Bloemen.net

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bloemen.net

Als er weer een verjaardag, geboorte of andere gelegenheid aankomt dan is het altijd de vraag wat je nu weer eens moet sturen. Bloemen.net heeft hier een oplossing voor. Maar wat zal de kwaliteit van hun bloemstukken zijn? Zal het fruit uit hun fruitmanden wel zo vers zijn als ze beloven? Hoe lang zullen de ballonen hard blijven? Zullen ze het feest dat je wilt geven wel overleven? Zal het rouwstuk wel bezorgd worden door de bezorgservice van Bloemen.net voor de begrafenis begint? En wat voor een klantenservice zal Bloemen.net verlenen als je toevallig een vraag, klacht of probleem hebt wat ze moeten oplossen? De enige manier om hierachter te komen is door te luisteren naar klanten die al eens iets bij Bloemen.net hebben gekocht. Lees hun ervaringen reviews om te ontdekken of Bloemen.net de beste optie is. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen om een beter beeld van Bloemen.net te krijgen.


Over Bloemen.net

Bloemen.net is een bloemist, maar ze verkopen ook vele andere dingen. Ze zijn dus eigenlijk een kleinschalige cadeauwinkel. Ze hebben een fysieke winkel in Middelharnis waar ze de bestellingen van hun klanten verwerken. Ze kunt via hun website een mooi boeket bestellen. Kies bloemstukken als “royaal cadeau”, “white serenity”, “Pink Gerbera” of “Mixed Sweet Roses”. Hun rozen hebben een aparte categorie omdat ze gewoon populair zijn en blijven. Natuurlijk zijn er nog vele andere opties, dus je hebt volop keus. Dus of je nou iemand wilt feliciteren, bedanken, of je liefde wilt uiten, het is allemaal mogelijk bij Bloemen.net. Maar zoals gezegd zijn er nog vele andere soorten cadeaus. Een plushe beer, Merci chocolade, knuffelhond of knuffeluil kunnen erg leuke cadeau’s zijn. Verder zijn er nog bloemstukken gecombineerd met een fles wijn voor de ontvangers die van wijn en bloemen houden. Mocht iemand niet van bloemen houden en liever een wat praktischer cadeau geven, dan kun je kiezen voor een lekkere fruitmand. En dan zijn er nog rouwwerken voor als er iemand overleden is.
Diensten van Bloemen.net

Je kunt dus een boeket, fruitmand, knuffel of ander cadeau bestellen via de website van Bloemen.net. Ze zullen de bestelling dan voor je verwerken vanuit hun eerder genoemde fysieke winkel. Een bezorgservice zal het cadeau dan naar je opsturen, maar je kunt er ook voor kiezen de bloemen of fruitmand direct naar de ontvanger te laten sturen. Ze doen dan hun best hem binnen 16 uur daar te krijgen. Ook is er een Bloemen.net klantenservice die je kan helpen als je ergens een vraag over hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Bloemen.net

Heb je zelf wel eens een boeket, rouwkrans of ander cadeau bij Bloemen.net gekocht? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om één van hun boeketten uit te kiezen en te bestellen? Duurde het lang voor de bezorgservice van Bloemen.net de fruitmand had bezorgd? Waren de bloemen in het echt net zo mooi als op het plaatje? En wat voor een klantenservice verleende Bloemen.net toen je om hun hulp vroeg? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Bloemen.net echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)