Vuurwerkbestel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vuurwerkbestel.nl

Knallend het nieuwe jaar in? Wil jij het beste vuurwerk van de hele straat afsteken? Ben je van plan om groots in te kopen? Of hou je het liever bij een paar rotjes en knalerwten? Bij Vuurwerkbestel.nl verkopen ze allerlei soorten vuurwerk, van klein tot groot.


Wat vinden consumenten van deze webshop? Is het vuurwerk van goede kwaliteit? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Wordt het snel afgeleverd of kun je het gelijk ophalen? Lees het allemaal hier bij NederlandReview!


Over Vuurwerkbestel.nl

Vuurwerkbestel.nl is een webshop waarop je zowel vuurwerk als veiligsheidsartikelen daarvoor kunt kopen. Het assortiment strekt zich uit van cakes, fonteinen en knalvuurwerk tot pijlvuurwerk, kindervuurwerk en vuurwerkbrillen. Voor de liefhebbers zijn er ook Combi Deals en Kilo Knallers beschikbaar. De merken die hier worden verkocht zijn onder andere: Volt!, Pyro Mannschaft, Freestyle, HFF Collectie, Barely Legal, Burn It en X-TREME.


Heb je niet zoveel verstand van vuurwerk en weet je niet wat je zou moeten kiezen? Wanneer je een categorie van vuurwerk aanklikt op de website, kun je deze filteren op merk, kleur en effect. Dus wil je vuurwerk met een roze glittereffect, maar zou je zo snel niet weten welke dat is? Probeer het filteren dan eens uit!


 
 


Diensten Vuurwerkbestel.nl

Het is bij Vuurwerkbestel.nl van belang dat je goed vuurwerk kunt kopen, maar ook dat je dit veilig doet! Zo bieden ze tips aan voor het veilig afsteken van je vuurwerk, en leggen ze ook uit wat je vooral niet moet doen. Ze sporen ook iedereen aan om hun vuurwerk op 1 januari netjes op te ruimen zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren.


Wanneer je al je vuurwerk bij elkaar hebt verzameld, kun je het gaan bestellen. Bij Vuurwerkbestel.nl kun je betalen via iDEAL. Wanneer je in de voorverkoop een bestelling plaatst kun je er gratis vuurwerk bij ontvangen! Hiervoor geldt wel een minimaal bestelbedrag van €7,50. Vuurwerk mag alleen worden opgehaald door mensen van 16 jaar en ouder, het bestellen mag wel door minderjarigen. Het vuurwerk kun je ophalen aan de Peelbaan in Rijen.


Wil je graag op de hoogte blijven van alles acties en aanbiedingen van Vuurwerkbestel.nl? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief of volg ze op Facebook of Twitter.


 


Vragen en klachten bij Vuurwerkbestel.nl

Heb je vragen of klachten over het vuurwerk van Vuurwerkbestel.nl? Neem dan contact op met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@vuurwerkbestel.nl of door te bellen naar 0161 – 700 228.


 


Heb jij al een keer je vuurwerk bij Vuurwerkbestel.nl aangeschaft? Zo ja, wat was er zo goed aan deze webshop en wat kon er beter? Is de bestelling goed doorgekomen of ontbrak er iets? Zowel positieve als negatieve reacties zijn welkom. Laat het ons weten!


Ook als je nog geen ervaring hebt met deze webshop, zit je hier goed! Neem gerust een kijkje bij alle andere vuurwerkverkopers en bekijk welke aan jouw behoeften voldoet. Toch besloten je vuurwerk bij Vuurwerkbestel.nl te kopen? Aarzel niet, laat zelf ook een review achter en help andere mensen daarmee! 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)