NederlandReview

    Ervaringen Wellness Giftcard

    Met de Wellness Giftcard doe je iemand een dagje wellness cadeau en wie wil dat nou niet? Op die vraag krijg je antwoord bij NederlandReview. Een dagje wellness klinkt namelijk heerlijk, maar wat vinden klanten van de Wellness Giftcard? Kun je de cadeaubon bij veel resorts indienen en krijg je ook waar voor je geld? Een dagje wellness moet namelijk niet veranderen in een stressvolle ervaring. Lees daarom voordat je iemand de Wellness Giftcard cadeau doet de reviews van andere klanten. Dan weet je meteen of zij de Wellness Giftcard aanraden.

    Over Wellness Giftcard

    De cadeaubon wordt steeds vaker cadeau gegeven. Het is ook lastig om elke keer weer een leuk cadeau te vinden voor je moeder, vriend, nichtje of opa. Een cadeaubon maakt cadeaus geven een stuk makkelijker. Je kunt namelijk helemaal zelf bepalen wat je ermee doet. Met de Wellness Giftcard kun je genieten van een ontspannen dagje bij een wellnessresort. Je wordt de hele dag verwend en kunt even bijkomen van alle stress op werk en thuis. Het is dus niet alleen een leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen.


    Wil je nu vast beginnen met ontspannen? Bekijk dan deze meditatietips!

    Waar kun je de Wellness Giftcard inleveren?

    – Veluwse Bron
    – Elysium
    – Thermen Holiday
    – Zwaluwhoeve
    – SpaPuur
    – SpaWell

    Hoe werkt het?

    Je kunt een bon van minimaal 15,- en maximaal 150,- bestellen. De bon wordt via de post geleverd of je kunt de bon online in je mail ontvangen. Daarna is het helemaal aan jou wat je met de bon doet. Kies uit één van de resorts en maak een reservering. Neem op de dag van je bezoek de bon mee en bepaal zelf wat je voor het geld allemaal wilt doen. Het dagje relaxen kan beginnen. Na je bezoek reken je eenvoudig af met de giftcard en kun je heerlijk ontspannen naar huis. Je hoeft de giftcard ook niet in één keer op te maken. Je kunt dus blijven genieten. Hou wel de geldigheidsdatum op de giftcard in de gaten.

    Klachten Wellness Giftcard

    Werd jouw giftcard niet geaccepteerd? Of werd het verkeerde saldo op jouw giftcard gezet? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice van de Wellness Giftcard. Je kunt op de website een contactpagina vinden waar alle gegevens vermeld staan. Je vindt hier het e-mailadres en het telefoonnummer van de informatielijn. Ook klanten met vragen over de giftcard kunnen bellen naar de klantenservice. Lees dan wel altijd eerst even de veelgestelde vragen. Je kunt hier het antwoord op je vraag misschien al vinden. Heb jij contact opgenomen om een vraag te stellen of een klacht te melden? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de klantenservice.

    Wat vind jij van de Wellness Giftcard?

    Heb jij genoten van een heerlijk dagje in één van de resorts met de Wellness Giftcard? Of heb jij de cadeaubon aan iemand cadeau gegeven? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de giftcard. Kun je de cadeaubon makkelijk bestellen? En is de giftcard lang geldig? Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of zij de Wellness Giftcard moeten kopen.

    Wat vinden klanten van de Wellness Giftcard? Is de giftcard op veel locaties in te leveren? Ontdek het in de reviews en beoordelingen van klanten.

    Wellness Giftcard
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    2.4
    9% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    2.2
    Leveren
    rating
    2.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    gift voucher

    Kaarten zijn maar kort geldig, en ik de corona tijden wordt er absoluut geen rekening gehouden met klanten en/of zorgmedewerkers die het nu niet kunnen besteden, terwijl andere hun kaarten die een maand eerder afliepen al wel met 2 maanden verlengd zijn.. heel bijzonder bedrijf dat ik niemand kan aanraden!

    Door: Nikki 01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Giftcard

    Over de inwisselbaarheid van de kaart zal ik niks toevoegen. Maar wat mij enorm verbaasde is dat het bedrijf telefonisch ONBEREIKBAAR is. Er staat wel een nummer op de site, maar welke keuze je ook maakt, je komt altijd uit bij "stuur een mail naar.... "
    Niet heel klantvriendelijk, wel commercieel slim natuurlijk. Wat ik veel erger vind is dat als je dan die mail hebt gestuurd, je dan BIJNA EEN WEEK moet wachten voordat je een reactie krijgt!!!!
    Wel heel jammer, want nu is een eventuele oplossing van het probleem dat ik had niet meer nodig. En heb ik de giftcard niet kunnen gebruiken op het moment dat ik dat graag wilde.

    Door: Miranda 17-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    wellness giftcard

    Beter niet kopen, want hoe is het mogelijk dat er nog steeds giftcards verkocht worden met een beperkte gebruiksduur van een jaar. Leuk verdienmodel die verlopen kaarten. Zo vaak gaan we ook niet naar de sauna.

    Door: Hans 24-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wellness giftcard

    NIET KOPEN pure diefstal. Door lichamelijke omstandigheden de kaart niet kunnen gebruiken. Blijkt een jaar geldig te zijn. Gebeld en ze doen hier niks aan. Zeggen er niks aan te kunnen doen. Denk dat ze dit niet willen doen. PURE DIEFSTAL geld is binnen dus ze gaan er niks aan doen. NIET KOPEN ERG SLECHT BRDRIJF. LEES ALLE REVIEWS MAAR. Wij doen dit dan ook echt nooit meer. Nu snap ik waarom het bedrijf kan bestaan. Oplichters

    Door: Wendy 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wellness kaart

    Kaart kado gekregen. Vergeten helaas. Kaart van die laaienlichters alleen de wettelijke minimum termijn geldig. Mag, maar ik doe er nooit meer iets mee.

    Door: Leo 26-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wellness gift card gekregen voor verjaardag 40 euro

    NIET AANSCHAFFEN!! Card zit verpakt in envelop en hierop staat geen aanschafdatum, maar wel het bedrag. Dus wilden wij er eindelijk gebruik van maken, is de 40 euro niet meer geldig omdat er net 1 jaar voorbij is...Er zit een houdbaarheidsdatum op? Staat niet op de envelop. SLECHT DIT. Gebeld en uitgelegd maar NIETS... EN GEEN HOFFELIJKHEID EN GEEN TEGEMOETKOMING. Never nooit kopen als ik u was!!!

    Door: Dubelaar 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Giftcard

    Door omstandigheden na kerst 2018 niet gebruikt kan nu nergens kontakt krijgen bij welnes resort niet geaccepteerd sta je dan koop het nooit meer

    Door: Bettie 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    sauna wellnesskaart

    Niet kopen. Geen coulances, onduidelijke communicatie. weggegooid geld.

    Door: aa jansen 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wellness giftcard

    Cadeau gekregen, de giftcards bleken geblokkeerd en het lijkt onmogelijk om ze te deblokkeren, de klantenservice is slechts per mail te bereiken en niet telefonisch. Ik kan de giftcards nu niet gebruiken en de 100 euro lijkt nu weggegooid geld

    Door: Vanessa Van Berkum 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Wellness Giftcard

    Zoals velen op deze review niet te vreden over de service van Wellness Giftcard.
    Kaart is maar 1 jaar geldig en daarna geen mogelijkheid meer om je kaart te verlengen.
    Helaas is Welness Gitcard nog 1 van de weinige kadobon aanbieders die gebruik maakt van zo'n korte periode van geldigheid.
    Dus ik zeg niet kopen en niet kado doen. Zonde van je geld.
    Ik ga nu proberen mijn kaart te doneren bij doneerkadobon.nl
    Maar dat is ook nog maar de vraag of ze dan bereid zijn het geld te doneren.

    Door: Manon van Peer 16-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bijzonder slechte service

    Waardeloos bedrijf. Ik vond tijdens het opruimen een giftcard van dagjewellness.nl alleen lukte het activeren van de kaart mij niet. Ik heb toen contact opgenomen met dit bedrijf en gevraagd of ze mij willen helpen.
    Al snel bleek dat ze daar weinig interesse in hadden, ik moest namelijk aangeven van wie ik de kaart gehad had iets dat ik niet meer weet.

    Ik gaf aan dat ik deze kaart wel van tientallen mensen gehad kon hebben er werd toen voorgesteld dat ik deze mensen maar even moet gaan mailen. Ik heb dit geweigerd.

    Ik heb voorgesteld om mijn ID op te sturen en gevraagd of ze mij een voor of achternaam kunnen geven zodat ik de gegevens kon aanvullen. Natuurlijk beriepen ze zich op het standaard privacy verhaal wat natuurlijk nergens op slaat omdat ik op basis van alleen een voor of achternaam nooit de identiteit van iemand kan achterhalen.

    Na enig onderzoek kwam ik er achter dat dagjewellness.nl onderdeel is van iwr.nl dit bedrijf is de eigenaar van een groot aantal sauna's. Ze hebben er dus geen enkel belang bij dat je daadwerkelijk de bon komt verzilveren. Verder is de kaart maar 1 jaar geldig en daar regent het ook klachten over op internet.

    Door: Albèrt 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Grove reactie

    Wellnessgiftcard cadeau gekregen. Zoals zo velen: laten slingeren en op het moment dat je er gebruik van wilt maken (na ongeveer anderhalf jaar) is hij verlopen. Onverbiddellijke halsstarige houding als je om een oplossing vraagt. Men kan zich er blijkbaar absoluut niet in verplaatsendat er door mensen harde euro's voor betaald zijn.

    Door: Hanny en Rob 01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    50 euro kaart

    SUPER SLECHTE ERVARING, zoals OOK alle reviews hiervoor al aangeven. Kaarten zijn slechts één jaar geldig wat gewoon veel te kort is gezien de vele reviews waarbij de kaarten verlopen zijn. Dat er vervolgens geen enkele mogelijkheid wordt geboden om nog iets van tegemoetkoming te krijgen geeft aan dat dit gewoon een bewust onderdeel van het verdienmodel van deze organisatie is. Pure diefstal dus. Mijn advies: NOOIT KOPEN!!!!

    Door: Edward 22-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Welnees giftcard

    De bons zijn maar 1 jaar geldig, en niet verlengbaar.
    Je kan je al wel inbeelden hoeveel geld zijn verdienen op de kap van de onoplettende ontvanger van hun giftcards.

    Door: toonv 20-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wellness bon van €225

    Betaald, bestelling goed verlopen maar geen bon ontvangen! Na 2 telefoontjes, 3 mailtjes en 1 maand verder heb ik nog steeds niets en kan ik fluiten naar het geld voor mijn moeders verjaardag!

    Door: Femke Balk 19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Wellnesgiftcard

    Zoals bijna alle andere recensies hier, een wellnes giftcard gekregen en in verband met het kopen van een huis, een trouwerij, nieuwe baan en een tijd in de ziektewet geen gebruik van kunnen maken, waardoor de geldigheid is verlopen.
    Helemaal op verheugd om even samen uit eten te kunnen gaan maar helaas niet meer geldig.
    Ik heb nog gebeld met de klantenservice maar daar krijg je een antwoord waar je niks aan hebt: 'we kunnen hier niks mee doen', met zo weinig gevoel dat het vrij duidelijk is dat dit vaker gebeurd en dit gewoon met voorbedachte rade is.
    Slecht verdienmodel door te profiteren van anderen en geen coulance te bieden door met een kleine bijbetaling te kunnen verlengen.

    Door: Justin 01-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Wellness gifycard

    Ik heb per abuis betaald met een nieuwe giftcard ipv met de oude. Toen ik weer naar de sauna ging bleek mijn kaart verlopen. Deze reactie ontvangen. Wat een slechte service. Ik koop deze kaart nooit meer.


    Beste Linda,

    Hartelijk dank voor jouw bericht.

    Wij hebben jouw e-mail intern besproken. Het is helaas niet mogelijk om een Wellness Giftcard te verlengen. Wij houden te allen tijde de geldigheid aan van de giftcard. Het is dan ook niet mogelijk om een verlopen giftcard te verzilveren.

    Vertrouwende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Ponieri
    ​Customer Care

    Door: Linda Verlaan 13-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Wellnessgiftcard

    Vandaag wilde ik mijn voucher (verjaardagscadeau vorig jaar) inleveren blijkt de voucher maar een jaar geldig te zijn, wat een domper. Wat naar om je als bedrijf zo te willen verrijken.

    Door: Annelies 29-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vreselijk stom kado

    Gift card net verlopen ze doen er helemaal niks aan ik vind dit diefstal!

    Door: Schoovers 23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Afschuwelijke service!

    Ik zou het niet doen!!! NIET KOPEN DEZE KAART!! Ik probeer al een maand lang op te lossen dat het saldo van mijn gekochte kaart niet op de website te zien is meer dan 4 telefoontjes, 2 mailtjes en iedere keer de belofte dat ze met 48 uur contact opnemen. Nooit wat van ze gehoord. Wat een bagger organisatie!

    Door: René Boer 27-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Wellness Giftcard

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Wellness Giftcard een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Wellness Giftcard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.4 gekregen, waarbij 9% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Wellness Giftcard actief?

    Wellness Giftcard is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wellness Giftcard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.