Ervaringen YourGift

Een leuk cadeautje vinden voor welke gelegenheid dan ook is zo makkelijk nog niet. Je wilt graag origineel zijn maar weet ook niet altijd wat de ander heeft of leuk vindt. Een cadeaubon kan dan een leuke uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan YourGift. Maar waar zal je deze kaart allemaal voor kunnen gebruiken? Zal hij wel origineel genoeg zijn? Hoe zal zo’n geschenkkaart precies werken? Zal het lastig zijn zo’n kaart te bestellen of juist te activeren via de website van YourGift? En wat zal de klantenservice van YourGift te zeggen hebben als de kaart niet goed blijkt te werken of er iets anders niet helemaal klopt? Hiervoor kun je het beste luisteren naar echte klanten van YourGift. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zo’n kaart nou in de praktijk werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen je laten zien of zo’n kaart iets kan zij als cadeau om aan iemand te geven.

Over YourGift

YourGift is een bedrijf dat een cadeaukaart uitgeeft. De giftcard is opgericht in 2016 en was toen de enige digitale giftcard in Nederland. Nu, meer dan tien jaar later, zijn ze aangesloten op wel liefst 6000 verschillende bestedingspunten. Je kunt de kaart dus op heel veel verschillende plekken inleveren. YourGift heeft zelfs een eigen webshop waar je het bedrag dat op de kaart staat kunt besteden. Je kunt de kaart inleveren in wel liefst 6000 winkels en webshops over heel Nederland. Er zijn bloemisten, tuincentra, woonwinkels, drogisterijen, parfumeries, restaurants, bistro’s, eetgelegenheden, dagjes uit, cadeauwinkels, modewinkels, elektronicawinkels, juweliers, hobbywinkels, vakantiebedrijven, boekhandels en nog vele anderen die meedoen. Een andere optie is om via de kaart een donatie aan een goed doel te schenken. War Child, Kika, Stichting Hulphond Nederland, Hartstichting, Dierenbescherming en Hartstichting zijn maar een paar voorbeelden van de goede doelen waaraan je via YourGift wat geld kunt schenken. Het is een mooi idee dat namens jou wat geld naar een stichting gaat die vele mensen helpt.


YourGift, met het hart op de juiste plaats.

Diensten van YourGift

Je kunt via de website van YourGift online een YourGift giftcard bestellen. Je kunt dan de kaart voorzien van een persoonlijke foto en tekst zodat de kaart heel persoonlijk wordt voor degene die hem krijgt. Je kunt een fysieke of digitale kaart sturen. Heb je zelf een YourGift kaart gekregen, dan kun je die verzilveren op de website of bij één van de vele bedrijven, stichtingen en organisaties die bij YourGift zijn aangesloten. oook heeft YourGift een eigen klantenservice om je te helpen mocht dat nodig zijn.

Klachten, Complimenten en Tips voor YourGift

Heb jij zelf ooit een kaart van YourGift gekregen of gegeven? Dan ben jij de juiste persoon om ons te informeren over jouw ervaring met YourGift. Hoe makkelijk was het om een kaart te bestellen via hun website? Wat vond je van de punten waar je YourGift allemaal kon inleveren? Heb je er iets leuks mee kunnen doen? Was de ontvanger blij met de kaart? En wat is jouw mening over YourGift’s klantenservice? Laat een YourGift review achter en schrijf over jouw beleving van YourGift.

YourGift
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

2
0% Zou hier weer kopen!

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Leveren

2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

your gift ard

kaart geldig t/m 12 /20 maar doordat ze E 1.50 aan account onderhoudskosten per maand berekenen staat er nu niets meer op.

Waarde was E 25

Door: Bakker Olga22-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over YourGift

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)