NederlandReview

    Ervaringen Vouchervandaag.nl

    Bent u nieuwsgierig naar de werking van Vouchervandaag.nl? Lees alle reviews over dit bedrijf en kom meer te weten over Vouchervandaag.nl. Wanneer u op zoekt bent naar voordelige producten dan kunt u op internet talloze webshops vinden waar u terecht kunt. Niet alleen zal de prijs een belangrijke rol spelen tijdens de aankoop van een product, maar ook de service. Er zijn immers genoeg webshops waar u als consument uit kunt kiezen. Wilt u weten wat Vouchervandaag zo onderscheidend maakt van andere webshops? Door alle beoordelingen goed door te nemen, weet u direct of het verstandig is om hier een aankoop te verrichten.

    Over Vouchervandaag.nl

    Vouchervandaag.nl is een interactief consumentenplatform waar u voordelig allerlei soorten producten kunt aanschaffen. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn de pijlers van dit bedrijf. Vouchervandaag.nl is lid van Qshops en heeft hiervan een keurmerk. Dit vergroot de betrouwbaarheid van deze website. U kunt er vanuit gaan dat Vouchervandaag voldoet aan alle gestelde richtlijnen om dit keurmerk te mogen dragen. Daarnaast zorgt Vouchervandaag ervoor dat u altijd veilig hun webshop bezoekt. Via een beveiligde verbinding kunt u uw aankopen verrichten. Met de chatfunctie wil Vouchervandaag snel inspelen op alle vragen die consumenten hebben over de aangeboden producten. Heeft u ervaring met Vouchervandaag? Schrijf dan een beoordeling.

    Via Vouchervandaag.nl koop je bijvoorbeeld snel-klik laminaat voor 8,95 per vierkante meter. Goedkoop of duurkoop?

    Diensten

    U kunt Vouchervandaag.nl vergelijken met een groot warenhuis. In elke productcategorie vindt u verschillende soorten producten. Nu zijn er natuurlijk meerdere online warenhuizen te vinden waar u producten kunt kopen. Het verschil zit hem in de hoge kortingen en het gebruik van vouchers. Bij Vouchervandaag worden producten aangeboden in de vorm van vouchers. Kortingen kunnen wel oplopen tot zestig procent en hierdoor kunt u op een voordelige manier allerlei producten aanschaffen. Als u een leuk product ziet dan klikt u op bekijk de voucher. Als u wilt kunt u het product direct kopen. Alle aanbiedingen hebben een bepaalde geldigheidsduur. Echter, bij de outlet zijn altijd goede aanbiedingen te vinden.


    Regelmatig worden er ook kortingsvouchers en reisvouchers aangeboden. Er wordt altijd duidelijk vermeld hoe u deze kunt verzilveren. Als klant spaart u bij elke bestelling awards. Deze kunt u verdienen door de aankoop van vouchers of wanneer u de eerste koper bent van een nieuwe aanbieding. Alleen al door dagelijks in te loggen, verdient u awards. Mocht u enorm tevreden zijn over deze webshop dan kunt u uw vrienden aanbrengen en op deze manier nog eens extra awards verdienen. Met het sparen van awards kunt u voucherpoints winnen. Deze kunt u inwisselen voor korting. Voor meer uitleg over awards en voucherpoints kunt u hierover meer informatie vinden op de klantenservice pagina.

    Klachten

    Het kan altijd voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet aan uw verwachtingen voldoet. Als consument heeft u altijd veertien dagen bedenktijd. U mag dan zonder opgaaf van reden het product retourneren. U dient vooraf altijd een e-mail te sturen naar Vouchervandaag om u retourzending aan te melden. Wanneer u een klacht heeft, kunt u zich het beste wenden tot de klantenservice. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken of u kunt uw klacht in een e-mail omschrijven.

    Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost dan is het altijd mogelijk om uw klacht hierover in te dienen bij Qshops. Zij zullen bemiddelen tijdens geschillen waar u niet met Vouchervandaag.nl uitkomt.

    Wanneer u zelf ervaring heeft met de klachtenafhandeling van Vouchervandaag.nl dan kunt u uw mening hierover delen in een beoordeling. Met uw beoordeling informeert u anderen.

    Veel mensen zoeken voordelige dealtjes. Vind je die op Vouchervandaag.nl? Hoe is de service, kun je retourneren, zijn er klachten, is het betrouwbaar? Lees het hier!

    Vouchervandaag.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (49)

    7.6
    73% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    7.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Aanbiedingen nog goedkoper

    Gewoon af en toe even checken of er nog een leuke aanbieding staat. Soms zit er wat bij.
    Als je net ergens anders iets wilt kopen, dan check ik soms eerst even vouchervandaag en soms heb je dan ineens een betere deal.

    Zo had ik zelf een reisje Londen op het oog voor december. Een aanbieding van 50 euro. Checken op voordeelvanger en daar was het 37,50! Scheelt toch weer wat. Kwamen nog wel verzendkosten bij van een tientje, maar dan nog steeds goedkoper uit, terwijl die 50 ook al een aanbieding is.

    Door: Ton Overzee30-10-2016
    Jager08-09-2020

    Twee truien gekocht maar nog steeds niets ontvangen...

    Jager08-09-2020

    Twee truien gekocht maar nog steeds niets ontvangen...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Geweldige service

    Ik had een LED wekker besteld. De zending was zoek geraakt bij het vervoersbedrijf GLS. Contact opgenomen met de klantenservice van Vouchervandaag en zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn er gelijk achteraan gegaan en 2 dagen later kreeg ik mijn bestelling binnen. Mijn complimenten voor de fijne service. Ik ben heel blij met mijn product.

    Door: Irene03-01-2018
    Mevr LHC van der Voort-Hoppen30-05-2020

    19 mei heb ik twee gelaatsbeschermers, bij U gekocht en betaald, maar sindsdien niets meer van U gehoord.kenmerk order: 0020003155113498

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Meerdere

    Telkens weer leuke seizoensgerichte aanbiedingen op overzichtelijke en aantrekkelijke website. Mijn bestellingen worden atijd snel en correct verzonden. Prima klantenservice, wordt altijd netjes te woord gestaan en denken waar nodig mee over passende oplossing. Kortom echt een prima webwinkel, aanrader!

    Door: Ilonka van Dommelen01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mooi dekbedovertrek

    Heb laatst een mooi dekbedovertrek besteld bij vouchervandaag. Prijs was erg goedkoop, dus ik was benieuwd of de kwaliteit wel goed zou zijn. Gelukkig bleek dat wel het geval! De stof is heerlijk zacht en niet verstikkend, lekker om onder te slapen. Zeker een aanrader!

    Door: Lisanne13-12-2017
    Nomi20-04-2020

    Wat had u dan precies gekocht?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overgordijn

    De bestelling ging vlot maar daarna is alles fout gegaan wat er maar fout kon gaan. Op 21-09 beshet gordijn besteld maar is verzonden naar een verkeerde postcode, na een mailwisseling (4 of 5 X) zou het pakket niet door DHL worden verzonden maar door voucher handmatig, dat is dus niet gebeurd want vrijdag kreeg ik voor de zoveelste keer bericht van DHL dat het pakket geleverd zou worden maar weer naar de verkeerde postcode dus weer niets ontvangen, heb nu maar gebeld en als het goed is storten ze het geld terug, zo niet blijf ik net zo lang bellen tot dat het bedrag is teruggestort.

    Door: Elly an der Velden v12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Blouse

    Blijft op de site staan, maar nooit voorradig. Na 20 email Dat blouse niet leverbaar is. Zelf geen excuses

    Door: S. N30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Leuke aanbiedingen

    Leuke aanbiedingen wel.
    Levering wel beetje langzaam. Maar misschien daarom zo goedkoop?
    Bestellen ging gewoon wel makkelijk.
    Ik had een mooie vuilnisemmer besteld.
    Afhankelijk van de aanbieding zou ik nog wel een keer bestellen hier!

    Door: Manuel Prins28-01-2017
    Neeltje22-03-2020

    Levering was langzaam omdat het uit China komt.Kijk eens voor die vuilnisemmer op Ali....daar zal hij nog goedkoper zijn dan wat u aan vouchervandaag heeft betaald......

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    truitje besteld

    Er zitten leuke aanbiedingen bij maar ik had een truitje besteld hier en die was echt heel veel afgeprijsd. Maar toen ik de trui thuis kreeg vond ik de kwaliteit ook inderdaad niet zo goed. maar hij was ook maar 10 euro ofzo en ooit wel duur.

    Door: Salina30-12-2016
    Riet22-03-2020

    Ooit wel duur?Gij gelooft dat?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Leuke site

    Hele leuk site met producten voor spotprijzen.

    Eerst was de levertijd wat langer, maar ik kon gebruik maken van een speciale actie. Daardoor was het de volgende dag al in huis, net voor mijn vakantie. Bedankt hiervoor!

    Door: Manon17-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Jurkje Vouchervandaag

    Jurkje besteld via Vouchervandaag en gekeken naar de matentabel in de aanbieding, past precies en ben er super blij mee. Verder nog niks besteld bij Vouchervandaag maar ik zal zeker nog wel een bestelling plaatsen.

    Door: Rianna05-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    3 slips van 35 voor 10 euro per stuk gekocht

    Voor 10 euro afgeprijsd mag je een mooie kwaliteit verwachten...geen goedkope troep wat rechtstreeks van Ali express komt. Voel me echt belazerd!! Nooit meer voucher vandaag voor mij!

    Door: Joyce van geluk29-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Gordijnen

    Black-out gordijnen die niet verduisteren, en in eerste instantie hadden ze de verkeerde kleur geleverd, maar ruilen of retourneren moet je op eigen kosten doen, ook al was telefonisch iets anders gezegd over dat het automatisch verrekend werd pas nadat ze de teruglevering hadden gecontroleerd. Volgens track-en trace heeft de teruglevering eerst 10 dagen gelegen, voordat ze actie hebben verwerkt om te ruilen. Deze website is niet bepaald niet te vergelijken met de standaard online verkoop die wel goede service hebben en snel reageren....

    Door: E01-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    handdoeken

    Waardeloze producten (handdoeken) en waardeloze service. Ik voelde me gewoon belazerd

    Door: Steenhoven25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    lamp

    Grappig hoe jullie Aliexpress proberen te kopiëren. Producten kopen jullie daar op en verkopen het per product met minimaal 40% winst.
    Ik raad kopers aan eerst eens het zelfde product bij Aliexpress te zoeken (waar het ook oorspronkelijk vandaan komt) en dan zelf de keuze maken met je portemonnee.

    Door: T.Bloemendaal22-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Handoeken

    Minpunt...slechte service
    Probleem wordt niet opgelost

    Door: R11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    schoenen kast

    schoenen kast nooit geleverd, geld niet terug
    schoenen kast besteld op 10 December 2019. 15 Januari geannuleerd want het duurde te lang en ik heb een andere gekocht.
    Online kan je annuleren tot 2 weken na levering. Ik had het nog niet eens gekregen en ze vertelde mij dat het al onderweg was en ik niet kan annuleren.
    Nu is het 4 feb 2020 en ik heb nog steeds niets ontvangen en ze zeggen nog altijd dat het onderweg is.
    Deze partij doet niet aan service en laat je stikken en geeft niet je geld terug als alles mis gaat.

    Door: frans becker hoff04-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Legging/broek

    Bestelling geplaatst bij vouchervandaag.nl.
    Kon tot 10 werkdagen duren tot de bestelling bezorgd zou zijn. Aangezien ik dit een ruime tijd vind, heb ik na vijf dagen al een mail gestuurd hoe de bestelling er voor stond.
    Hierna nog een aantal keren contact opgenomen met dezelfde vraag, antwoord was meermaals dat ik de tien werkdagen gewoon moest afwachten.
    Op de elfde dag alsnog niets ontvangen.
    Bestelling bleek zoek geraakt.
    Er valt niet te achterhalen waar de bestelling gebleven is, maar wat wel zeker is, is dat het bij deze webshop in zo'n geval helaas;
    " iet wiet, geld kwiet" is. Klantenservice is niet bereid om fatsoenlijk én adequaat op je reacties en vragen antwoord te geven, laat staan een bevredigende oplossing te vinden voor deze kwalijke kwestie.
    Je neemt een risico dus, wanneer je hier iets besteld.
    Ook al betaal je netjes, je bent absoluut niet zeker van bezorging van je betaalde product!!

    Door: Sharon vledder20-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    sportbroeken

    Ik heb 3 sportbroeken besteld de maten stemmen niet overeen met de afmetingen die erbij staan. Ik heb hiervoor een mail gestuurd maar de retourskosten worden hiervoor niet vergoed... Mijn ervaring bestel niets op deze website!

    Door: hanumsha12-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vitrages

    Vitrages gekocht in augustus, retour gestuurd vanwege tegenvallen. Na retour sturen geen geld teruggekregen, ook niet na mailcontact. Via track and trace gezien dat de vitrages 20 augustus al door vouchervandaag was ontvangen.

    Door: Marijn26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    zitzak

    2 zitzakken besteld wordt er 1 geleverd antwoord we gaan het uitzoeken gevraagt om annulerering en geld terug nee dat kan niet zolang we het aan het uitzoeken zijn

    Door: Cindy Boin28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Vouchervandaag.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Vouchervandaag.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 49 ervaringen geplaatst over Vouchervandaag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 73% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vouchervandaag.nl actief?

    Vouchervandaag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vouchervandaag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.