Wismec

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wismec

Zoek jij een bedrijf welke e-sigaretten en toebehoren verkoopt? Wismec is een bedrijf die deze producten verkoopt. Lees wat de klantervaringen van mensen bij Wismec zijn. Via NederlandReview lees je honderd procent objectieve en onafhankelijke reviews over bedrijven.


Wat is Wismec?


Wismec is een bedrijf dat zich richt op e-sigaretten en alles wat daarbij komt kijken. Als motto wordt op de website aangegeven dat het bedrijf meer is dan een naam alleen. Volgens Wismec zijn de mensen binnen het bedrijf de grote kracht.


Het bedrijf geeft via haar website een waarschuwing over haar producten. Er wordt aangegeven dat producten mogelijk nicotine bevatten. Daarnaast wordt verteld dat de producten alleen zijn bedoeld voor toegewijde rokers van de wettelijke rookleeftijd. Artikelen zijn sowieso niet goed voor kinderen, vrouwen die zwanger zijn of zwanger kunnen worden of personen die een verhoogd risico op een reeds bestaande medische aandoening hebben.


Verzenden van bestellingen


Het bedrijf geeft aan dat haar artikelen in veel landen en regio's bezorgd kunnen worden. Dan hebben ze het over heel veel delen in de wereld. Mocht je exact willen weten in welke landen wel of niet bezorgd kan worden adviseren we je een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Artikelen worden via 'Economic Way' en 'Express Way' verzonden. De verzendingen worden allemaal op een economische manier verzonden. Enkele bedrijven die de bestellingen bezorgen zijn DHL en UPS. Mocht er een bestelling naar China verstuurd moeten worden dan is het de bedoeling om een e-mail te sturen naar retailservice@wismec.com.


Er wordt door het e-sigaretten bedrijf aangegeven dat twee factoren een grote rol spelen bij het bezorgen van de artikelen. Als eerste wordt gewezen op de verwerkingstijd van artikelen. Na ontvangst van de bestelling is er tijd nodig om een product te testen en de kwaliteit van een product te waarborgen. De daadwerkelijke verwerkingstijd is afhankelijk van het item dat verzonden gaat worden. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat de gemiddelde verwerkingstijd 2 werkdagen is. Dit is weliswaar onder voorbehoud van de voorraadstatus van het betreffende artikel. Daarnaast wordt er door het bedrijf aangegeven dat de verwerkingstijd van kleine hoeveelheden 1 tot 3 dagen is.


Garantie en retour sturen


Er zijn door het bedrijf ook regels opgesteld met betrekking tot garantie en het retour sturen van artikelen. Er wordt door Wismec aangegeven dat ze het fijn vinden als klanten zich goed voelen over de ervaring die ze op doen bij het shoppen op de website. Retour sturen en problemen worden per situatie bekeken. Aankopen die via de website gedaan worden zullen zo snel mogelijk geleverd worden. Er zit een beperkte garantie van 90 dagen op de artikelen. Deze 90 dagen gaan in om het moment dat de artikelen worden verzonden.


Wat zij de klantervaringen bij Wismec?


Ben je al klant bij Wismec? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf? Heb je hier vaak artikelen gekocht? Zijn de aangeschafte producten bij dit bedrijf jou goed bevallen? Ga je in de toekomst vaker je slag slaan bij Wismec? Zou je andere mensen aanbevelen om hier producten te kopen. Wat heb je hier precies gekocht? We zouden het fijn vinden als jij je objectieve en onafhankelijke review over dit bedrijf deelt via de pagina. De kracht van NederlandReview is dat mensen hier objectieve en onafhankelijke reviews over bedrijven geven. Door deze reviews goed te lezen weet je wat je te wachten staat.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)