NederlandReview

  Ervaringen Wellness Giftcard

  Met de Wellness Giftcard doe je iemand een dagje wellness cadeau en wie wil dat nou niet? Op die vraag krijg je antwoord bij NederlandReview. Een dagje wellness klinkt namelijk heerlijk, maar wat vinden klanten van de Wellness Giftcard? Kun je de cadeaubon bij veel resorts indienen en krijg je ook waar voor je geld? Een dagje wellness moet namelijk niet veranderen in een stressvolle ervaring. Lees daarom voordat je iemand de Wellness Giftcard cadeau doet de reviews van andere klanten. Dan weet je meteen of zij de Wellness Giftcard aanraden.

  Over Wellness Giftcard

  De cadeaubon wordt steeds vaker cadeau gegeven. Het is ook lastig om elke keer weer een leuk cadeau te vinden voor je moeder, vriend, nichtje of opa. Een cadeaubon maakt cadeaus geven een stuk makkelijker. Je kunt namelijk helemaal zelf bepalen wat je ermee doet. Met de Wellness Giftcard kun je genieten van een ontspannen dagje bij een wellnessresort. Je wordt de hele dag verwend en kunt even bijkomen van alle stress op werk en thuis. Het is dus niet alleen een leuk cadeau om te geven, maar ook om te krijgen.


  Wil je nu vast beginnen met ontspannen? Bekijk dan deze meditatietips!

  Waar kun je de Wellness Giftcard inleveren?

  – Veluwse Bron
  – Elysium
  – Thermen Holiday
  – Zwaluwhoeve
  – SpaPuur
  – SpaWell

  Hoe werkt het?

  Je kunt een bon van minimaal 15,- en maximaal 150,- bestellen. De bon wordt via de post geleverd of je kunt de bon online in je mail ontvangen. Daarna is het helemaal aan jou wat je met de bon doet. Kies uit één van de resorts en maak een reservering. Neem op de dag van je bezoek de bon mee en bepaal zelf wat je voor het geld allemaal wilt doen. Het dagje relaxen kan beginnen. Na je bezoek reken je eenvoudig af met de giftcard en kun je heerlijk ontspannen naar huis. Je hoeft de giftcard ook niet in één keer op te maken. Je kunt dus blijven genieten. Hou wel de geldigheidsdatum op de giftcard in de gaten.

  Klachten Wellness Giftcard

  Werd jouw giftcard niet geaccepteerd? Of werd het verkeerde saldo op jouw giftcard gezet? Probeer dan altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice van de Wellness Giftcard. Je kunt op de website een contactpagina vinden waar alle gegevens vermeld staan. Je vindt hier het e-mailadres en het telefoonnummer van de informatielijn. Ook klanten met vragen over de giftcard kunnen bellen naar de klantenservice. Lees dan wel altijd eerst even de veelgestelde vragen. Je kunt hier het antwoord op je vraag misschien al vinden. Heb jij contact opgenomen om een vraag te stellen of een klacht te melden? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de klantenservice.

  Wat vind jij van de Wellness Giftcard?

  Heb jij genoten van een heerlijk dagje in één van de resorts met de Wellness Giftcard? Of heb jij de cadeaubon aan iemand cadeau gegeven? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de giftcard. Kun je de cadeaubon makkelijk bestellen? En is de giftcard lang geldig? Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of zij de Wellness Giftcard moeten kopen.

  Wat vinden klanten van de Wellness Giftcard? Is de giftcard op veel locaties in te leveren? Ontdek het in de reviews en beoordelingen van klanten.

  Wellness Giftcard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  2,4
  7% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2,6

  Service

  2

  Prijs

  2,4

  Leveren

  2,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wellnessgiftcard

  Vandaag wilde ik mijn voucher (verjaardagscadeau vorig jaar) inleveren blijkt de voucher maar een jaar geldig te zijn, wat een domper. Wat naar om je als bedrijf zo te willen verrijken.

  Door: Annelies 29-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Vreselijk stom kado

  Gift card net verlopen ze doen er helemaal niks aan ik vind dit diefstal!

  Door: Schoovers23-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Afschuwelijke service!

  Ik zou het niet doen!!! NIET KOPEN DEZE KAART!! Ik probeer al een maand lang op te lossen dat het saldo van mijn gekochte kaart niet op de website te zien is meer dan 4 telefoontjes, 2 mailtjes en iedere keer de belofte dat ze met 48 uur contact opnemen. Nooit wat van ze gehoord. Wat een bagger organisatie!

  Door: René Boer 27-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Communicatie

  Zowel telefonisch als via de mail onbereikbaar.. Erg slecht.

  Door: Stefan08-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Jammer....

  Wegens zwangerschap mijn wellnesskaart niet kunnen gebruiken. Kaart verloopt al na een jaar. Korte periode verlengen, eventueel tegen kleine toeslag had nog prima geweest, maar doen ze niet. Pfft geld weg. Ik had ook een bon van een sauna zelf en daar waren ze wel coulant.

  Door: Linda03-03-2019
  Glenn Schoovers23-05-2019

  Klopt heel slecht kado Niet doen deze ze zijn niet vriendelijk en lossen het probleem niet op

  Glenn Schoovers23-05-2019

  Klopt heel slecht kado Niet doen deze ze zijn niet vriendelijk en lossen het probleem niet op

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Afschuwelijke ervaring!


  Afschuwelijk! Door het overlijden van mijn moeder op 3 november en het regelen van zorg die mijn vader nu ineens nodig heeft en ook nog een acute ziekenhuisopname van hem op de dag dat we eindelijk naar de sauna wilden gaan kreeg ik het niet voor elkaar om de wellnesscard twv 80 euro met vervaldatum 28 november op te maken, een uitzondering maken bleek erg moeilijk, verlengen ging niet, nog geen maand. alleen als ik meteen een datum vast kon leggen en het hele bedrag ineens boeken, ander zou de card vervallen. Daar stond mijn hoofd vorige week helemaal niet naar. Na alle ellende die ik al had kwam er dit nog bij. Bedankt hoor. Een dikke NUL. Wat een fiasco, ik ben er heel boos over. Meedenken of een beetje meeleven zou prettig geweest zijn maar zit er hier niet in.

  Door: Marjon27-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Waardeloos

  Koop je een giftcard met een tegoed erop. Ben je in het Elysium en dan moet je de kaart activeren omdat het via de post is gekomen. Staat nergens op! En by uitchecken os de kaart geblokkeerd. Wat een blamage!!!!

  Door: Catharina van den Broek01-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Wellness Giftcards, geen service en klantonvriendelijk!

  Voor bijna € 900,- aan Wellness Giftcards (20 stuks, 1 jaar geldig) gekocht waarbij per Giftcard een voucher voor gratis entree (blijkbaar maar half jaar geldig) werd meegestuurd. Ik werd plotseling ziek met een operatie volgend waardoor ik een half jaar niet naar de sauna kon gaan waar ik al 30 jaar elke week naar toe ga.

  Toen ik vol enthousiasme na een half jaar weer eindelijk de sauna kon gaan bezoeken bleken de gratis entree vouchers niet meer geldig want die waren niet zo lang geldig als de giftcards kwam ik toen achter.

  Na twee keer mailen met de organisatie bleven ze in twee starre zinnen aangeven dat ze niets voor mij konden betekenen. Dit na 30 jaar geld brengen en een grote besteding voor de giftcards.

  Geen service en uiterst klantonvriendelijk! Geen woorden voor.

  Door: Peter194814-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Koop of schenk deze kaart nooit

  Ik heb nu twee Welness Gift kaarten liggen die een waarde zouden vertegenwoordigen van 50+30 = 80 euro.
  Jammer dan, net verlopen. Gebeld, maar niets doen ze.
  Wat heb ik een bloedhekel aan die cadeaukaarten. Wie is er goed mee? De firma's die ze verkopen.
  TIP: ik nodig iemand uit voor welness of lunch of film en dan heb je echt geen bon nodig, ga je gezellig met z'n tweetjes, dat is pas een echt cadeau.

  Door: MiaLi02-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Giftcard verlopen

  Na 12 maanden steken ze het geld in hun zak en laten ze de kaart houder stikken.

  Echt schandalig dat er mensen zijn die op deze manier geld willen verdienen.

  Koop deze malafide kaart niet!

  Door: Luuk28-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht en lastig cadeau

  Je kunt het alleen op een sauna dagje inwisselen.
  Bon gekregen á 10,-, maar kosten kaartjes 33/34 euro welnessresorts en ik gebruik meestal waardebonnen of wacht op een actie. Dit is alleen voor de entree of een behandeling te besteden, niet voor eten/ drinken. Geen leuk verjaardagscadeau te noemen.

  Door: Fleur08-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Wellness Giftcard

  Mijn Wellness Giftcard is net verlopen. Aanbieders zijn coulance bij net verlopen giftcards..... Maar Wellness Giftcard niet. Ik heb gewoon dikke pech!!. Mooi verdiend ie €50,-

  Door: Sem23-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5

  Slecht!!!!

  Ontzettend slechte service! Telefonisch een eindeloos keuzemenu, onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen. Zijn totaal niet oplossingsgericht en ontzettend onvriendelijk. Niets positiefs te melden.

  Door: Elise 19-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schandalig slechte service!

  Ik heb de Wellness Giftcard cadeau gekregen. Helaas heb ik hem door medische problemen nog niet kunnen besteden. Mijn kaart is nog geldig, maar verloopt begin mei. Geprobeerd tel contact te krijgen...Niet mogelijk. Eindeloos keuzemenu, zonder optie tot persoonlijk contact. Mail gestuurd met het verzoek de geldigheidsduur te verlengen, bij wijze van uitzondering. Mailwisseling star, onvriendelijk en totaal niet oplossingsgericht. In e-mail gevraagd om tel.contact om mijn situatie toe te lichten, maar dat is niet mogelijk. U heeft gewoon pech daaaaaaag. Gaat om een bon van €50,00

  Service waar je niet ZEN van wordt. Vreemd voor een bedrijf dat zegt Wellness te verkopen.
  Absoluut geen aanrader, geldklopperij en men pleegt diefstal van mensen. Bon vertegenwoordigd contant geld. Geen goed woord over voor deze organisatie.

  Schandalig!!!!!!!!

  Door: Carla 19-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Kaart verlopen? Pech gehad!

  Ik heb een welness gift card cadeau gekregen zonder aankoopbewijs gezien of gekregen te hebben. Was tenslotte een cadeau. Tussentijds naar de sauna geweest, maar er stond nog saldo op. Bij laatste saunabezoek blijkt kaart verlopen te zijn. Er stond nog ruim 40 euro op.

  Gebeld met Wellnessgiftcard, maar enkel keuzemenu die verder geen mogelijkheden kent dan standaard antwoorden. Gemaild en dan wordt er doodleuk gezegd dat ik dus pech heb omdat de kaart verlopen is.

  Ronduit slechte klantenservice. Dwingen sauna's om de kaart bij hen af te nemen omdat dit de enige mogelijkheid van cadeaubon is tegenwoordig. Ronduit diefstal, want kaart vertegenwoordigd geld en geen dienst. Als het een dienst zou zijn, dan begrijp ik het. Bijvoorbeeld massage die na 1 jaar duurder wordt (oplossing bijbetalen of zo)
  Na 1 jaar laten verlopen - ondanks in de tussentijd al eens gebruikt en saldo niet opgemaakt - is gewoon diefstal. Er zou weer 1 jaar na laatste transactie van toepassing moeten zijn.

  Geen coulance of iets anders mogelijk. Kaart verlopen? Jammer dan, geld is dus voor Wellnessgiftcard in plaats van de eigenaar van de kaart. Bijzonder laag en zeer slechte klantenservice die alleen maar naar algemene voorwaarden verwijst en geen oplossing biedt of luistert naar je verhaal of argumenten. Lekker makkelijk je geld zo verdienen. Een hele grote dikke #FAIL

  Door: Patrick23-03-2018
  Marjon27-11-2018

  Afschuwelijk! Door het overlijden van mijn moeder op 3 november en het regelen van zorg die mijn vader nu ineens nodig heeft en ook nog een acute ziekenhuisopname van hem op de dag dat we eindelijk naar de sauna wilden gaan kreeg ik het niet voor elkaar om de wellnesscard twv 80 euro op te maken, een uitzondering maken bleek erg moeilijk, verlengen ging niet, nog geen maand. Ik moest meteen een datum vastleggen en het hele bedrag ineens boeken, ander zou de card vervallen. Daar stond mijn hoofd natuurlijk helemaal niet naar. Na alle ellende die ik al had kwam er dit nog bij. Bedankt hoor. Een dikke NUL. Wat een fiasco, ik ben er heel boos over. Meedenken of een beetje meeleven zou prettig geweest zijn maar zit er hier niet in.

  Stefan08-03-2019

  Zowel telefonisch als via de mail onbereikbaar.. Erg slecht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Wellness Giftcard

  Uw beoordeling