NederlandReview

  Ervaringen ZinnGeld.nl

  Als je in de huidige dure tijd toch wat tijd over hebt, en wat extra’s bij wilt verdienen, kun je dit doen door je o.a. aan te melden voor enquêtes en dergelijke. Ook kun je je aanmelden voor het lezen van betaalde mails, of punten sparen bij verschillende webshops. Een combinatie van die laatste twee biedt ZinnGeld.nl. Je kunt mails lezen, waarbij je voor iedere klik punten verdient, en je kunt producten kopen die je ook weer punten opleveren zodat je kunt sparen voor gratis geld of cadeaubonnen of kortingscodes. Levert dit ook echt wat op? Duurt het erg lang voor je een leuk saldo bij elkaar hebt of niet? Al dit soort vragen worden beantwoord bij de reviews die consumenten die lid zijn van ZinnGeld.nl hier hebben achtergelaten bij NederlandReview.

  Over ZinnGeld.nl

  ZinnGeld.nl valt onder Four People BV uit Amsterdam en is sinds 2002 een toonaangevend spaarprogramma in Nederland en België. ZinnGeld.nl biedt iedereen de mogelijkheid om gratis een klein zakcentje bij te verdienen online en geeft kortingen op een groot aantal producten. Vanaf 16 jaar kun je je inschrijven bij ZinnGeld.nl. Je ontvangt dan ongeveer drie keer per dag een mailing. Zij staan per pc en per IP-adres één aanmelding toe.

  Winkel in de vele webshops op ZinnGeld.nl en spaar punten!

  Diensten

  Bij ZinnGeld.nl kun je dus geld sparen uitgedrukt in zinns. Dit kun je op verschillende via de site doen, je moet dan wel ingelogd zijn op je gratis account:

  • Gratis Producten; probeer gratis producten of neem een proefabonnement
  • Zinngeld VoordeelBar; installeer deze werkbalk die bovenin je webbrowser komt te staan, als je deze gebruikt om producten te kopen, spaar je zinns
  • Online winkelen
  • Reizen en tickets boeken
  • Eten bestellen
  • Vrije tijd; doe bijvoorbeeld mee aan de Lotto via ZinnGeld.nl,
  • Telecom; sluit je aan bij een nieuwe provider
  • Verzekeringen; sluit een verzekering af
  • Energie; stap over naar een nieuwe leverancier
  • Opleidingen; start met een opleiding
  • Kranten en tijdschriften; neem een abonnement op een krant of tijdschrift
  • Speel een spelletje op de site, waar je gratis zinns mee kunt verdienen

  Verder verdien je nog zinns door op de links in de dagelijkse 3 mailings te klikken en door nieuwe leden aan te brengen. De zinns die je verdient worden binnen 8 weken bijgeschreven op je saldo.

  Beloning

  Zodra je 25.000 zinns (€ 25,-) hebt gespaard, kun je dit uit laten betalen op je bankrekening. Ook kun je de punten uit laten betalen in kortingscodes of cadeaubonnen. Sommigen bonnen en codes zijn beperkt beschikbaar. Om alle opties te kunnen zien ga je naar de pagina ‘Mijn saldo bekijken’ en klik je op ‘Uitbetaling’. Ook kun je 50.000 of 100.000 zinns uit laten betalen, resp. € 50,- of € 100,-. Je moet voor een uitbetaling in geld je volledige IBAN nummer invullen in je profiel, anders is uitbetaling niet mogelijk. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct opgeven van je IBAN nummer.

  Klachten

  Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je contact opnemen met de helpdesk van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor vragen over de uitbetaling mail je naar uitbetaling@zinngeld.nl. Voor overige klachten, vragen en opmerkingen mail je naar vragen@zinngeld.nl.

  Wil jij graag geld verdienen met het openen van e-mails? En ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met Zinngeld.nl?

  Wat is Zinngeld.nl?

  Zinngeld.nl bestaat sinds 2002. In Nederland en België is het inmiddels een toonaangevend spaarprogramma. Met het programma van Zinngeld kan iedereen op verschillende manieren online iets bijverdienen. Daarnaast krijgen deelnemers aan Zinngeld.nl ook korting op een veel verschillende soorten producten. Je verdient bij Zinngeld.nl 'zinns'. Deze zinns vertegenwoordigen een bepaalde waarde, welke je op een gegeven moment uit kunt laten keren. Je kunt je saldo aan sinns laten groeien door mee te doen aan het programma in verschillende categorieën, deze categorieën zijn:
  Online winkelen
  Reizen & tickets
  Eten bestellen
  Vrije tijd
  Telecom
  Verzekeringen
  Energie
  Opleidingen
  Kranten & Tijdschriften

  Hoe werkt Zinngeld.nl

  Meedoen met Zinngeld.nl is helemaal gratis en er kan per PC/IP-adres een aanmelding worden gedaan. En je verdient dus niet direct geld, je spaart zinns die je uit kunt laten betalen zodra je de waarde van vijfentwintig euro hebt bereikt.
  1 zinn = 0,1 eurocent
  10 zinn = 1 eurocent
  100 zinn = 10 eurocent
  1000 zinn = 1 euro

  Heb je dus 25.000 zinns gespaard, dan kun je je tegoed uit laten betalen. Je kunt op verschillende manieren zinns sparen en dus geld verdienen. Je verdient zinns door: advertenties via e-mail te lezen, te shoppen bij webwinkels (bijvoorbeeld Zalando of Bol.com), een verzekering af te sluiten, een telecomabonnement af te sluiten, over te stappen van energiemaatschappij, een (proef)abonnement te nemen op een krant of tijdschrift of door nieuwe leden aan te brengen. Dit is niet alles, er is een aparte pagina met een winkelstraat waar je zinns kunt sparen en een 'gratis' pagina waar je nog veel meer mogelijkheden vindt om zinns te sparen en dus online geld verdient.

  Diensten Zinngeld.nl

  Zinngeld.nl is een spaarprogramma wat jouw zinns geeft voor je online gedrag. Dus of je nou een mail aanklikt, online shopt (de kans is groot dat je dit wel vaker doet), een verzekering afsluit of een online een spelletje speelt, je kunt met dit alles geld verdienen. Naast het feit dat je zinns spaart en hierbij een klein zakcentje bij kan verdienen, zie je ook veel meer aanbiedingen. Dingen die je wellicht anders over het hoofd zou zien. Het kan ook voorkomen dat je geen zinns verdient, maar een cashback krijgt. Dit houdt in dat je een deel van je aankoopprijs teruggestort krijgt op je rekening, na het verrichten van een paar handelingen - bijvoorbeeld het opsturen van een kopie van de bon of iets dergelijks.

  Ervaringen en klachten over online geld verdienen

  Met dingen die je normaal ook doet, zoals je mail bekijken en aanbiedingen bekijken, kun je nu geld verdienen. Het loopt langzaam op, maar voor veel mensen is extra geld altijd meegenomen. En heb je een klacht over het spaarprogramma?Dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf en samen kijken hoe de klacht opgelost kan worden.

  Ben jij een gebruiker van Zinngeld.nl? Hoe bevalt het? En heb je tips voor mensen die lid zijn of lid willen worden? Laat het weten, want andere mensen zijn benieuwd naar jouw mening!

  Hoe beoordelen klanten ZinnGeld? Kun je hier echt geld mee verdienen? Hoe werkt het? Lees de online reviews en beoordelingen van klanten!

  ZinnGeld.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  3.2
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ZinnGeld.nl

  Uw beoordeling

  Zinngeld betaalt NIET uit. En niet alleen aan mij niet.

  Als je het uitbetalingsbedrag na lange tijd bereikt hebt, betalen ze niet uit omdat je niet aan hun "accountscore" komt. Die accountscore kunnen zij willekeurig hanteren (heb jezelf geen controle over), en ze houden die dus te laag om uitbetaald te kunnen krijgen. Je bent je gespaarde geld altijd kwijt.

  Door: Marcel11-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schandalig

  Zinngeld betaalt niet uit!
  Veel punten gescoord.... Maar uitbetalen ho maar! Inmiddels is er namelijk een accountscore in het leven geroepen die de uitbetaling blokkeert. Dus : je moet aankopen gaan doen bij de aangesloten bedrijven om een hogere accountscore te verkrijgen. Dit wordt gebruikt om niet te hoeven uitbetalen.

  Schandalig.

  Door: Mark09-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  waardeloos

  Je bent jaren bezig met het klikken van e-mails, krijgt dan heel weinig punten en je accountscore wordt verlaagd, zodat je, als je uiteindelijk genoeg punten voor een waardebon gespaard hebt, deze niet uitgekeerd krijgt.
  Kortom een waardeloos spaarprogramma!

  Door: W.J. Goudriaan03-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zinngeld waardeloos!!!!

  Na enige tijd klikken en kopen kwam ik er achter dat deze site zonder het te zeggen een accountscore heeft ingevoerd. Ik was al verbaasd, want ik krijg de laatste aankopen ook niet meer vergoed. Ook zijn ze erg goed in liegen. Koop ik wat bij de Pabo, wordt er tegen mij gezegd sorry ze zijn failliet , je krijgt niks meer . jaja!!! Pabo is helemaal niet failliet!!. ze willen gewoon niet vergoeden. Bah waardeloze zaak. Ik heb dan ook per direct opgezegd. Pluspunten goed in belazeren, geen vergoeding willen geven en liegen. Minpunten ze betalen niet uit.

  Door: Chiek07-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Online klein zakcentje verdienen

  Heel toevallig kwam ik vorige week bij ZinnGeld.nl terecht. Mijn oog viel direct op de tekst 'online een klein zakcentje bijverdienen'. Mijn aandacht was direct getrokken en na wat verder lezen besloot ik mij aan te melden. Iedereen vanaf zestien jaar kan deelnemen. Je ontvangt ongeveer drie keer per dag een mailtje met interessante aanbiedingen en daarvoor krijg je punten. Het is echt heel makkelijk en je hoeft er ook nog eens bijzonder weinig voor te doen. Zodra je wat gespaard hebt, kun je dit uit laten keren in cadeaubonnen. Het is ook mogelijk om een geldbedrag op je rekening te laten storten.

  Door: Jonne Boven12-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is ZinnGeld.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over ZinnGeld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZinnGeld.nl actief?

  ZinnGeld.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZinnGeld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.