NederlandReview

    Ervaringen Vouchervandaag.nl

    Bent u nieuwsgierig naar de werking van Vouchervandaag.nl? Lees alle reviews over dit bedrijf en kom meer te weten over Vouchervandaag.nl. Wanneer u op zoekt bent naar voordelige producten dan kunt u op internet talloze webshops vinden waar u terecht kunt. Niet alleen zal de prijs een belangrijke rol spelen tijdens de aankoop van een product, maar ook de service. Er zijn immers genoeg webshops waar u als consument uit kunt kiezen. Wilt u weten wat Vouchervandaag zo onderscheidend maakt van andere webshops? Door alle beoordelingen goed door te nemen, weet u direct of het verstandig is om hier een aankoop te verrichten.

    Over Vouchervandaag.nl
    Vouchervandaag.nl is een interactief consumentenplatform waar u voordelig allerlei soorten producten kunt aanschaffen. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn de pijlers van dit bedrijf. Vouchervandaag.nl is lid van Qshops en heeft hiervan een keurmerk. Dit vergroot de betrouwbaarheid van deze website. U kunt er vanuit gaan dat Vouchervandaag voldoet aan alle gestelde richtlijnen om dit keurmerk te mogen dragen. Daarnaast zorgt Vouchervandaag ervoor dat u altijd veilig hun webshop bezoekt. Via een beveiligde verbinding kunt u uw aankopen verrichten. Met de chatfunctie wil Vouchervandaag snel inspelen op alle vragen die consumenten hebben over de aangeboden producten. Heeft u ervaring met Vouchervandaag? Schrijf dan een beoordeling.

    Diensten
    U kunt Vouchervandaag.nl vergelijken met een groot warenhuis. In elke productcategorie vindt u verschillende soorten producten. Nu zijn er natuurlijk meerdere online warenhuizen te vinden waar u producten kunt kopen. Het verschil zit hem in de hoge kortingen en het gebruik van vouchers. Bij Vouchervandaag worden producten aangeboden in de vorm van vouchers. Kortingen kunnen wel oplopen tot zestig procent en hierdoor kunt u op een voordelige manier allerlei producten aanschaffen. Als u een leuk product ziet dan klikt u op bekijk de voucher. Als u wilt kunt u het product direct kopen. Alle aanbiedingen hebben een bepaalde geldigheidsduur. Echter, bij de outlet zijn altijd goede aanbiedingen te vinden.


    Via Vouchervandaag.nl koop je bijvoorbeeld snel-klik laminaat voor 8,95 per vierkante meter. Goedkoop of duurkoop?

    Regelmatig worden er ook kortingsvouchers en reisvouchers aangeboden. Er wordt altijd duidelijk vermeld hoe u deze kunt verzilveren. Als klant spaart u bij elke bestelling awards. Deze kunt u verdienen door de aankoop van vouchers of wanneer u de eerste koper bent van een nieuwe aanbieding. Alleen al door dagelijks in te loggen, verdient u awards. Mocht u enorm tevreden zijn over deze webshop dan kunt u uw vrienden aanbrengen en op deze manier nog eens extra awards verdienen. Met het sparen van awards kunt u voucherpoints winnen. Deze kunt u inwisselen voor korting. Voor meer uitleg over awards en voucherpoints kunt u hierover meer informatie vinden op de klantenservice pagina.

    Klachten
    Het kan altijd voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet aan uw verwachtingen voldoet. Als consument heeft u altijd veertien dagen bedenktijd. U mag dan zonder opgaaf van reden het product retourneren. U dient vooraf altijd een e-mail te sturen naar Vouchervandaag om u retourzending aan te melden. Wanneer u een klacht heeft, kunt u zich het beste wenden tot de klantenservice. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken of u kunt uw klacht in een e-mail omschrijven. 

    Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost dan is het altijd mogelijk om uw klacht hierover in te dienen bij Qshops. Zij zullen bemiddelen tijdens geschillen waar u niet met Vouchervandaag.nl uitkomt.

    Wanneer u zelf ervaring heeft met de klachtenafhandeling van Vouchervandaag.nl dan kunt u uw mening hierover delen in een beoordeling. Met uw beoordeling informeert u anderen.

    Veel mensen zoeken voordelige dealtjes. Vind je die op Vouchervandaag.nl? Hoe is de service, kun je retourneren, zijn er klachten, is het betrouwbaar? Lees het hier!

    Vouchervandaag.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    9
    100% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    9,2

    Prijs

    9,4

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tevreden

    Hans23-01-2019

    Flanel dekbedovertrek gekocht en echt top met deze koude temperaturen. Hij ziet er ook nog eens goed uit.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top ervaring

    Tijn27-11-2018

    Goed service
    Scherpe prina

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zitzak

    Elise14-11-2018

    Bath bucket besteld en het is echt heerlijk! Thuis geen bad maar dankzij dit product kan ik toch baderen. Uiteraard in de kleur roze!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke lamp

    Saskia Versluis09-11-2018

    Mooie lamp, levering was ook redelijk snel! De touwlamp die ik heb besteld was heel origineel en staat erg gaaf boven mijn eettafel. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooie schoenen

    Sam02-11-2018

    Laarsjes besteld en snel ontvangen. Ben er super blij mee. Ze lopen heerlijk!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aanrader

    Rick28-10-2018

    Pannenset besteld. Zou twee weken duren, maar was er al binnen 3 dagen. Set is ook mooi

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Ivo24-10-2018

    Mooie producten voor een mooi prijsje. Een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Website

    Andrea08-10-2018

    Al verschillende dingen besteld, sommige snel in huis en sommige wat langer op moeten wachten maar altijd tevreden geweest

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Handdoeken

    Anne24-09-2018

    Ik was op zoek naar betaalbare handdoeken en heb ze uiteindelijk hier gevonden. Prima kwaliteit en snel ik huis. Ik ben er blij mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super product

    Tom12-09-2018

    Ziet er super uit en werkte ook heel fijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ondeugdelijk product geleverd

    Monique12-09-2018

    Olie diffuser gekocht voor 30 euro, bleek na 2 keer gebruiken al niet meer te openen. Bedrijf wimpelt af, beslist niet kopen! Troep voor je geld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Alles naar wens

    Sonja31-08-2018

    Duidelijke website en werd netjes en snel geholpen toen ik een vraag had over een product. Bestelling was snel binnen! Hier krijg je goede kwaliteit voor een lage prijs. Zal zeker nog eens bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke website

    Jeanette13-08-2018

    Met de hitte een aircooler besteld en deze had ik gelukkig snel binnen. Jammer dat niet alle producten de volgende dag in huis zijn, maar dit staat wel netjes vermeld bij ieder product.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Dirk13-08-2018

    Zitzak heb ik snel ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    1e bestelling

    Ansje26-07-2018

    Ik had nog nooit eerder bij vouchervandaag besteld, maar mijn eerste bestelling bevalt ontzettend.
    Het duurde een aantal dagen maar was blij verrast.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden klant

    Mariska19-07-2018

    Cadeautje gekocht voor een vriendin. Na 2 dagen in huis. Ze was er super blij mee! Aanrader ook voor kleinigheidjes.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Super tevreden

    Samantha12-06-2018

    Overzichtelijke website met leuke producten. Ben erg blij met mijn jurkje. Ga er zeker vaker bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke site

    Manon17-05-2018

    Hele leuk site met producten voor spotprijzen.

    Eerst was de levertijd wat langer, maar ik kon gebruik maken van een speciale actie. Daardoor was het de volgende dag al in huis, net voor mijn vakantie. Bedankt hiervoor!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Blije klant

    Mandy26-04-2018

    Vandaag mijn sneakers ontvangen. Hartstikke blij mee zeker voor de prijs. Ik kom zeker nog een keer terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Product van VV

    Annemarieke23-04-2018

    Al vaker wat besteld bij Vouchervandaag, dit omdat de producten altijd naar tevredenheid zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Prima service

    Joost06-04-2018

    Had een paar vraagjes over het product dat ik had gekocht maar ze reageerde altijd super snel en vriendelijk

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top aankoop

    Christy05-04-2018

    Was zeer makkelijk om hier te bestellen. Een account was niet eens nodig en de prijs was zeer scherp. Echt top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Dekbedovertrekken

    Anouk19-03-2018

    Heb al zoveel fijne dekbedovertrekken bij Vouchervandaag gekocht. Voor die prijs kun je ze gewoon niet laten liggen en ik vind het fijn om af en toe te wisselen.
    Gr een tevreden klant

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Heerlijk vest

    G14-03-2018

    Vest ontvangen en was snel binnen. Hij is heerlijk warm en ben er erg blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Jurkje Vouchervandaag

    Rianna05-02-2018

    Jurkje besteld via Vouchervandaag en gekeken naar de matentabel in de aanbieding, past precies en ben er super blij mee. Verder nog niks besteld bij Vouchervandaag maar ik zal zeker nog wel een bestelling plaatsen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Blije klant

    Jacky22-01-2018

    Vandaag mijn bestelling binnen. Mooie Activity Tracker waar ik veel plezier van ga hebben! Aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede service, goed product

    Timo15-01-2018

    De artikelen zijn mooi afgeprijsd. De levering duurde even, maar na contact met de service wist ik precies waar ik aan toe was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geweldige service

    Irene03-01-2018

    Ik had een LED wekker besteld. De zending was zoek geraakt bij het vervoersbedrijf GLS. Contact opgenomen met de klantenservice van Vouchervandaag en zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn er gelijk achteraan gegaan en 2 dagen later kreeg ik mijn bestelling binnen. Mijn complimenten voor de fijne service. Ik ben heel blij met mijn product.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Blij met bestelling

    Gina29-12-2017

    Goed te woord gestaan door de klantenservice. LED wekker kwam netjes op tijd binnen en werkt super. Ga hier zeker vaker bestellen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooi dekbedovertrek

    Lisanne13-12-2017

    Heb laatst een mooi dekbedovertrek besteld bij vouchervandaag. Prijs was erg goedkoop, dus ik was benieuwd of de kwaliteit wel goed zou zijn. Gelukkig bleek dat wel het geval! De stof is heerlijk zacht en niet verstikkend, lekker om onder te slapen. Zeker een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Topaanbiedingen

    Lisa16-11-2017

    Ik heb voor maar 25 euro hele leuke schoenen gekocht, had ze binnen 3 dagen in huis. Zeker een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Leuke aanbiedingen

    Manuel Prins28-01-2017

    Leuke aanbiedingen wel.
    Levering wel beetje langzaam. Maar misschien daarom zo goedkoop?
    Bestellen ging gewoon wel makkelijk.
    Ik had een mooie vuilnisemmer besteld.
    Afhankelijk van de aanbieding zou ik nog wel een keer bestellen hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    truitje besteld

    Salina30-12-2016

    Er zitten leuke aanbiedingen bij maar ik had een truitje besteld hier en die was echt heel veel afgeprijsd. Maar toen ik de trui thuis kreeg vond ik de kwaliteit ook inderdaad niet zo goed. maar hij was ook maar 10 euro ofzo en ooit wel duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Aanbiedingen nog goedkoper

    Ton Overzee30-10-2016

    Gewoon af en toe even checken of er nog een leuke aanbieding staat. Soms zit er wat bij.
    Als je net ergens anders iets wilt kopen, dan check ik soms eerst even vouchervandaag en soms heb je dan ineens een betere deal.

    Zo had ik zelf een reisje Londen op het oog voor december. Een aanbieding van 50 euro. Checken op voordeelvanger en daar was het 37,50! Scheelt toch weer wat. Kwamen nog wel verzendkosten bij van een tientje, maar dan nog steeds goedkoper uit, terwijl die 50 ook al een aanbieding is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Vouchervandaag.nl

    Uw beoordeling