Elektronische-Aangifte.nl

8.2
7.3

Bestellen

9.3

Service

6

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Elektronische-Aangifte.nl

Bent u benieuwd wat andere mensen voor mening hebben over Elektronische-Aangifte.nl? Via NederlandReview vindt u een makkelijk overzicht aan recensies van eerdere gebruikers. Op deze manier krijgt u een idee van de betrouwbaarheid van de diensten van Elektronische-Aangifte.nl. Iets wat natuurlijk heel belangrijk is bij een bedrijf dat uw fiscale aangifte wil verzorgen. Op het moment dat je iemand je belastingformulieren en persoonlijke gegevens in handen geeft, wil je ook zeker weten dat daar niet mee gesjoemeld wordt en dat er zorgvuldig mee omgesprongen wordt. Een goede manier om daar achter te komen is door de ervaringen te lezen die eerdere klanten van Elektronische-Aangifte.nl hebben achtergelaten op onze website. Bent u zelf klant, of klant geweest? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw eigen ervaring met Elektronische-Aangifte.nl hier wilt vermelden. 

Over Elektronische-Aangifte.nl

Voor veel bedrijven en dan vooral voor freelancers en het MKB, is het verzorgen van de eigen bedrijfsadministratie altijd weer een grote last. De meeste zzp’ers en winkeliers hebben er namelijk nooit voor gekozen om gedwongen belastingexperts te worden. Maar aan de andere kant is het onmogelijk om een gezond bedrijf te runnen zonder ervaring in het doen van een degelijke omzetbelasting en een kloppende btw-aangifte. Voor de meeste grotere bedrijven is dit geen probleem. Zij hebben hier hun eigen mensen voor in dienst die de loonadministratie bijhouden, alle aangiftes verzorgen en ieder jaar de jaarrekening opmaken. De visie van Elektronische-Aangifte.nl is om dit allemaal een stuk makkelijker te maken met een online aangifteprogramma dat u zelf kunt gebruiken. 


Diensten

Elektronische aangifte.nl laat zich vooral voorstaan omdat u via hen geen PKI overheidscertificaat nodig hebt om een aangifte te doen. Dit certificaat is in feite de officiële digitale ondertekening van uw documenten die door de overheid wordt erkend. Dit is verplicht bij de meeste soorten aangifte die u als bedrijf moet doen. Bijvoorbeeld voor de aangifte inkomstenbelasting, de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte omzetbelasting. Door gebruik te maken van Elektronische-Aangifte.nl hoeft u dit dure PKI overheidscertificaat niet zelf aan te schaffen waardoor u honderden euro’s kunt besparen. Zo kunt u makkelijk alle aangiftes doorsturen naar de overheid, met officiële ondertekening, maar wel voor lage kosten. 

Alle aangiftes die u doet worden verstuurd via SBR Digipoort. Dat is een beveiligde digitale verbinding die door de belastingdienst is goedgekeurd voor het ontvangen van aangiftes. Het voordeel van het gebruik van Elektronische-Aangifte.nl is dat u zelf geen of weinig verstand hoeft te hebben van deze verbindingen. Het enige wat u ziet is de digitale webinterface die u gebruikt via de website. U vult uw gegevens in, of kunt deze direct uploaden. Daarna ondertekent u ze, met uw eigen PKI certificaat of via het certificaat van elektronische aangifte, waarna deze automatisch worden verzonden naar de belastingdienst. Via de website blijft u verder op de hoogte van de voortgang van de aangifte.

De aangiftes die u via Elektronische-Aangifte.nl kunt doen zijn verder:
•    BTW-aangifte
•    Suppletieaangifte
•    ICP-opgave    
•    BTW-nummer controle     
•    Uitstelregeling

Klachten

Natuurlijk kan het gebeuren dat u vragen of klachten heeft over het gebruik van Elektronische-Aangifte.nl. Het is daarvoor altijd belangrijk dat de contactgegevens van een bedrijf duidelijk staan vermeld op de website. In het geval van Elektronische-Aangifte.nl is dit het geval. U kunt contact opnemen door middel van een formulier op hun website, of via de e-mail of telefoon. Ook het Kamer van Koophandel nummer van de website staat vermeld op de website. Dit is belangrijk, aangezien u daarmee kunt achterhalen of het bedrijf daadwerkelijk bestaat. 

Heeft u zelf gebruik gemaakt van elektronische-aangifte of heeft u een ervaring gehad met dit bedrijf dat u wilt delen? Laat het dan achter op deze website. U helpt dan mee aan dit platform, zodat u ook andere gebruikers weer kunt helpen in hun keuze voor of tegen dit bedrijf. 

Lees beoordelingen van echte klanten van Elektronische-Aangifte.nl. Hoe zijn hun ervaringen met hier fiscale aangiftes uit te besteden? Is het betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook