Digitaal Kantoor

6.6
6.9

Bestellen

6.3

Service

6

Prijs

7.4

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Digitaal Kantoor

Lees hier wat anderen vinden van deze onderneming! Digitaal Kantoor is een bedrijf dat het midden- en kleinbedrijf, zzp-ers, freelancers, verenigingen, stichtingen, webwinkeliers, detacheerders en ook adviesbureaus helpt met hun online boekhouding, hun relatiebeheer, hun projecten en uren, hun in- en verkoop en ook hun personeel. Het is een uitstekend bedrijf. Heb je er al ervaring mee? Laat dan je review achter op NederlandReview. Het helpt anderen om een goed beeld te krijgen van deze organisatie en van dit bedrijf. 

Over Digitaal Kantoor

Het digitaalkantoor.nl is een totaaloplossing voor je hele administratie. Het is vanaf de boekhouding tot aan het klantmanagement een compleet systeem. Alle gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud en het maakt eigenlijk niet uit of je een klein bedrijf bent of een grote besloten vennootschap. Het digitaalkantoor.nl past bij iedere administratie in iedere branche en bij iedere bedrijfsgrootte.  


Diensten van

Digitaal Kantoor
Digitaal Kantoor
is een compleet pakket voor de bedrijfsadministratie. Het is mogelijk om verschillende zaken te regelen. Denk hierbij aan de agenda, de facturatie, het taakbeheer, VOIP, tijdregistratie, projectplanning, relatiebeheer, online boekhouden en ook de verkoop. 

Het is mogelijk om alles goed inzichtelijk te maken en om te ontdekken waar je meer of juist minder tijd aan kwijt bent. Het is mogelijk om op het dashboard (financieel) direct te zien hoe u er financieel voorstaat ongeacht hoe complex uw bedrijf is. Digitaal Kantoor heeft dit jaar een prijs gekregen van de nationale tv succes award. Het is branchewinnaar digitale boekhouding. De goede bedrijfsprestaties en de bewezen kwaliteit blijken hier duidelijk uit. 

Ook is het een groot voordeel dat meerdere (eigenlijk alle) bedrijfsprocessen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Banktransacties zijn gemakkelijk te koppelen aan verwerkte inkoopfacturen en verkoop facturen. De planning, urenregistratie en de facturatie zijn te koppelen. Het is mogelijk om ingekomen facturen gemakkelijk te koppelen aan een relatie in de boekhouding. Daarnaast kennen ze bij Digitaal Kantoor een goede service. Een service waar iedereen van kan genieten. 

Klachten, tips en complimenten over Digitaal Kantoor

Het is natuurlijk ook bij het digitaalkantoor.nl mogelijk, dat er een keer wat mis gaat. Het is dan belangrijk om dit te melden bij hun. Het is dan mogelijk om het probleem te bekijken en ook om het op te lossen. Zo is het mogelijk voor digitaalkantoor.nl om hun dienstverlening nog verder te verbeteren. 

Heb jij ervaring met Digitaal Kantoor 

Schrijf je review over dit bedrijf op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Lees hier de ervaringen van klanten met Digitaal Kantoor. Hoe goed regel je hier je online administratie, boekhouding, relatie- en voorraadbeheer?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook