Ervaringen Yesgifts

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend(in) of wie dan ook? Dan weet je dat dat niet altijd even makkelijk is. Misschien kun je wel een leuk presentje vinden bij Yesgifts.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun tassen zijn? Hoe zal dat textiel er nou echt uitzien? Zullen ze dat gepersonaliseerde cadeau nou wel echt wel echt juist bedrukt zijn of staat de verkeerde naam of boodschap erop? Zal je relatiegeschenk wel op tijd worden bezorgd door de bezorgservice van Yesgifts.nl? En hoe zal de klantenservice van dit bedrijf reageren als je cadeau niet in de smaak valt? Alleen mensen die al eens een geschenk bij Yesgifts.nl hebben gekocht kunnen hierover meepraten. Lees dus hun onbevooroordeelde reviews om een idee te krijgen van hoe het er bij Yesgifts.nl echt aan toegaat. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er nou echt van Yesgifts.nl en hun giften verwacht kan worden.

Over Yesgifts.nl

Yesgifts.nl is een cadeauwinkel. Ze hebben een heel assortiment relatiegeschenken en promotiegeschenken die je aan zakelijke relaties kunt geven. Je kunt op die manier je eigen bedrijf promoten door de naam van je bedrijf of juist het logo ergens op af te laten drukken. Maar je kan ook iets naar iemand sturen om te laten zien dat je de zakelijke samenwerking waardeert. Maar natuurlijk zijn sommige dingen ook prima geschikt als cadeautje voor iemand die je privé kent. Wat zou je iemand kunnen sturen? Er zijn verschillende categorieën waaruit je iets kunt kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens bij gereedschap & outdoor. Daar hebben ze hobbymesjes, weerstations, kompassen, multitools, opvouwbare flessen, duimstokken, toneelkijkers, zaklampen en nog veel meer. Je kunt deze ook laten bedrukken zodat de gift heel persoonlijk wordt. Andere gifts zijn magneten, zadelhoesjes, fluitjes, powerbanks, notitieboekjes, speelkaarten, golfartikelen, kerstartikelen, poncho’s, spaarpotten, memoblaadjes, (geur)kaarsen enzovoort. Sommige dingen hiervan zijn handig, anderen gewoon leuk om te hebben. Ook is er een assortiment huishoudelijke artikelen. Deze bestaat uit wijngeschenken, mokken, fotolijsten, aardewerk, broodtrommels, bierglazen, drinkbekers, thermosflessen en nog veel meer. Hun afdeling kantoor zit dan vol met allerlei handige dingen om op je bureau te hebben. Denk hierbij aan liniaals, koffers, schrijfmappen, kalenders, muismatten, calculators en briefopeners. Ook zijn er wat schoonheidsproducten en make-up die je aan wie dan ook kunt geven. Met schrijfwaren kun je iemand ook een groot plezier doen. Balpennen, kleurpotloden en markeerstiften zijn immers altijd kwijt als je ze nodig hebt. Verder hebben ze nog tassen en andere soorten textiel waar je een logo of naam op kunt laten zetten. Dit kan een laptoptas, sporttas, bodywarmer of zelfs koksmuts zijn.


De relatiegeschenken van Yesgifts.nl.

Diensten van Yesgifts.nl

Alle producten van Yesgifts.nl kunnen door de bezorgservice worden bedrukt en opgestuurd. Ook heeft de geschenkenwinkel een klantenservice om je te helpen als je dat nodig vindt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Yesgifts.nl

Wij horen graag wat jouw persoonlijke mening over Yesgifts.nl en hun relatiegeschenken en promotieartikelen is. Hoe denk je bijvoorbeeld over de klantenservice en bezorgservice die deze cadeauwinkel aanbiedt? Wat vind je van de kwaliteit van de broodtrommel die je hebt ontvangen of gegeven? Laat een Yesgifts.nl review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met hun geschenken.

Yesgifts
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Yesgifts

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)