NederlandReview

  Ervaringen Wereldkaarten.nl

  De hele wereld rondreizen, wie wil het nu niet? Wie wil er nu niet naar Brazilië voor het heerlijke eten, backpackend door Australië reizen en het noorderlicht opzoeken in IJsland? Sommigen hebben de kans om deze dromen waar te maken, anderen zullen het moeten doen met een weekendje Terschelling. Wat natuurlijk ook geweldig kan zijn! Wie toch wat meer van de wereld wil zien, kan een kijkje nemen op Wereldkaarten.nl. In de online shop zijn 60 verschillende wereldkaarten te vinden. Het is misschien niet hetzelfde als een wereldreis maken, maar kan wel een bron van inspiratie zijn. De kwaliteit van de wereldkaarten moet dan natuurlijk wel uitstekend zijn. Voor alle wereldreizigers die liever thuis met hun reis beginnen, zijn hier reviews te vinden van klanten van Wereldkaarten.nl.

  Over Wereldkaarten.nl | Fotocadeau.nl

  De Wereldkaarten.nl webshop is een onderdeel van de FotoCadeau-groep, die meerdere webshops beheren. Deze webshop van de FotoCadeau-groep werd in 2016 opgericht en specialiseert zich in het drukken en printen van kaarten. Ze hebben een assortiment met wereldkaarten, landkaarten en stadskaarten voor aan je muur. Alle 60 ontwerpen hebben een uniek design! Er zijn kaarten om die lege muur in de woonkamer mee te vullen, maar ook voor de kinderkamer zijn designs te vinden. Ze hebben wereldkaarten met een vintageontwerp of voor de liefhebber ook in zwart-wit. De wereldkaarten zijn vanaf 9,95 te bestellen.


  Een leuke uitdaging om alle Landen van de Wereld uit je hoofd te leren!

  Hoe werkt Wereldkaarten.nl | Fotocadeau.nl?

  Voor iedereen die de perfecte kaart zelf wilt samenstellen, heeft Wereldkaarten.nl een aantal simpele stappen.
  Stap 1: Maak een keuze uit de vier verschillende categorieën: Wereldkaarten, Thema’s, Landkaarten of Stadskaarten.
  Stap 2: Kies de wereldkaart die jij wilt bestellen. Je kunt kiezen uit 60 ontwerpen.
  Stap 3: Selecteer het materiaalsoort voor de ondergrond waarop de kaart gedrukt wordt. Er is de mogelijkheid om de wereldkaarten te drukken op canvas, hout (diverse soorten), aluminium, glas of poster.
  Stap 4: Kies een grootte. De wereldkaarten komen in 11 verschillende formaten. Of je nu een groot of klein formaat wilt, het is allemaal mogelijk.
  Stap 5: Voeg eventuele extra’s toe. Afhankelijk van het materiaalsoort zijn verschillende extra’s mogelijk, zoals ophanghaakjes, lijsten of prikvlaggetjes.
  Stap 6: Nog even je gegevens invullen en je bent klaar!

  Klachten, vragen of complimenten voor Wereldkaarten.nl | Fotocadeau.nl?

  Wil je graag contact opnemen met Wereldkaarten.nl? De webshop is op verschillende manieren te bereiken. Je kunt meteen een bericht sturen naar de klantenservice door middel van het contactformulier op de website. Op deze contactpagina is ook het e-mailadres en telefoonnummer te vinden. De veelgestelde vragen zijn al beantwoord op de website. Mocht je een vraag hebben die nog niet beantwoord is, dan kun je gebruikmaken van het contactformulier.

  Je kunt ook via de post contact opnemen door een brief te sturen naar het onderstaande adres.
  Wereldkaarten.nl
  Jumaweg 4, 9291 NA
  Kollum, Friesland

  Heb jij een kaart gekocht bij Wereldkaarten.nl | Fotocadeau.nl?

  Klanten willen alles horen over jouw ervaringen met Wereldkaarten.nl. Door een review te schrijven met jouw beoordeling van de webshop kun je andere klanten helpen. Vertel hen over de kwaliteit van de wereldkaarten of laat hen weten of de levering op tijd was!

  Wereldkaarten.nl heeft unieke wereldkaarten voor aan je muur. Op canvas of hout, zwart-wit of vintage. Lees reviews over de kwaliteit van de kaarten.

  Wereldkaarten.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wereldkaarten.nl

  Uw beoordeling

  Wereldkaart

  Kan geen contact krijgen, wordt niet geleverd. Denk dat het oplichters zijn!!!

  Door: asdfwerd16-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Wereldkaarten.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Wereldkaarten.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wereldkaarten.nl actief?

  Wereldkaarten.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wereldkaarten.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.