NederlandReview

  Ervaringen Webprint

  Jouw mooiste momenten leg je natuurlijk vast met foto’s die je maakt met je digitale camera of je smartphone. Soms zijn daar plaatjes bij die zo mooi zijn dat je er graag een print van wilt laten maken of dat je hem wilt gebruiken om te verwerken in een fotocadeau. Voor het laten maken van fotoalbums, fotocadeaus en andere prints kun je terecht bij Webprint. Wat klanten vertellen over de service en kwaliteit van deze aanbieder lees je hier.

  Over Webprint 
  Webprint een online fotoservice die onderdeel uitmaakt van het internationale bedrijf Smartphoto. Zij zijn onder andere actief in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland. Webprint levert fotoproducten van een hoge kwaliteit af, waardoor zij verschillende prijzen in de wacht wisten te slepen. Zo werd bijvoorbeeld hun Album Luxe in 2007, 2008 en 2009 door de Nederlandse Consumentenbond tot beste koop verkozen en bij het fotografiemagazine Zoom wonnen zij de Albumtest van 2010 voor de categorie Albums onder € 24,95. Op de website kun je eenvoudig foto's uploaden en laten afdrukken in bijvoorbeeld fotoboeken, op geschenken, kaarten, etc.

  Diensten 
  Bij Webprint kun je jouw mooiste foto’s gebruiken om af te laten drukken op een product naar keuze. De foto’s die je hiervoor gebruikt kun je uploaden vanaf ieder apparaat (desktop, laptop, smartphone, etc.), Facebook, Flickr, Google+ of de Webprint Editor. Wanneer je die laatste nog niet gebruikt, kun je deze aanmaken en vullen met jouw afbeeldingen, zodat je overal toegang tot jouw foto’s hebt. Wanneer je moeite hebt om het bestelproces te begrijpen, kun je ook één van de instructievideo’s van de site bekijken die je stap voor stap het bestelproces uitleggen. Je kunt bij Webprint o.a. de volgende producten af laten drukken:

  • Telefoonhoesjes
  • Wanddecoratie
  • Fotocadeaus
  • Kalenders & agenda's
  • Kaarten
  • Muismatten
  • Mokken
  • Speelkaarten
  • Etc.

  Levering en betaling 
  Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of achteraf betalen met Klarna. De levertijd van je bestelling hangt af van het product wat je besteld hebt. Sommige artikelen hebben meer tijd nodig om geproduceerd te worden. Op de productpagina’s van de verschillende producten kun je onder ‘levering’ vinden wat de specifieke productie- en levertijd van een bepaald product is.

  Klachten 
  Als je zelf per ongeluk een typefoutje hebt gemaakt bijvoorbeeld, dan krijg je van Webprint een gratis herdruk. Hiervoor moet je een foto van je fout maken en sturen naar service@webprint.nl. Wanneer je een klacht hebt dan kun je een e-mail naar de klantenservice sturen. Omschrijf hierin de klacht en vermeld hierbij het ordernummer, je naam en adres. Je kunt ook telefonisch contact met hen of een klachtenbrief sturen. Zij zullen hierop binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Wanneer de klacht niet naar tevredenheid is opgelost kun je deze voorleggen aan De Geschillencommissie. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Europese Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Wat vind jij van de producten van Webprint? 
  Heb jij al eens afdrukken laten maken door Webprint en was je hier zeer tevreden over, vertel het ons dan! Ook wanneer je een tegenvallende ervaring hebt opgedaan met deze fotoservice horen wij dit graag, hier help je andere klanten mee!

  Wat vinden de klanten van Webprint van de kwaliteit van de fotoafdrukken en hoe gemakkelijk is het bestelproces op de website volgens de ervaringen?

  Webprint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Leuke Tukkers.

  tom brusse uit goes04-08-2018

  Vriendelijke dames,Keurig werk,goed verpakt. en dan niet te vergeten de keuze in allerlei maten alleen die naamsverandering.Is net als bij een supermarkt,als j je alles weet te vinden gaan ze weer veranderen.voor mij blijft het webprint zullen ze ook wel naar luisteren gr uit Zeeland brusse

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Webprint

  Uw beoordeling