NederlandReview

    Ervaringen Zoef.com

    Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Je kunt voor iedere gelegenheid wat huren bij zoef.com. De site zoef.com is er om je te helpen om iets te huren wat je nodig hebt. Ze hebben een ruim assortiment en bieden de laagste prijsgarantie. Er zit altijd wel een filiaal in de buurt. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlandReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming, als zoef.com. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van zoef.com. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van zoef.com vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

    Over zoef.com

    De site zoef.com is een groot verhuurplatform voor heel Nederland waar bedrijven en consumenten van alles kunnen huren. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te weten dat je er een barkruk kunt huren, maar ook een boormachine of stormbaan. Het is werkelijk geweldig. Alles kun je er huren. Huren is het nieuwe kopen zeggen ze bij zoef.com ook wel.
    Iedere dag worden er meer dan 150 orders verwerkt en klanten kunnen binnen 24 uur ontdekken wat ze kunnen huren en krijgen. Er zijn al meer dan 50.000 menen welke zeer tevreden zijn over hun. Het bedrijf is in 2013 opgericht en zal nog verder groeien in Europa.

    Diensten van zoef.com

    Ze verhuren eigenlijk van alles bij zoef.com. Hieronder een greep uit het assortiment van zoef.com:
    • Partytenten
    • Meubels
    • Klapstoelen
    • Caféstoelen
    • Dinerstoelen
    • Fauteuils
    • Kuipstoelen
    • Rotanstoelen
    • Statafels
    • Klaptafels
    • polaroid camera's
    • Keizer stoelen
    • Bierbanken
    • Springkussens
    • Voetbal attracties
    • Banken
    • Stormbanen
    • Kleding
    • Marktkramen
    • Tafels
    • Feest verhuur
    • Stoelen
    • Barbecues
    • Tenten

    En er is nog veel meer!

    Klachten, tips en complimenten over zoef.com

    Ben je ontevreden over zoef.com? Dan kun je een klacht indienen op verschillende manieren. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken om te zien hoe ze het kunnen oplossen. Je kunt de klacht indienen per post en ook per mail of telefoon. Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview.nl over hoe het is opgelost!

    Heb jij ervaring met zoef.com

    Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op Nederlandreview.nl verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

    Verhuren ze echt alles? En hoe betrouwbaar is zoef? Weet waar u huurt door onafhankelijke ervaringen te lezen bij Nederlandreview.nl

    Zoef.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    7
    69% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    7,4

    Prijs

    6,4

    Leveren

    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    De klant staat op nr1!

    ik werd meteen vriendelijk te woord gestaan toen ik belde, had namelijk nog nooit eerder online gehuurd en had dus wel wat vragen. bleek allemaal makkelijker te zijn dan ik dacht. De spullen die ik ontving waren in nette staat, ben dus zeer te spreken over dit bedrijf!

    Door: Hans Peters29-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Superservice

    Ik heb supergoed geholpen door Zoef. Ze werken met verhuurders door het hele land en ik liep tegen een aantal problemen aan met de verhuurder. Zoef heeft dit top opgelost!

    Door: Iris11-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Gewoon makkelijk

    Gehuurd via zoef en dat ging eigenlijk heel soepel. Ze gaven duidelijk aan dat ze met partners werkten die bij mij zouden leveren. Dit werkte prima voor mij vooral omdat hun aanbod gewoon duidelijk te bestellen was.

    Door: Johan10-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goede service en contact bij speciaal feest

    zeer tevreden over de service van zoef. We hebben via hun website van alles besteld voor een feest dat we wilden geven ter gelegenheid van ons huwelijk. we wilden niet extra spullen hoeven kopen en daarom wilden we huren.

    alles werd netjes geleverd en we hebben goed contact gehad met zoef, die de spil in het web was. dingen kwamen kennelijk van verschillende bedrijven vandaan en niet alles arriveerde precies tegelijk, maar doordat het contact met zoef goed was, konden we er gerust op zijn dat het goed kwam. goed geregeld.

    goede service en ik onthoud dit zeker voor een eventueel volgend feest.

    Door: Marjoleine 15-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Verjaardag zoon tuinfeestje

    Voor de verjaardag van mijn zoontje gekozen voor een feestje in de tuin.
    Omdat we niet groot wonen hadden we een gebrek aan geschikte meubels voor een groot aantal gasten dat we wilden uitnodigen. We kwamen uit bij Zoef. Huren ging gemakkelijk en het scheelt veel rommel en we hoefden nu niks aan te schaffen, weg te gooien of gasten te schrappen.
    Fijn dat dit zo handig kan worden geregeld!

    Door: Visser12-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mooi product

    Voor mijn huwelijk een fantastich buffet laten regelen door Zoef, het was prachtig!!!

    Door: Fred23-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed geholpen bij verjaardagsfeestje

    Voor de verjaardag van mijn zoon hebben we bij Zoef gehuurd.
    Ik heb me in positieve zin mogen verbazen over de goede service, ze doen echt hun best en controleren ook of het allemaal naar de zin is en goed is gegaan. Erg attent.
    Het heeft me op een drukke dag heel wat geregel en gestresst gescheeld, waardoor ik er meer voor mijn zoontje kon zijn op zijn verjaardag.
    Goede ervaring!

    Door: J.11-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Zeer klantonvriendelijk en onprofessioneel bedrijf

    Slecht bedrijf!
    Had eergisteren spullen besteld voor school. Voor het plaatsen van de bestelling met 2 medewerkers dubbel gecheckt voor de beschikbaarheid en afhaalafspraken. Het werd door die twee medewerkers verzekerd dat de spullen beschikbaar zijnen zeer zeker (!!!) binnen én in alle gevallen in de straal v 15 km opgehaald kunnen worden. Dus per online de bestelling volgens hun advies besteld en betaald (!!). Tegen 17:00 kreeg ik een telefoontje van een van dezelfde medewerkers, lachend zei hij: Ja, we hebben de bestelling geannuleerd, we kunnen niet leveren. Je moet er zelf achteraan. Hij legde het probleem bij de Klant. Volgende dag gebeld naar de andere medewerker en later de "eigenaar" of volgens hem: "hij hoort bij het bedrijf". Hetzelfde aantwoord, geld is "teruggestort" en ik moet het maar zelf oplossen. Raar concept voor het runnen van een bedrijf, zeer onbetrouwbaar, onprofessioneel en kent geen klantvriendelijkheid. Ze durven wel hun rare manieren van doen in de email te zetten.

    Door: L.31-03-2017
    L.Bastiaansen20-04-2017

    In welke gemeente was dit?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Feestje gegeven groot succes door ZOEF

    Feestje gegeven en de spullen gehuurd bij ZOEF. Uitermate prettige partij om mee te werken. Alles was van prima kwaliteit en voor ons heerlijk om alles gewoon over te laten aan een bedrijf zonder er zelf nog zorgen om te hoeven hebben.

    Zo konden wij extra van ons feestje genieten, daarom hadden wij ook hiervoor gekozen.

    Volgende keer doen wij het zeker weer zo!

    Door: Ben14-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    gewoon goed en makkelijk

    Ik moest vershcillende spullen huren voor mijn bedrijfsfeest. Ik kon alles bestellen bij zoef in plaats van dat ik bij verschilledne verhuurders moest zijn. Ze waren heel duidelijk in hoe ze te werk gaan en het bedrijf dat het uiteindelijk leverde was netjes en op tijd. Volgend keer weer!!
    Dirk

    Door: Dirk Koppes22-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Degelijk en snel

    Werkt goed, tevreden over de klantenservice en kaartje na het event was ook zeer attent. Dank je Marvin van Zoef

    Door: Frank den Ouden29-08-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top service

    Heerlijk bedrijf, goede klantenservice!

    Door: Pieter Stellinga11-07-2016
    Erik | Zoef.com12-07-2016

    Beste Pieter, Dank voor je review! Tot een volgende keer! ^Erik | Zoef.com

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte partij

    Geen fijn bedrijf, erg arrogant, komen afspraken niet na. Communicatie is r*k, en ze beweren nog persoonlijk service.

    Doei. Nooit meer

    Door: Peter17-06-2016
    Erik | Zoef.com12-07-2016

    Beste Peter. Bedankt voor je review en wat een vervelende situatie omschrijf je hier. Helaas kan ik via deze site niet achterhalen welke aanvraag van jouw was om even persoonlijk contact met je op te nemen om jouw feedback mee te nemen en te begrijpen. Zou jij ons willen contacten via 088-3334480 of via info@zoef.com? Wellicht kunnen we je nog een mooie compensatie bieden. Ik wacht je reactie natuurlijk graag af. Mvg ^Erik

    L.Bastiaansen20-04-2017

    In welke gemeente was dit?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Annulering

    Online een aantal dingen besteld (en betaalt!) voor de verjaardag van mijn zoon.
    Een paar dagen voor zijn verjaardagsfeest kreeg ik een belletje dat ze de spullen niet konden leveren en dat alles geannuleerd zou worden. De enige oplossing die werd aangedragen was om de spullen vanuit een andere stad aan te leveren. Maar dan moest ik wel zelf voor de transportkosten opdraaien. Wat een slechte grap! Hele onvriendelijke klantenservice. En nu nog maar zien of ik mijn geld snel terug krijg.
    Al met al een zéér teleurstellende ervaring. IUk zal dan ook echt NIEMAND aanraden om zaken te doen met zoef.com Nu snel een andere oplossing zoeken om het verjaardagsfeestje van mijn zoon te redden.

    Door: Ronald08-04-2016
    Erik | Zoef.com12-07-2016

    Beste Ronald. Bedankt voor je review en wat een vervelende situatie omschrijf je hier. Aangezien jouw aanvraag van enige tijd geleden is en ik begrijp dat toen je dit bericht schreef, deze case nog in behandeling was. Kom ik graag met je in contact om te kijken of het uiteindelijk nog is goedgekomen en we eventueel nog met een passende compensatie kunnen komen voor een komende keer. We handelen honderden orders per dag goed af en indien er iets niet goed verloopt hebben we graag persoonlijk contact om tot een oplossing te komen. Helaas kan ik via deze site niet achterhalen welke aanvraag van jouw was om even persoonlijk contact met je op te nemen. Zou jij ons willen contacten via 088-3334480 of via info@zoef.com? Wellicht kunnen we je nog een mooie compensatie bieden. Ik wacht je reactie natuurlijk graag af. Mvg ^Erik

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Laagste prijs garantie

    Pff diepe zucht naar dit "bedrijf " 10 tal email s over laagste prijs garantie.
    Klopt niets van. Erg vermoeiende en slechte communicatie met deze gasten.

    Door: maria25-03-2016
    Erik | Zoef.com12-07-2016

    Beste Maria. Bedankt voor je review. Ik begrijp uit je tekst dat je een offerte hebt aangevraagd en dat je elders een voordeliger aanbod hebt gehad. Uiteraard kijken wij graag met onze klanten of we dan een voordeliger aanbod kunnen doen. Ik kom hier natuurlijk graag bij je op terug voor een mooie korting op een volgende bestelling indien hier geen gebruik van is gemaakt. Ik ben erg benieuwd wat er vermoeiend was aan de communicatie. In iedere mail die wij versturen geven wij de mogelijkheid de aanvraag te annuleren om geen ongewenste mailtjes te versturen Helaas kan ik niet achterhalen welke aanvraag van jouw was om even persoonlijk contact met je op te nemen. Zou jij ons willen contacten via 088-3334480 of via info@zoef.com? Wellicht kunnen we je nog een mooie compensatie bieden. Ik wacht je reactie natuurlijk graag af. Mvg ^Erik

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Maakt misbruik van verhuurbedrijven

    Zoef claimt honderden vestigingen te hebben in Nederland. Deze vestigingen zijn eigenlijk op zichzelf staande verhuurbedrijven. Zonder toestemming worden verhuurbedrijven gebombardeerd tot partner van Zoef. Zelfs na herhaaldelijk vragen om verwijdering wordt onze naam ongevraagd gebruikt door Zoef. We krijgen wekelijks mails met aanvragen terwijl we ook gevraagd hebben deze niet meer te ontvangen. Het ergste is nog wel dat hier op een gegeven moment een klant van Zoef stond zonder dat wij hier akkoord op hebben gegeven. Deze meneer had via de site van Zoef materialen gehuurd en betaald en kwam deze ophalen. Wij wisten van niks! We hebben meneer natuurlijk wel geholpen maar stel je voor dat we niets meer beschikbaar hadden, dan had meneer met lege handen gestaan!

    Het zonder toestemming gebruiken van de namen van andere bedrijven en klanten voor niets ergens heen sturen is ronduit schandalig. Als 'filiaal van Zoef' raad ik u dan ook aan: Huur niets bij deze criminelen en bel gewoon uw lokale verhuurbedrijf.

    Door: Harrie25-02-2016
    Erik | Zoef.com12-07-2016

    Beste Harrie, Bedankt voor je review. We stellen feedback altijd op prijs. We hebben n.a.v. meerdere reviews contact met je proberen te leggen om te voorkomen dat er verwarring ontstaat, het is natuurlijk niet onze bedoeling klanten naar jullie te sturen, zonder dat we hier overleg met jullie over hebben gehad. Helaas blijft een reactie van jullie kan tot op heden uit... We willen graag contact met je opnemen, maar kunnen je reviews niet verifiëren op bedrijfsnaam. Zou jij ons willen contacten via 088-3334480 of via info@zoef.com? Wellicht kunnen we je je dan ook vertellen hoe ons systeem werkt, aangezien het beeld dat je van ons hebt en beschrijft, helaas niet overeenkomt met hoe wij werken. Ik zie je reactie natuurlijk nog steeds graag tegemoet, ^Erik | Zoef.com

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schrijf zelf een review over Zoef.com

    Uw beoordeling