Wij Jonge Ouders | De Blije Doos

10

Bestellen

8

Service

10

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wij Jonge Ouders | De Blije Doos

Verwacht u binnenkort een kindje? Lees hier de beste reviews van jonge ouders over De Blije Doos en het bekende blad Wij Jonge Ouders. Als aanstaande of kersverse ouders heeft u wellicht veel vragen. Alles is nieuw en veel ouders zijn onzeker over de vraag of ze het wel goed doen. Een baby verzorgen, daar komt best veel bij kijken. Dan is het altijd fijn om tips te krijgen en ervaringen van andere ouders te kunnen lezen om hier uw voordeel mee te doen. Zeker bij een eerste kindje is het vaak spannend voor de ouders of alles wel goed gaat. De Blije Doos is daarnaast een leuke attentie met cadeautjes en kortingsbonnen die u als jonge ouders vast goed kunt gebruiken.


Over Wij Jonge Ouders | de Blije Doos

Het bedrijf achter De Blije Doos is Wij. Wij is een breed platform dat verschillende tijdschriften uitgeeft voor aanstaande en jonge ouders. Als u zwanger bent kunt u zich aanmelden voor de gratis Blije Doos. Deze kunt u ophalen, vaak in een Prénatal winkel bij u in de buurt. In de doos zitten artikelen, tijdschriften en kortingscoupons die goed van pas kunnen komen als u een kindje verwacht. Daarnaast krijgt u toegang tot allerlei online diensten zoals fora waar jonge ouders ervaringen uitwisselen. Vroeger waren de tijdschriften van Wij het belangrijkste communicatiemiddel, maar uiteraard is het bedrijf met zijn tijd mee gegaan en biedt daarom ook online veel informatie aan.


Hulp en advies voor jonge ouders

Wanneer u vragen heeft over de verzorging of opvoeding van uw kindje, dan kunt u terecht op de website van Wij. Hier vindt u deskundigen en andere ouders met jonge kinderen. U kunt hier ervaringen uitwisselen en vragen stellen over de opvoeding. Het kan immers zo zijn dat u een vraag heeft waar andere ouders ook mee zitten of waar zij juist een goede oplossing voor hebben gevonden. Denk hierbij aan voedingsproblemen, huilbaby’s of gezondheidsproblemen. Het is vaak voor onervaren ouders een steuntje in de rug als zij hun onzekerheden en vragen met anderenkunnen delen. Zeker als u in uw omgeving geen familie of vrienden heeft die ook net een baby hebben kan het internet een uitkomst zijn.


Klachten over Wij Jonge Ouders | de Blije Doos

Op de website van Wij.nl is een pagina met veel gestelde vragen. Hier staat niet specifiek bij wat u moet doen als u een klacht heeft. Maar u vindt hier wel het antwoord op vragen als “ik heb geen mail gekregen dat ik de Blije Doos kan ophalen” of “ik heb andere producten ontvangen dan een vriendin die eveneens zwanger is”. Voor vragen waarop de veel gestelde vragen geen antwoord bieden is er een mailadres, consumentenservice@wij.nl.


Deel uw ervaringen over Wij Jonge Ouders | de Blije Doos

Heeft u De Blije Doos ontvangen of andere ervaringen met Wij.nl? Deel ze dan op deze pagina. Door uw mening te geven over Wij of De Blije Doos kunt u andere consumenten helpen die overwegen om deze doos ook aan te vragen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om uw reactie op NederlandReview achter te laten.


is het de moeite waard om een Blije Doos te bestellen bij Wij Jonge Ouders? Wat zit er precies in? Is het echt gratis? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Blij met de blije doos

Veel reclamedingen, maar zeker ook nuttige dingetjes voor de baby. Lekkere dingetjes en handige dingetjes. Vooral als je niet zoveel dingetjes kent is het leuk. De speen is een succes! Heel leuk initiatief en volgens mij zitten we verder nergens aan vast, dus dat is ook mooi.

N

Naima Knip

12-07-2017

1