Ervaringen Whisk.

Wie houdt er nu niet van korting? Bij Whisk. vind je elke dag een andere dagaanbieding en zijn er altijd kortingen te vinden. De webshop verkoopt verschillende lifestyle artikelen voor mannen en vrouwen. Maar zijn de deals van Whisk. niet te mooi om waar te zijn? Zit er niet een addertje onder het gras? De dagaanbiedingen klinken natuurlijk geweldig, maar is de webshop betrouwbaar? De antwoorden op al deze vragen kun je hier bij NederlandReview vinden. Lees de recensies van klanten die al eerder artikelen gekocht hebben in de webshop en krijg zo meer zekerheid.

Over Whisk.

De webshop van Whisk. heeft verschillende lifestyle artikelen te koop en heeft altijd mooie aanbiedingen en kortingen voor klanten. Maar wat verkoopt Whisk. nu eigenlijk? In de webshop vind je producten voor haarverzorging, mondverzorging en gezichtsverzorging, maar ze hebben ook mannen- en vrouwenkleding. Je kunt in de webshop ook verschillende accessoires vinden. Whisk. heeft namelijk zonnebrillen van Wayfarer, Clubmaster, Aviator en Lenon, maar ook voor gadgets kun je bij Whisk. terecht. Ze hebben gadgets voor je telefoon en tablet, voor tijdens het sporten of gewoon voor fun. Al je hebbedingetjes zoek je in de Whisk. webshop. Ook met de feestdagen is Whisk. de plek om je inkopen te doen. Ze hebben met de feestdagen speciale categorieën, zoals kerst en carnaval.


Om vast in de kerstsfeer te komen.

Diensten Whisk.

In de webshop van Whisk. heb je elke 24 uur een nieuwe aanbieding en zijn altijd andere kortingen te vinden. De levertijd verschilt per artikel, maar je hebt alles altijd binnen 14 werkdagen in huis. Heb je jouw bestelling binnen, maar is het toch niet wat je zocht? Maak je geen zorgen, bij Whisk. heb je altijd 14 dagen bedenktijd en kun je alles altijd retourneren. Je kunt in de webshop altijd gemakkelijk betalen met iDeal, PayPal en MisterCash en de webshop heeft een blog met altijd de nieuwste artikelen en aanbiedingen.

Klachten Whisk.


Voor al je vragen, opmerkingen of klachten moet je altijd direct contact opnemen met Whisk. zelf. Op de website is een contactformulier te vinden, dat je eenvoudig kunt invullen. Je krijgt altijd binnen 2 werkdagen antwoord. Wees tijdens het invullen van het contactformulier zo specifiek mogelijk, dan kan de klantenservice van Whisk. je het beste helpen en krijg je vaak sneller antwoord. Werd er na het invullen van het contactofrmulier niet geantwoord? Dan kun je Whisk. ook vinden op Facebook en Twitter en daar je vraag stellen.

Wat vind jij van Whisk.?

Kom jij elke dag op de website van Whisk. om de nieuwe dagaanbieding te zien? Zijn de kortingen bij Whisk. te verleidelijk om te weerstaan en heb jij al je hebbedingetjes gekocht in de webshop? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Positief of negatief, we willen het allemaal horen. Andere klanten willen jouw mening graag lezen om zeker te weten dat de webshop betrouwbaar is.

Whisk. heeft hebbedingetjes met korting en elke dag een nieuwe dagaanbieding. Maar is het betrouwbaar? Lees de reviews over de ervaringen van klanten.

Whisk.
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Whisk.

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)