GratisScheiden

6

Bestellen

10

Service

9

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

GratisScheiden

Scheiden is een serieuze zaak en het is belangrijk dat deze ook zo behandeld wordt. U wenst uiteraard dat dit soort zaken efficiënt en correct worden uitgevoerd en dat de kosten niet te hoog oplopen. Daarom vinden wij, van NederlandReview, het van essentieel belang dat u bij het juiste adres bent voor een echtscheiding. Hier kunt u lezen over de ervaringen en beoordelingen van anderen met GratisScheiden. Wij hopen u daarmee van dienst te kunnen zijn. 


Over GratisScheiden

GratisScheiden bestaat uit een netwerk van echtscheidingsspecialisten en belooft u te kunnen helpen bij het gratis, snel en eenvoudig scheiden. Daar zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. In Raamsdonksveer, in Noord-Brabant, staat hun hoofdkantoor. GratisScheiden doet u een aantal beloftes wanneer u gaat scheiden, namelijk:
•    Betrouwbaar – zij werken uitsluitend met MfN-registermediators.
•    Eenvoudig scheiden
•    Snelheid – binnen twee weken is uw volledige aanvraag bij de rechtbank ontvangen.
•    Persoonlijk contact
•    Voordelig – gratis scheiden is mogelijk door subsidie, waarvoor u in aanmerking moet komen. Wel betaalt u het griffierecht.
•    Veilig – zij werken met een beveiligde verbinding, waardoor uw gegevens 100% veilig zijn. 
GratisScheiden is bedoeld voor partners die met elkaar afspraken willen maken omtrent de echtscheiding, met als doel tot overeenstemming te komen bij het maken van deze afspraken. Op de website zijn er twaalf locaties te vinden waar u kunt scheiden. Deze zijn als volgt: Middelburg, Maastricht, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Bergen op Zoom, Tilburg, Rotterdam, Zwolle, Arnhem, Almere en Den Bosch. Elke locatie heeft zijn eigen mediators die u na ontvangst van het, door u in te vullen, aanvraagformulier zullen contacteren. 


Diensten

GratisScheiden informeert u op de website over een aantal belangrijke zaken die vaak komen kijken bij een echtscheiding. Een aantal onderwerpen zijn: echtscheiding en kinderen, echtscheidingsconvenant (waarin de afspraken die u en uw partner maken staan beschreven), echtscheiding en uw huis, echtscheiding en hypotheek enzovoorts. Hier staat ook informatie beschreven over de echtscheidingsprocedure. 


Wanneer uw jaarinkomen gelijk is aan of lager is dan 26.000 euro (zonder kinderen) of 36.800 euro (met kinderen) komt u in aanmerking voor een gratis scheiding, waarbij u alleen het griffierecht dient te betalen aan de rechtbank. Het griffierecht bedraagt bij een laag inkomen 79 euro voor u samen. Is uw jaarkomen hoger dan dit bedrag, dan komt u niet in aanmerking voor gratis scheiden. In dit geval willen zij u wel graag een all-in voorstel doen en u toch van dienst zijn. Hebt u ervaring met de diensten van GratisScheiden? Schrijf een review over uw ervaringen en geef dit bedrijf een beoordeling.


Klachten

Op de website van GratisScheiden kunt u lezen over de ervaringen van hun klanten onder het kopje “Onze klanten”. De website geeft beperkte informatie over de klachtenbehandeling. Via een venster kunt u op de website een bericht sturen. Dit is een soort chat, maar geen live chat. Ook kunt u een contactformulier invullen als u behoefte heeft aan informatie. Er wordt niet aangegeven wanneer u een reactie kunt verwachten. Wel kunt u direct telefonisch contact opnemen wanneer u dat wenst. Echter wordt er geen tijdstip aangegeven waarbinnen zij bereikbaar zijn. Tot slot vindt u ook bij de contactgegevens een emailadres en een link naar een facebookaccount. U kunt met uw vragen dus ook altijd terecht bij GratisScheiden via de mail. Wij, van NederlandReview, nemen een neutraal standpunt in en kunnen u voorzien van eerlijke beoordelingen. Daarom roepen we u op een review te schrijven en een beoordeling te geven als u ervaring heeft met de service van GratisScheiden. Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten met GratisScheiden. Lees dan de reviews.


Hoe beoordelen klanten van GratisScheiden deze dienst? Kun je hier echt gratis een echtscheiding regelen? Is het wel betrouwbaar en veilig? Hoe werkt het?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Al kosten en problemen genoeg...

Het was prettig dat deze website mij op de mogelijkheden heeft gewezen, ik weet niet of ik daar zelf achter zou zijn gekomen. Ben blij dat wij in aanmerking kwamen voor het Gratis Scheiden, want we hebben al kosten en problemen genoeg

B

Berna

05-02-2017

0

Handig en goedkoop: hulp bij scheiding

Mijn man en ik hebben besloten te gaan scheiden, maar we hadden al gehoord (via een kennis) dat er heel wat komt kijken bij een scheiding. Je moet allerlei dingen regelen en daar denk je niet altijd één, twee drie aan. Met behulp van GratisScheiden is het eigenlijk allemaal heel erg snel gegaan. We werden goed ondersteund door de medewerkers en daardoor konden we de kosten betrekkelijk laag houden. Wanneer je aan alle voorwaarden van GratisScheiden voldoet, betaal je voor je scheiding alleen de griffierechten en dat is een stuk minder dan wat er normaal op financieel gebied allemaal bij komt kijken.

G

gast

27-01-2017

1