NederlandReview

    Ervaringen YourSurprise

    Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te kopen. YourSurprise is al actief van 2005 en biedt volop cadeaus aan welke persoonlijk te maken zijn. Een naam erop, een logo, wat tekst of een mooie foto. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Als je meer dan 50 euro uitgeeft op de website dan zijn er geen verzendkosten. Ieder cadeau wordt trouwens met een gratis en leuk cadeaukaartje verzonden. Zo wordt het nog wat leuker en persoonlijker.

    Over YourSurprise

    YourSurprise is opgericht in 2005 en is sindsdien ook uitgebreid naar andere landen. YourSurprise zit ook in België, Duitsland, Frankrijk en Engeland(naast Nederland). Ze bezorgen cadeaus naar bedrijven en particulieren. Het is goed om te weten dat YourSurprise in 2009, 203 en ook in 2014 een prijs heeft gewonnen: de Thuiswinkel Award voor de beste cadeau webwinkel. Het is een prestatie waar YourSurprise natuurlijk erg trots op is en ook mag zijn. Het zegt wel wat over hoe serieus het bedrijf aan de weg timmert.
    Het doel van YourSurprise is om een persoonlijke relatie tussen twee of meer personen met een persoonlijke cadeau te versterken. Er is een compleet team van enthousiaste professionals welke dit mogelijk maken.



    Omroep zeeland op bezoek bij Yoursprise. Een kleine inside view.

    De diensten van Yoursurprise

    Enkele van de diensten welke YourSurprise aanbiedt hebben we hieronder opgesomd. Het is goed om te weten waarvoor je allemaal terecht kunt bij YourSurprise. Het gaat om:
    • Babykleding bedrukken
    • Beauty & Wellness
    • Belevenis
    • Bloemen bezorgen
    • Boek met foto
    • Boek met naam
    • Cadeau voor je vriend
    • Cadeau voor je vriendin
    • Cadeaubon
    • Cadeaupakket
    • Chocolade en Snoep
    • Dierenaccessoires
    • Dranken
    • Fotoalbum
    • Fotocadeau
    • Fruit
    • Kalender
    • Keukenaccessoires
    • Kleding
    • Liedjes met naam
    • Logocadeau
    • Naamcadeau
    • Schoolspullen
    • Sieraden en meer
    • Sport & spel
    • T-shirts bedrukken
    • Taart
    • Tablethoes
    • Tassen & meer
    • Telefoonhoesje
    • Textiel
    • Wanddecoratie
    • Wenskaart
    • Winacties
    • Woondecoratie

    Je ziet al dat het een zeer uitgebreid pakket van producten is.

    Klachten of tips over Yoursurprise

    Er kan natuurlijk wel iets mis gaan. We kunnen natuurlijk zeggen dat dit bij YourSurprise niet het geval is. Om eerlijk te zijn weten we het niet. Mocht het echter zo zijn dat je een klacht hebt over YourSurprise dan is het natuurlijk goed om dit kenbaar te maken. Maak gebruik van het contactformulier. Als er geen oplossing kan komen dan is het goed om te weten dat je ook nog bij de Thuiswinkel Waarborg terecht kunt.

    Wat vind jij van Yoursurprise?

    Heb jij een keer producten besteld bij YourSurprise? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening over YourSurprise. Het is goed om je ervaring en oordeel over YourSurprise te delen. Op die manier is het mogelijk voor anderen om op YourSurprise te lezen wat voor een soort bedrijf het is. De ervaring mag goed of slecht zijn natuurlijk.

    Op zoek naar een cadeau voor vader of moederdag? Of een origineel cadeau? Lees eerst ervaringen over de klantenservice van yoursurprise op NederlandReview!

    YourSurprise
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    7
    68% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    7.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over YourSurprise

    Uw beoordeling

    Wijnglazen gegraveerd

    Ik beveel YourSurprise iedereen aan!

    Recent een bos bloemen en twee wijnglazen besteld met gegraveerd onze trouwdatum (netjes op tijd en zeer goed verpakt). Weet niet hoe onze zoon van 7 het voor elkaar kreeg maar het lukte hem om 1 van de wijnglazen binnen enkele uren om te stoten en uiteraard kapot. YourSurprise een email gestuurd om te vragen of het mogelijk is om 1 wijnglas bij te bestellen en sorry berichtje van mijn zoon erbij ;-) Binnen enkele minuten een reply met dat ze kosteloos de nieuwe wijnglazen direct opsturen!

    Dus dikke pluim voor ze en nogmaals bedankt!

    Door: Dennis Meijer20-07-2020
    Bep Konings27-08-2020

    Ik had 2 bestellingen door gegeven, Maar ik ontving geen bevestiging. Gebeld naar de klantenservice en binnen een mum van tijd was alles geregeld. Picobello.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top service

    Ik heb SUPER goede ervaringen met Your Suprise. Ik heb meerdere gepersonaliseerde cadeautjes laten maken en deze zijn iedere keer met veel enthousiasme ontvangen door vrienden. De kwaliteit is goed en de service nog beter.
    Onlangs bleek een puzzelstukje te ontbreken van een zelf ontworpen puzzel. Deze was al langere tijd geleden besteld maar na één telefoontje werd er direct aangeboden om een nieuwe (kosteloos) af te drukken en te verzenden:) Die zag ik niet aankomen!!
    Super bedankt Your Suprise!

    Debbie

    Door: Debbie Looman07-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Roze t-shirt bedrukt met foto

    Super klantenservice. Ik had een bedrukt t-shirt besteld. De foto op dit shirt stond er niet naar wens op. Ik heb gemaild met de klantenservice. Ik ben dezelfde dag nog terug gemaild met het voorstel om de foto te printen op een wit shirt ipv de roze die ik besteld en ontvangen had. Nu heb ik toch nog een mooi cadeautje voor een vriendin voor het weekend binnen. Dat is nog eens goede service en verantwoordelijkheid nemen!

    Door: Maaike11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 wijnglazen

    Een aantal jaar geleden had onze dochter voor ons 25 jarig huwelijks jubileum 2 wijnglazen met inscriptie geregeld, super leuk.
    Recentelijk brak er 1 glas en kon ik deze exact hetzelfde weer bestellen n.a.v. een oud bericht naar Your Surpise toe. Geregeld!
    Een paar weken later brak het andere glas!!
    Ik kreeg een snelle terugkoppeling via de chat en werd super snel en naar tevredenheid geholpen.

    Door: Ingeborg Rovers03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bedrukte shirts

    Had een proef shirt besteld wat prima was gegaan, vol vertrouwen bestel ik er nog 8 verschillende maten. 2 ervan waren enorm slecht bedrukt, maar naar vele malen contact is het enige wat ik lees, mijn schuld en u kunt met volgende bestelling 20% korting krijgen. Reageren wel altijd terug, maar alleen in hun eigen voordeel. We hebben hoop geld betaald voor 2 waardeloze bedrukte shirts. Ik beveel dan ook niemand het bedrijf aan, want als iets niet goed gaat, blijven ze toch erbij dat het je eigen schuld is en geen goede foto hebt gedaan.. wat op zich wel appe et is want de 6 andere shirts waren goed alleen de 2 afwijkende maten waren enorm slecht. Maar goed, het maakt het bedrijf niets uit en totaal geen enkele compassie en kan het uitzoeken en ben 44 euro armer voor 2 waardeloze shirts.

    Door: Karin horsten03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    foto

    zo slecht ! kwaliteit is nul en die mensen die daar werken willen je ook niet daarbij helpen of je iets beters aan de bieden. niet doen mensen is alleen maar geld verspilling !!!

    Door: samantha19-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Veel...

    Ik bestel heel veel bij YourSurprise. Ze hebben mooie spullen van goed kwaliteit. Vaak bestel ik gepersonaliseerde artikelen. Het fijne aan YourSurprise vind ik: Snelle verzending, klantvriendelijk, spullen van goed kwaliteit, veel keuze in de webshop en goedkoop! Bedankt YourSurprise!

    Geschreven op 16 november 2019


    Door: Ayla Acacak17-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gepersonaliseerde canvas

    Wauuww ik ben zo ontzettend blij met mijn bestelling!!!
    Yoursuprise is echt een super bedrijf!! Super klantvriendelijk!!
    Super service!! Staan altijd voor je klaar en helpen je in alles! Daarnaast zijn de bestellingen altijd van hoge kwaliteit

    Door: Aysegul11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Trui, kerstballen, puzzles, canvas, mok

    De kwaliteit is altijd uitstekend. Bovendien is de klantenservice goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Zeker een winkel die ik aanraad en waar ik vaste klant ben. De klantenservice heeft me goed geholpen.

    Door: Suzanne19-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wijnglazen

    Super (snelle) service! Vier wijnglazen besteld, waarvan 1 helaas kapot was gegaan tijdens de bezorging. Binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen! Dank je wel voor de goede service.

    Door: Anna 23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Champagne glazen, sokken en onderzetters

    Helaas is dit echt een troep bedrijf. Als je wat besteld en ze maken een fout. Dan willen ze dit niet passend voor je oplossen en luisteren ze niet naar je bij de klantenservice. Erg jammer.

    Door: Joris van Polanen25-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Champagne met gegraveerde glazen

    Een fles champagne met gegraveerde glazen besteld. Op de dag niet geleverd. Kreeg ik 2 weken later te horen. Daarna was het ineens niet te maken en toen weer wel. Voor een bedrijf dat verassingen maakt voor speciale dagen is het essentieel dat het geleverd wordt op de goede dag. Uitermate ontevreden.

    Door: Niels Van Casteren14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Bedrukte mokken

    Na ongeveer 2 jaar de foto komt af van de mok. Blijkbaar de foto is in feite gedrukt op een soort folie, en die is gelijmd op de mok.

    In tegenstelling van wat yoursurprise.nl adverteerd, de bedrukte mokken zijn NIET vaatwasserbestendig.

    Klantenservice begrijpt het situatie helemaal niet en offeren een 25% kortingscoupon om opnieuw te bestellen. :(

    Door: Agoston Horvath30-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Meerdere Bestellingen

    Wat een GRAF TAKKE bedrijf, oprecht.

    Jezus wat een K*t bedrijf. Tot nu toe hebben ze 3 orders ALLEMAAL verpest! En dat nog wel voor mensen hun verjaardag en bestellingen t.w.v. €50,- per stuk.

    -》Het begon allemaal met een pakket voor mijn zus, omdat het een bloemenboeket plus een custom made presentje ging (en je bij het bestellen van bloemen de datum niet vooruit kunt plaatsen zelf.. #Vaag) heb ik de klantenservice van te voren benaderd waarom ik zelf de datum niet aan kon passen. Ik legde uit wanneer zij jarig was (op welke dag) en de klantenservice garandeerde mij dat zij de datum, na het plaatsen van de bestelling, aan konden passen zodat het op haar verjaardagsdag afgeleverd zou worden..
    De bestelling voor haar geplaats, vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice.. Bleek het dat alles NIET op haar verjaardag afgeleverd kon worden, de cadeaus konden enkel over 2 dagen verspreid worden een paar dagen voor of na haar verjaardag #WTF.
    Efin, ver voordat haar verjaardag plaatsvond liet ik de bestelling inplannen..
    EINDRESULTAAT: Een van de artikelen werd alsnog verkeerd afgeleverd.

    -》 Vervolg bestelling, een super groot pakket voor mijn moeder, dit pakket is bijna een maand voor jaar verjaardag besteld (je zou toch denken dat je als bedrijf dat ruim genoeg tijd hebt om deze goed in te plannen)..
    Hierbij hetzelfde verhaal aangaande de datum.. Haar boeket + costum made product kon enkel 3 dagen voor haar verjaardag OF 1 dag na haar verjaardag afgeleverd worden.
    Contact met de klantenservice opgenomen en alles op 1 dag na haar verjaardag in laten plannen.
    EINDRESULTAAT: De bloemen werden op tijd geleverd, het costum made pakket weer een fucking dag te laat.

    Meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice, daar kwam totaal niets uit. Een echte klantenservice zou ik het niet eens willen noemen.. ze pakken TOTAAL geen verantwoordelijkheid voor deze fouten, dit terwijl zij onaangekondigd gemaakte afspraken breken met hun klant.


    Even serieus jongens..
    Als bezorgbedrijf voor speciale gelegenheden/dagen lijkt het me toch dat je in ieder geval je aflevering onder controle hebt als bedrijf.

    Ik ben er klaar mee, ik adviseer andere om hier absoluut NIET BIJ TE BESTELLEN.


    Door: Mevrouw C Kab16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    koektrommel en chololaatjes

    Binnen 2 weken zijn de chocolaatjes met foto verdubbeld in prijs. Was eerst supertevreden, nu zwaar teleurgesteld!!

    Door: Rita Franken03-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Handdoek met foto

    Ik bestelde vaker bij your surprise en was altijd tevreden tot de laatste keer en door de reakties van your surprise is dit ook meteen de laatste keer.
    De foto op de handdoek zag er niet mooi uit en dat gaf ik ook aan toen men mij een tevredenheidsonderzoekje stuurde. Vervolgens kreeg ik een mail met; "wat jammer en kunt u een foto sturen ".
    Dat gedaan en toen werd er geantwoord dat de foto goed op de handdoek stond. Dat zal wel maar hij was gewoon niet mooi.
    Het feit dat men eerst zegt; kijken of we een oplossing kunnen vinden en vervolgens ontkennen dat hij niet mooi is, maakt mij ontzettend boos.
    Ik heb er niet om gevraagd.Ze vroegen mij zelf of ik tevreden was.

    Door: Ria Roeleveld26-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Borrelplank

    Heel mooi en snel geleverd. Had nog een vraag en kreeg direct antwoord. Super geregeld. Aardig personeel.

    Door: Ilse12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Straatnaambord

    Wat een vriendelijke en goede klantenservice! Maken belofte over product waar. En ook nog eens heel snel. ?

    Door: Aya Langeveld07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    T-shirt vaderdag

    De eerste bestelling werd zonder achterkant bedrukt, dat was minder. Binnen 1.5 dag had ik hetzelfde shirt met achterkant in de brievenbus. Super snelle levering

    Door: Jantje21-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Boek met naam (Nijntje feestje)

    Boek - nijntje een feestje - besteld en helaas zijn alle bladzijden bobbelig. Ik schaamde me toen ik het boek cadeau gaf!

    Door: Jody21-06-2020
    Jody 21-06-2020

    Ik zou hier trouwens niet meer zo snel bestellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is YourSurprise een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over YourSurprise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 68% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is YourSurprise actief?

    YourSurprise is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van YourSurprise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.