NederlandReview

  Ervaringen Vouchervandaag.nl

  Bent u nieuwsgierig naar de werking van Vouchervandaag.nl? Lees alle reviews over dit bedrijf en kom meer te weten over Vouchervandaag.nl. Wanneer u op zoekt bent naar voordelige producten dan kunt u op internet talloze webshops vinden waar u terecht kunt. Niet alleen zal de prijs een belangrijke rol spelen tijdens de aankoop van een product, maar ook de service. Er zijn immers genoeg webshops waar u als consument uit kunt kiezen. Wilt u weten wat Vouchervandaag zo onderscheidend maakt van andere webshops? Door alle beoordelingen goed door te nemen, weet u direct of het verstandig is om hier een aankoop te verrichten.

  Over Vouchervandaag.nl

  Vouchervandaag.nl is een interactief consumentenplatform waar u voordelig allerlei soorten producten kunt aanschaffen. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn de pijlers van dit bedrijf. Vouchervandaag.nl is lid van Qshops en heeft hiervan een keurmerk. Dit vergroot de betrouwbaarheid van deze website. U kunt er vanuit gaan dat Vouchervandaag voldoet aan alle gestelde richtlijnen om dit keurmerk te mogen dragen. Daarnaast zorgt Vouchervandaag ervoor dat u altijd veilig hun webshop bezoekt. Via een beveiligde verbinding kunt u uw aankopen verrichten. Met de chatfunctie wil Vouchervandaag snel inspelen op alle vragen die consumenten hebben over de aangeboden producten. Heeft u ervaring met Vouchervandaag? Schrijf dan een beoordeling.

  Via Vouchervandaag.nl koop je bijvoorbeeld snel-klik laminaat voor 8,95 per vierkante meter. Goedkoop of duurkoop?

  Diensten

  U kunt Vouchervandaag.nl vergelijken met een groot warenhuis. In elke productcategorie vindt u verschillende soorten producten. Nu zijn er natuurlijk meerdere online warenhuizen te vinden waar u producten kunt kopen. Het verschil zit hem in de hoge kortingen en het gebruik van vouchers. Bij Vouchervandaag worden producten aangeboden in de vorm van vouchers. Kortingen kunnen wel oplopen tot zestig procent en hierdoor kunt u op een voordelige manier allerlei producten aanschaffen. Als u een leuk product ziet dan klikt u op bekijk de voucher. Als u wilt kunt u het product direct kopen. Alle aanbiedingen hebben een bepaalde geldigheidsduur. Echter, bij de outlet zijn altijd goede aanbiedingen te vinden.


  Regelmatig worden er ook kortingsvouchers en reisvouchers aangeboden. Er wordt altijd duidelijk vermeld hoe u deze kunt verzilveren. Als klant spaart u bij elke bestelling awards. Deze kunt u verdienen door de aankoop van vouchers of wanneer u de eerste koper bent van een nieuwe aanbieding. Alleen al door dagelijks in te loggen, verdient u awards. Mocht u enorm tevreden zijn over deze webshop dan kunt u uw vrienden aanbrengen en op deze manier nog eens extra awards verdienen. Met het sparen van awards kunt u voucherpoints winnen. Deze kunt u inwisselen voor korting. Voor meer uitleg over awards en voucherpoints kunt u hierover meer informatie vinden op de klantenservice pagina.

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet aan uw verwachtingen voldoet. Als consument heeft u altijd veertien dagen bedenktijd. U mag dan zonder opgaaf van reden het product retourneren. U dient vooraf altijd een e-mail te sturen naar Vouchervandaag om u retourzending aan te melden. Wanneer u een klacht heeft, kunt u zich het beste wenden tot de klantenservice. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken of u kunt uw klacht in een e-mail omschrijven.

  Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost dan is het altijd mogelijk om uw klacht hierover in te dienen bij Qshops. Zij zullen bemiddelen tijdens geschillen waar u niet met Vouchervandaag.nl uitkomt.

  Wanneer u zelf ervaring heeft met de klachtenafhandeling van Vouchervandaag.nl dan kunt u uw mening hierover delen in een beoordeling. Met uw beoordeling informeert u anderen.

  Veel mensen zoeken voordelige dealtjes. Vind je die op Vouchervandaag.nl? Hoe is de service, kun je retourneren, zijn er klachten, is het betrouwbaar? Lees het hier!

  Vouchervandaag.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

  7.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vouchervandaag.nl

  Uw beoordeling

  Sport 1080 HD action cam

  + snelle levering
  Product klopt
  _ prijzen kloppen niet , volgens de site een action cam van 180 euro nu voor 29 euro , dus zogezegd 83% korting , via googel op zoek geweest , de werkelijke prijs op Alle sites 42 euro ,dus geen 180 euro , de zogezegde kortingen die ze geven kloppen niet , zeer misleidend, kijk eerst op andere sites of de prijs die ze schrijven en de korting die ze geven wel klopt ,je koopt zogezegd een duur product met heel veel korting , Dit klopt dus niet , ze verkopen gewoon producten die op een ander ook goedkoop zijn ,

  Door: Sammy De Wolf 21-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Aanbiedingen nog goedkoper

  Gewoon af en toe even checken of er nog een leuke aanbieding staat. Soms zit er wat bij.
  Als je net ergens anders iets wilt kopen, dan check ik soms eerst even vouchervandaag en soms heb je dan ineens een betere deal.

  Zo had ik zelf een reisje Londen op het oog voor december. Een aanbieding van 50 euro. Checken op voordeelvanger en daar was het 37,50! Scheelt toch weer wat. Kwamen nog wel verzendkosten bij van een tientje, maar dan nog steeds goedkoper uit, terwijl die 50 ook al een aanbieding is.

  Door: Ton Overzee30-10-2016
  Jager08-09-2020

  Twee truien gekocht maar nog steeds niets ontvangen...

  Jager08-09-2020

  Twee truien gekocht maar nog steeds niets ontvangen...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Geweldige service

  Ik had een LED wekker besteld. De zending was zoek geraakt bij het vervoersbedrijf GLS. Contact opgenomen met de klantenservice van Vouchervandaag en zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn er gelijk achteraan gegaan en 2 dagen later kreeg ik mijn bestelling binnen. Mijn complimenten voor de fijne service. Ik ben heel blij met mijn product.

  Door: Irene03-01-2018
  Mevr LHC van der Voort-Hoppen30-05-2020

  19 mei heb ik twee gelaatsbeschermers, bij U gekocht en betaald, maar sindsdien niets meer van U gehoord.kenmerk order: 0020003155113498

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Meerdere

  Telkens weer leuke seizoensgerichte aanbiedingen op overzichtelijke en aantrekkelijke website. Mijn bestellingen worden atijd snel en correct verzonden. Prima klantenservice, wordt altijd netjes te woord gestaan en denken waar nodig mee over passende oplossing. Kortom echt een prima webwinkel, aanrader!

  Door: Ilonka van Dommelen01-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  gsm tasje levering in Belgie

  Slechte kwaliteit en retour zenden is niet simpel
  via de stappenplan kom je op de betalingen, alleen visa of ideal!
  Visa heb ik niet en ideal kennen we niet in `België.
  Zelf een retourlabel maken zou simpel moeten zijn, behalve als de postcode van vouchervandaag klopt.
  Deze wordt bij bijna alle vervoerders als onbekend gezet.
  Probeer dan maar iets retour te zenden
  Vouchervandaag heeft daar HEEL goed over nagedacht.
  Omzeilen dus, andere postcode ingeven en met de hand aanpassen dan maar. JULLIE KRIJGEN MIJN PAKKET TERUG!
  Mensen, weet zeker dat je het niet retour wilt doen, anders ellende van tijdverlies met zoeken

  Door: Sproetjes24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Very bad quality of bed sheets

  I bought satin sheets on 03/03/2021 from this online shop. First they confused the colour of the sheets by giving me another colour. And only 3.3 months after their purchase, and i washed them several times in the washing machine, the pillowcases are falling a apart. There are holes in the pillowcases. The quality of the products they offer in this online shop is very low. I would not shop from them again.

  Door: Ivo Kolev13-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Mooi dekbedovertrek

  Heb laatst een mooi dekbedovertrek besteld bij vouchervandaag. Prijs was erg goedkoop, dus ik was benieuwd of de kwaliteit wel goed zou zijn. Gelukkig bleek dat wel het geval! De stof is heerlijk zacht en niet verstikkend, lekker om onder te slapen. Zeker een aanrader!

  Door: Lisanne13-12-2017
  Nomi20-04-2020

  Wat had u dan precies gekocht?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Leuke aanbiedingen

  Leuke aanbiedingen wel.
  Levering wel beetje langzaam. Maar misschien daarom zo goedkoop?
  Bestellen ging gewoon wel makkelijk.
  Ik had een mooie vuilnisemmer besteld.
  Afhankelijk van de aanbieding zou ik nog wel een keer bestellen hier!

  Door: Manuel Prins28-01-2017
  Neeltje22-03-2020

  Levering was langzaam omdat het uit China komt.Kijk eens voor die vuilnisemmer op Ali....daar zal hij nog goedkoper zijn dan wat u aan vouchervandaag heeft betaald......

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  truitje besteld

  Er zitten leuke aanbiedingen bij maar ik had een truitje besteld hier en die was echt heel veel afgeprijsd. Maar toen ik de trui thuis kreeg vond ik de kwaliteit ook inderdaad niet zo goed. maar hij was ook maar 10 euro ofzo en ooit wel duur.

  Door: Salina30-12-2016
  Riet22-03-2020

  Ooit wel duur?Gij gelooft dat?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Leuke site

  Hele leuk site met producten voor spotprijzen.

  Eerst was de levertijd wat langer, maar ik kon gebruik maken van een speciale actie. Daardoor was het de volgende dag al in huis, net voor mijn vakantie. Bedankt hiervoor!

  Door: Manon17-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Verduisterende gordijnen

  2x verduisterende goedijnen besteld tw. licht zand kleur en licht grijs.
  Maar helaas beide keren taupe gehad.
  Eerste keer geretourneerd maar helaas op eigen kosten, €7,75.
  Gemaild en gebeld met foto’s van de kleuren welke ik wilde, helaas een andere grijs gehad, helaas geaccepteerd omdat ik niet nogmaals €7,75 voor retourkosten wilde betalen, dankzij Vouchervandaag.
  En dan reclame maken dat ze gigantische kortingen hebben.
  Jammer dat ik beide keren erin ben getrapt.

  Tweede keer licht grijs besteld en krijg weer hetzelfde kleur taupe als eerste keer.
  Gemaild en foto’s gestuurd welke ik had besteld en wat ik heb ontvangen.
  Nee mevrouw dat is de kleur wat je besteld hebt, dat is grijs, belachelijk zeg.
  Geen goede bedrijf met goede service en allemaal daar hebben geen kennis van kleuren en verschil kennen ze helemaal niet welke en waarvoor kleur het is.
  Laatste keer dat ik daar iets heb gekocht en zal het nooit meer doen.
  Zal ook iedereen afraden om daar iets te kopen.
  Vouchervandaag is geen goede bedrijf raad iedereen af om iets bij hun te kopen.
  Ze kennen geen verschil van kleuren.
  Ze moeten weer hun kennis van alle kleuren leren.
  Een kleuter zou het verschil kennen tussen taupe, licht zand grijs en licht grijs.
  Baar slechte bedrijf en kenners.

  Door: Shani16-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Sport legging

  Legging besteld 2 weken verder nog niks ontvangen, krijg hier zo’n dropship gevoel van. En aan de andere reacties te zien is dit hier normaal. Niet bestellen hier dus

  Door: Ilona27-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Peper en zout stel

  Heb het zondag avond om 23u 10 bestelt en het zou dinsdag al gebracht worden maar wegens de drukte op dit moment dacht ik gaat niet lukken maar werd wel dinsdag geleverd super een dikke 10

  Door: Peter Hendrikx25-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  tube klokken- black friday deal 1 +2 !!

  koop NIETS op deze website; onlangs was er een black friday deal voor een tube clock 1 + 2 voor 35 eur. Na 3 weken ontving ik .....één tube clock. Dan beginnen de mails met deze firma; ieder keer krijg je een standaard 'computer' antwoord dat je je bestelling kan terugsturen maar de retourkosten zijn voor de ...koper. Dus deze firma levert onvolledige bestelling, ik kan dit terugsturen maar mijn geld terug te krijgen moet ik de kosten voor het terugsturen zelf betalen. Zij hebben niet eens de ballen om toe geven dat zijn fout waren met hun bestelling!!! Oplichters zijn dit. Als zij na terugsturen (op mijn kosten) mijn geld zouden willen terugbetalen... geven zij fout toch toe, niet?

  Door: luc das24-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Thermometer

  Dit is de eerste keer dat ik wat besteld heb, maar zoals het nu gaat,EEN KEER NOOIT WEER!!!!!!!!

  Door: Munnik30-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Overgordijn

  De bestelling ging vlot maar daarna is alles fout gegaan wat er maar fout kon gaan. Op 21-09 beshet gordijn besteld maar is verzonden naar een verkeerde postcode, na een mailwisseling (4 of 5 X) zou het pakket niet door DHL worden verzonden maar door voucher handmatig, dat is dus niet gebeurd want vrijdag kreeg ik voor de zoveelste keer bericht van DHL dat het pakket geleverd zou worden maar weer naar de verkeerde postcode dus weer niets ontvangen, heb nu maar gebeld en als het goed is storten ze het geld terug, zo niet blijf ik net zo lang bellen tot dat het bedrag is teruggestort.

  Door: Elly an der Velden v12-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Blouse

  Blijft op de site staan, maar nooit voorradig. Na 20 email Dat blouse niet leverbaar is. Zelf geen excuses

  Door: S. N30-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  3 slips van 35 voor 10 euro per stuk gekocht

  Voor 10 euro afgeprijsd mag je een mooie kwaliteit verwachten...geen goedkope troep wat rechtstreeks van Ali express komt. Voel me echt belazerd!! Nooit meer voucher vandaag voor mij!

  Door: Joyce van geluk29-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Gordijnen

  Black-out gordijnen die niet verduisteren, en in eerste instantie hadden ze de verkeerde kleur geleverd, maar ruilen of retourneren moet je op eigen kosten doen, ook al was telefonisch iets anders gezegd over dat het automatisch verrekend werd pas nadat ze de teruglevering hadden gecontroleerd. Volgens track-en trace heeft de teruglevering eerst 10 dagen gelegen, voordat ze actie hebben verwerkt om te ruilen. Deze website is niet bepaald niet te vergelijken met de standaard online verkoop die wel goede service hebben en snel reageren....

  Door: E01-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  handdoeken

  Waardeloze producten (handdoeken) en waardeloze service. Ik voelde me gewoon belazerd

  Door: Steenhoven25-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Vouchervandaag.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Vouchervandaag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vouchervandaag.nl actief?

  Vouchervandaag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vouchervandaag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.