FloraQueen

3.5
4

Bestellen

3.7

Service

3.1

Prijs

3.1

Levering

21.4%

Zou hier weer kopen

FloraQueen

Zoek je een bedrijf waar je bloemen kunt kopen? Zou je deze bloemen online willen aanschaffen? Wellicht is FloraQueen een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er over FloraQueen bekend zijn. Alle bedrijfsbeoordeling die je op NederlandReview leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.  

Wat is FloraQueen?

 

FloraQueen verzend bloemen. Bij FloraQueen geven ze aan te weten dat het verzenden van bloemen een oprechte boodschap overbrengt aan een speciaal iemand. Het kan een uiting zijn van liefde, genegenheid, gezondheid, geluk en nog veel meer. Er wordt aangegeven dat ze bij elke levering beseffen dat er veel vertrouwen in hun is gesteld.  

Geschiedenis

 

FloraQueen begon in 2004 met het online verzenden van bloemen vanuit het hoofdkantoor in Barcelona. Zoals vaak bij alle projecten het geval is, zijn ze klein begonnen als een website met een paar geselecteerde boeketten en herinneren ze zich nog de emotie van het ontvangen van hun allereerste bestellingen. Tenminste, dat is te lezen op de website van FloraQueen. In de afgelopen 15 jaar stelt het bedrijf gestaag gegroeid te zijn dankzij het vertrouwen dat hun klanten in het bedrijf hebben gesteld.  

Een missie

 

Het bedrijf ziet het als een missie om mensen te helpen bij het delen van een glimlach, zodat elke dag een speciale gelegenheid kan worden of om een feestelijke dag extra mooi te maken. Ze stellen trots te zijn om hun klanten te helpen het leven te vieren door hun berichten te vertalen in de prachtige taal van verse bloemen. Iedereen in het team van dit bedrijf vindt het mooi om mensen een glimlach te bezorgen.  

Toonaangevend bedrijf

 

Er wordt aangegeven dat FloraQueen tegenwoordig een toonaangevend bedrijf is met betrekking tot het verzenden van bloemen. Het bedrijf kan ook snel verse bloemen verzenden naar meer dan 100 landen over de hele wereld. FloraQueen stelt in de loop der jaren ook tal van online vertrouwensstempels verzameld te hebben, welke getuigen van FloraQueen's toewijding aan goede internetdiensten, evenals hun verantwoordelijkheid voor de bescherming van hun klanten en gebruikers.  

Leveringen

 

Het bedrijf geeft aan premium bloemen naar klanten in meer dan 100 landen te sturen. Dit is ongeacht de dag of het tijdstip van levering. Om te garanderen dat ze kunnen inspelen op de wensen van hun gebruikers kunnen ze inspelen op de wensen van hun gebruikers. Ze hebben zo een uniek business model tot stand laten komen. Dit combineert twee mogelijkheden voor het verzenden van bloemen, afhankelijk van de bezorgdatum of bestemming: boeketten die zijn samengesteld door het eigen team van bloemisten of door lokale bloemisten verspreid over de hele wereld.  

Originele doos

 

Volgens de medewerkers van FloraQueen ontvangen klanten de verse bloemen in een originele doos. Als de bestelling minimaal 24 uur van tevoren is gedaan en naar sommige Europese bestemmingen zijn verstuurd, komen de bloemen volgens het bedrijf in de originele doos aan bij de klant. De bestellingen worden volgens deze organisatie gemaakt met verse bloemen die door hun zijn geselecteerd bij de beste telers en die zijn samengesteld door de bij hun aangesloten deskundige bloemisten.  

Europese productiecentra

 

Deze bloemenbedrijven hebben productiecentra in onder andere Spanje, Italië en Duitsland. Om een stipte levering te garanderen, vertrouwen ze het transport van jouw bloemen toe aan koeriers met een keuze uit een bezorgmogelijkheid in de ochtend of de middag. Een boeket verse bloemen van FloraQueen ontvangen in de originele doos is volgens FloraQueen echt een magische ervaring.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Ben je al klant bij FloraQueen? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Heb je al vaak bloemen bij dit bedrijf besteld? Zijn deze bloemen van goede kwaliteit? Zijn de bloemen op tijd bij je afgeleverd? Ga je in de toekomst vaker bloemen bij FloraQueen bestellen? We stellen het op prijs als jij je visie over FloraQueen deelt op deze pagina van NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook

close

FloraQueen

Vergelijk reviews en bekijk FloraQueen