NederlandReview

  Ervaringen YoungCapital

  Wanneer je op zoek bent naar hoog opgeleid personeel, of zelf net af bent gestudeerd aan het hbo of wo en op zoek bent naar een baan, dan kun je elkaar vinden bij YoungCapital. Een bedrijf dat zich volledig richt op het matchen van vacatures voor hoog opgeleide young professionals, studenten en pas afgestudeerden. Wat de ervaringen met hun services en diensten zijn lees je hier.

  Over YoungCapital 
  YoungCapital is een uitzendorganisatie die jong talent met een hoge opleiding koppelt aan werkgevers. Dit doen zij voor studerenden, pas afgestudeerden en young professionals. YoungCapital heeft een centrale database met daarin de gegevens van hun dertig jobboards en websites die allen gespecialiseerd zijn in deze doelgroep. Daarin staan in totaal ruim 4 miljoen kandidaten ingeschreven, wat ervoor zorgt dat YoungCapital het grootste online netwerk van Europa heeft. Een aantal labels van YoungCapital zijn: YoungCapital Flex (de payroll-tak van het bedrijf), Student Job International (actief in acht landen), etc.


  WORK - de hippe campagne van YoungCapital

  Diensten 
  Als student, young professional of starter op de arbeidsmarkt kun je je inschrijven bij YoungCapital, zodat je op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste vacatures. Ook kun je altijd op de website kijken welke vacatures er zoal beschikbaar zijn.

  • StudentenWerk. 
   In 2000 werd StudentenWerk opgericht. Deze website staat in contact met meer dan tachtig procent van de studenten in Nederland uit alle studierichtingen. Via deze site zijn zij door bedrijven gemakkelijk te vinden en in te zetten voor korte projecten, klussen en vaste bijbanen.
  • YoungCapital Professionals. 
   Als je pas afgestudeerd bent of bijna gaat afstuderen aan het hbo of wo, dan kun je op de website ook verschillende traineeships vinden bij YoungCapital Professionals. Hiermee kun je een goede start maken van je carrière op de arbeidsmarkt.
  • StudentJob International. 
   Bedrijven die hun talenten uit het buitenland willen halen kunnen gebruik maken van de acht internationale jobboards. Hiermee werft YoungCapital talenten uit Zweden, Spanje, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

  YoungCapital Tools 
  YoungCapital gebruikt voor het matchen van werkgevers en werknemers een aantal tools:

  • De Talent Scan. 
   Omdat het als beginner op de arbeidsmarkt moeilijk is om aan te geven wat je talenten zijn, kun je de Talent Scan gebruiken, deze vind je in de YoungCapital App. Deze scan geeft binnen twintig minuten duidelijk aan waar jouw zeven grootste talenten liggen zoals samenwerken, motiveren of presenteren, etc.
  • De Young Capital App. 
   Met de YoungCapital app kan iedere werknemer met een simpele ‘swipe’ op het scherm aangeven dat je beschikbaar bent. Dit stelt hen in staat om meer werk naar je toe te sturen.
  • Solliciteren via video, Skype en WhatsApp. 
   Sinds 2012 is het ook mogelijk om bij YoungCapital door middel van een video-cv te solliciteren naar een baan. Ook zijn er sinds 2013 al duizenden sollicitatiegesprekken gevoerd via Skype. Het laatste nieuws is dat je kunt solliciteren via WhatsApp. Door middel van een WhatsApp video kun je als werkzoekende direct laten zien hoe enthousiast je over een vacature bent.

  Naast het vinden van een werknemer of het vinden van een baan via YoungCapital kun je op de website nog veel meer informatie vinden zoals sollicitatietips, informatie over het bedrijf zelf, er is een Blogpagina, etc.

  Wat vind jij van YoungCapital? 
  Heb jij tijdens of na je studie gebruik gemaakt van YoungCapital of heb je flexwerkers voor je bedrijf ingehuurd via YoungCapital? Vertel dan hier wat je ervaringen waren, alle positieve en evt. ook negatieve ervaringen zijn welkom, dit helpt anderen om een goed beeld te krijgen van het bedrijf.

  Kun je bij YoungCapital een goede baan vinden als je net afgestudeerd bent of zijn de aangeboden vacatures volgens de ervaringen niet echt passend?

  YoungCapital
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over YoungCapital

  Uw beoordeling