xsmoke

Alle reviews

xsmoke

83% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewoon blijven volhouden - stoppen met roken!

  Eerlijk is eerlijk: makkelijk is het niet om te stoppen met roken, maar ik ben blij dat het gelukt is.
  xsmoke heeft voor mij echt goed geholpen.
  De drang naar een sigaret is lang gebleven, lijkt nu na maanden pas eindelijk een beetje af te nemen.
  Maar door xsmoke had ik wel veel meer drive om het te gaan doen deze keer.
  En nu ben ik bijna een half jaar zonder ook maar een sigaret gerookt te hebben!

  Dus mijn tip aan iedereen: gewoon blijven volhouden en het gaat lukken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  xmsoke heeft voor mij gewerkt, al paar maanden rookvrij!

  eindelijk heb ik het idee dat ik echt gestopt ben met roken.
  al meerdere keren geprobeerd met allerlei manieren, van vapen tot stickers of pleisters.
  xmsoke heeft zeker het beste resultaat tot nu toe, ik ben al een paar maanden 'rookvrij'.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Binnenkort vader en gestopt met roken

  Het geld meer dan waard en bovendien zo terug verdiend. Van anderhalf pakje per dag ben ik nu een brave niet-roker geworden.

  Hard nodig, want ik word binnenkort vader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eindelijk gestopt met rokken

  EINDELIJK ben ik kunnen stoppen met roken

  Lang leve XSMOKE (en ik nu ook)!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  van het roken af

  Met XSMoke van het roken afgekomen. Het kost wel een aantal tientjes, maar dat had ik zo terug verdiend, want roken is natuurlijk vele malen duurder.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Begrijp niets van Xsmoke

  Site is in het Duits, dat begrijp ik niet. Bovendien is het erg duur.

  je kunt die site gewoon in het Nederlands zetten!

Anderen bekeken ook

StichtingStopBewust
0 reviews

Roken: een verslaving waar veel mensen mee kampen, en tóch eentje die zwaar onderschat wordt. Het is moeilijk om van je verslaving af te kom...

AKO
9 reviews

AKO: Ervaringen Even snel een krantje oppikken of door een treinvertraging opgelopen extra tijd verdoen door wat rond te kijken in een boekwinkel?...

Plarium - online strategy
7 reviews

Plarium: Ervaringen Vecht tegen of met Spartanen, Perzen, Vikingen, mutanten en piraten!Hou jij van gamen? Doe jij dat het liefst gratis en online...

YourSurprise
40 reviews

Ken jij YourSurprise? YourSurprise is een webshop welke cadeau artikelen aanbiedt. Er zijn meer dan 1000 cadeaus op de website te bekijken en te ko...

xsmoke

Lees dit! Wat anderen van xsmoke.com vinden. xsmoke.com is een site waar je tal van producten rondom e-smoking kunt kopen. Natuurlijk hoort hier ook de elektronische sigaret bij. Het is goed om hier gebruik van te maken als roker. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van xsmoke.com om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over xsmoke.com. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

Over xsmoke.com
Xsmoke.com is een grote speler van de elektronische sigaretten in Scandinavië. Het is mogelijk om op de site een kwaliteitssigaret te kopen (een e-sigaret) met een goede accu end e perfecte simulatie van het roken. Het doel is om de mensen te helpen om op een gemakkelijke manier een traditionele sigaret vaarwel te kunnen zeggen. Het is een webwinkel waar je ook batterijen en navullingen kunt krijgen. Er is nog veel meer trouwens.   
De e-sigaret is een zeer populaire elektronische sigaret in de Scandinavische landen en nu ook in Nederland. Er is volop informatie te vinden. 

Alle vragen en informatie wordt binnen 24 uur beantwoord per mail, per telefoon of per Facebook. 
De elektronische sigaretten lijken veel op de normale sigaretten. Ze bevatten echter geen van de 4000 giftige stoffen welke normale sigaretten hebben. De elektronische sigaretten zijn ook totaal niet schadelijk voor de omgeving. Tevens zijn ze ook een stuk goedkoper. Het is mogelijk om op de site xsmoke.com te berekenen hoeveel geld je bespaart en hoe slim het dus is om over te stappen op een elektronische sigaret. Dit nog helemaal naast de voordelen voor de gezondheid. Het is trouwens mogelijk om de sigaret via de usb kabel op te laden en via een oplader. 

Diensten van xsmoke.com
De website xsmoke.com is een aanbieder van verschillende elektronische sigaretten. Ze bieden ook alle producten en zaken aan welke hierbij horen. Het is ook mogelijk om navulverpakkingen te kopen in de verschillende smaken welke er zijn. Tevens is het mogelijk om de batterijen te kopen en de opladers welke hierbij horen. Iets wat natuurlijk goed is. 

Klachten, tips en complimenten over xsmoke.com
Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dan is het mogelijk om hier een klacht over in te dienen. Het is dan mogelijk om dit per mail, per post en ook per telefoon te doen. Ontdek de verschillende mogelijkheden om dit te doen. 

Heb jij ervaringen bij xsmoke.com
Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met xsmoke.com dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van xsmoke.com. Kies ervoor om mensen te helpen! 

 

Klanten vertellen! Goed alternatief of niet? Lees dit! Wat anderen van xsmoke.com vinden op NederlandReview

}