflevering dan wilt u hier natuurlijk uw beklag over doen. Bij een onjuist of beschadigd artikel kunt u dit eenvoudig terugsturen. Als uw bestelling niet wordt geleverd is het verstandig om nog een dag extra te wachten, het kan zijn dat de aflevering vertraagd is. Maar als uw pakketje niet wordt geleverd is het zaak dit bij het bedrijf kenbaar te maken. Zij kunnen dan contact opnemen met de bezorger en daar verhaal halen. Als een pakket zoek is dan zal de webshop het artikel opnieuw moeten versturen, omdat de bewijslast voor het feit dat iets wel of niet bezorgd is in eerste instantie bij de afzender ligt. Voor goedkopere producten wordt doorgaans geen handtekening voor ontvangst gevraagd omdat dit de kosten van verzending opdrijft. Vaak is het dan voor een webwinkel goedkoper om uw cadeau opnieuw op te sturen zonder een uitgebreide correspondentie te gaan voeren over de vraag of het nu wel of niet is bezorgd. Als uw klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost kunt u contact opnemen met de Stichting Thuiswinkel Waarborg, waarbij Coolgift is aangesloten. Zij kunnen eventueel bemiddelen bij een klacht, en als dit niet het gewenste resultaat heeft kunt u een klacht indienen bij de Geschillencommissie.


Als u wel eens iets besteld heeft bij Coolgift.com dan horen wij graag van u!

 
Schrijf een review met uw ervaringen over deze webwinkel en post hem op NederlandReview zodat andere bezoekers er hun voordeel mee kunnen doen. Hoe meer mensen hun ervaringen delen, hoe beter wordt het beeld dat van Coolgift kan worden gegeven. Dus aarzel niet en deel uw beoordeling met ons.


Geen idee wat je nu weer moet verzinnen als cadeau voor een verjaardag of feestje? Is CoolGift de oplossing? Lees hier de klantbeoordelingen voor je wat koopt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Anderen bekeken ook