Birambi

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Birambi

Soms hebben we even geen zin die vriend te bellen of oma voor haar verjaardag. Gelukkig zorgt onze smartphone er wel voor dat we onze sociale contacten onderhouden. Vanaf de bank stuur je gewoon even een Whatsappje om je vriendin te feliciteren met haar nieuwe baan of nieuwe huis. Herinner jij je nog wanneer je voor het laatst een (echt) kaartje gestuurd hebt? Dat kost best wat tijd. Naar de winkel, kaart uitzoeken, adres zoeken, postzegel erop. Pfew.


Verrassing in je brievenbus

En toch is het zo leuk om in je brievenbus niet alleen rekeningen of promomateriaal te vinden dat meestal linea recta in de oudpapierbak verdwijnt. Daar heeft de online winkel Birambi een originele oplossing voor bedacht. Verrassingspost. Ze versturen voor jou mini flessenpost naar je dierbaarste. In een reageerbuisje kun je de mooiste, origineelste en liefste boodschappen en cadeaus versturen.


Via hun webshop zijn er verschillende producten die zij op een stijlvolle manier voor je versturen. Je schrijft er zelf een persoonlijke tekst bij en zij maken er een mooi flessenpostcadeau van naar een adres overal ter wereld. Hoe leuk is dat!


Ouderwetse message in a bottle

Birambi is opgericht door de Nederlandse Elbrig en Nikkie die vinden dat we nu we steeds digitaler met elkaar communiceren ook steeds onpersoonlijker met elkaar worden. Met deze persoonlijke en unieke flessenpost willen ze weer het ouderwetse verrassingsgevoel terughalen van je brievenbus openen.
Wat kun je allemaal bestellen?

Je kunt kleine sieraden zoals oorbellen of armbandjes kiezen. Of een klein cadeautje als badzout of happy pills. Of lekkere thee of roze muisjes voor een pasgeborene. Je kunt ook een woord of een korte zin laten maken. Opa’s en oma’s zijn vast blij met flessenpost met “Wij krijgen een meisje”! Birambi heeft ook een selectie miniposters die ze voor je kunnen versturen. Birambi hanteert verschillende betaalmethodes: iDeal, PayPal, creditcard (via Stripe) en Bancontact/Mister Cash.


Kijk ook eens op hun Instagram-pagina voor inspiratie.


Wat zijn de verzendkosten en hoe lang duurt het voordat mijn order verstuurd wordt?

Je kunt overal ter wereld naar versturen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van je order natuurlijk. In Nederland betaal je € 1,50 voor kleine orders en € 2,50 voor grote orders. Internationale verzendingen variëren tussen € 2,50 en € 4.


Birambi streeft ernaar je bestelling binnen vijf werkdagen te verwerken en zo snel mogelijk te versturen. Als het anders is, krijg je een bericht.


Kan ik mijn order terugsturen?

Als je toch niet tevreden bent, kun je je bestelling binnen tien dagen op eigen kosten terugsturen nadat je je retour via e-mail aangemeld hebt. Dat kan alleen in de originele verpakking en in originele staat.


Heb jij ervaringen met flessenpost via Birambi versturen?

Laat ons weten wat jij ervan vindt.Of ben je plan iemand te verrassen met een originele groet, lees dan hier de mening van mensen die jou voorgingen. 


 


Wie stuurt er nog een persoonlijke groet of wens per post. Met flessenpost stuur je een uniek en persoonlijke groet of cadeau overal ter wereld.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)