Ervaringen Vouchervandaag.nl

Bent u nieuwsgierig naar de werking van Vouchervandaag.nl? Lees alle reviews over dit bedrijf en kom meer te weten over Vouchervandaag.nl. Wanneer u op zoekt bent naar voordelige producten dan kunt u op internet talloze webshops vinden waar u terecht kunt. Niet alleen zal de prijs een belangrijke rol spelen tijdens de aankoop van een product, maar ook de service. Er zijn immers genoeg webshops waar u als consument uit kunt kiezen. Wilt u weten wat Vouchervandaag zo onderscheidend maakt van andere webshops? Door alle beoordelingen goed door te nemen, weet u direct of het verstandig is om hier een aankoop te verrichten.

Over Vouchervandaag.nl

Vouchervandaag.nl is een interactief consumentenplatform waar u voordelig allerlei soorten producten kunt aanschaffen. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn de pijlers van dit bedrijf. Vouchervandaag.nl is lid van Qshops en heeft hiervan een keurmerk. Dit vergroot de betrouwbaarheid van deze website. U kunt er vanuit gaan dat Vouchervandaag voldoet aan alle gestelde richtlijnen om dit keurmerk te mogen dragen. Daarnaast zorgt Vouchervandaag ervoor dat u altijd veilig hun webshop bezoekt. Via een beveiligde verbinding kunt u uw aankopen verrichten. Met de chatfunctie wil Vouchervandaag snel inspelen op alle vragen die consumenten hebben over de aangeboden producten. Heeft u ervaring met Vouchervandaag? Schrijf dan een beoordeling.

Diensten

U kunt Vouchervandaag.nl vergelijken met een groot warenhuis. In elke productcategorie vindt u verschillende soorten producten. Nu zijn er natuurlijk meerdere online warenhuizen te vinden waar u producten kunt kopen. Het verschil zit hem in de hoge kortingen en het gebruik van vouchers. Bij Vouchervandaag worden producten aangeboden in de vorm van vouchers. Kortingen kunnen wel oplopen tot zestig procent en hierdoor kunt u op een voordelige manier allerlei producten aanschaffen. Als u een leuk product ziet dan klikt u op bekijk de voucher. Als u wilt kunt u het product direct kopen. Alle aanbiedingen hebben een bepaalde geldigheidsduur. Echter, bij de outlet zijn altijd goede aanbiedingen te vinden.


Via Vouchervandaag.nl koop je bijvoorbeeld snel-klik laminaat voor 8,95 per vierkante meter. Goedkoop of duurkoop?

Regelmatig worden er ook kortingsvouchers en reisvouchers aangeboden. Er wordt altijd duidelijk vermeld hoe u deze kunt verzilveren. Als klant spaart u bij elke bestelling awards. Deze kunt u verdienen door de aankoop van vouchers of wanneer u de eerste koper bent van een nieuwe aanbieding. Alleen al door dagelijks in te loggen, verdient u awards. Mocht u enorm tevreden zijn over deze webshop dan kunt u uw vrienden aanbrengen en op deze manier nog eens extra awards verdienen. Met het sparen van awards kunt u voucherpoints winnen. Deze kunt u inwisselen voor korting. Voor meer uitleg over awards en voucherpoints kunt u hierover meer informatie vinden op de klantenservice pagina.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet aan uw verwachtingen voldoet. Als consument heeft u altijd veertien dagen bedenktijd. U mag dan zonder opgaaf van reden het product retourneren. U dient vooraf altijd een e-mail te sturen naar Vouchervandaag om u retourzending aan te melden. Wanneer u een klacht heeft, kunt u zich het beste wenden tot de klantenservice. U kunt de klantenservice telefonisch bereiken of u kunt uw klacht in een e-mail omschrijven.

Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden opgelost dan is het altijd mogelijk om uw klacht hierover in te dienen bij Qshops. Zij zullen bemiddelen tijdens geschillen waar u niet met Vouchervandaag.nl uitkomt.

Wanneer u zelf ervaring heeft met de klachtenafhandeling van Vouchervandaag.nl dan kunt u uw mening hierover delen in een beoordeling. Met uw beoordeling informeert u anderen.

Veel mensen zoeken voordelige dealtjes. Vind je die op Vouchervandaag.nl? Hoe is de service, kun je retourneren, zijn er klachten, is het betrouwbaar? Lees het hier!

Vouchervandaag.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

8,6
97% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,6

Service

8,8

Prijs

9,2

Leveren

8,2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Jurkje

Mijn bestelling uit china, retounering en terugbetaling vanuit china is nog sneller dan jullie levering, lachewekkend.

Door: Demi14-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Slechte kwaliteit, slechte service

Ik heb grijze gordijnen besteld maar kreeg uiteindelijk paarsgrijze gordijnen binnen. De klantenservice gaf aan dat de kleur licht af kon wijken, maar deze afwijking is te groot. Het retour is op eigen kosten. Slechte service.

Door: Floor09-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Tevreden

Flanel dekbedovertrek gekocht en echt top met deze koude temperaturen. Hij ziet er ook nog eens goed uit.

Door: Hans23-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Top ervaring

Goed service
Scherpe prina

Door: Tijn27-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Zitzak

Bath bucket besteld en het is echt heerlijk! Thuis geen bad maar dankzij dit product kan ik toch baderen. Uiteraard in de kleur roze!

Door: Elise14-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Leuke lamp

Mooie lamp, levering was ook redelijk snel! De touwlamp die ik heb besteld was heel origineel en staat erg gaaf boven mijn eettafel. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Door: Saskia Versluis09-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Mooie schoenen

Laarsjes besteld en snel ontvangen. Ben er super blij mee. Ze lopen heerlijk!

Door: Sam02-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Aanrader

Pannenset besteld. Zou twee weken duren, maar was er al binnen 3 dagen. Set is ook mooi

Door: Rick28-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Tevreden

Mooie producten voor een mooi prijsje. Een aanrader.

Door: Ivo24-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Website

Al verschillende dingen besteld, sommige snel in huis en sommige wat langer op moeten wachten maar altijd tevreden geweest

Door: Andrea08-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Handdoeken

Ik was op zoek naar betaalbare handdoeken en heb ze uiteindelijk hier gevonden. Prima kwaliteit en snel ik huis. Ik ben er blij mee.

Door: Anne24-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Super product

Ziet er super uit en werkte ook heel fijn.

Door: Tom12-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Ondeugdelijk product geleverd

Olie diffuser gekocht voor 30 euro, bleek na 2 keer gebruiken al niet meer te openen. Bedrijf wimpelt af, beslist niet kopen! Troep voor je geld!

Door: Monique12-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Alles naar wens

Duidelijke website en werd netjes en snel geholpen toen ik een vraag had over een product. Bestelling was snel binnen! Hier krijg je goede kwaliteit voor een lage prijs. Zal zeker nog eens bestellen!

Door: Sonja31-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Leuke website

Met de hitte een aircooler besteld en deze had ik gelukkig snel binnen. Jammer dat niet alle producten de volgende dag in huis zijn, maar dit staat wel netjes vermeld bij ieder product.

Door: Jeanette13-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service

Zitzak heb ik snel ontvangen.

Door: Dirk13-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

1e bestelling

Ik had nog nooit eerder bij vouchervandaag besteld, maar mijn eerste bestelling bevalt ontzettend.
Het duurde een aantal dagen maar was blij verrast.

Door: Ansje26-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Tevreden klant

Cadeautje gekocht voor een vriendin. Na 2 dagen in huis. Ze was er super blij mee! Aanrader ook voor kleinigheidjes.

Door: Mariska19-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Super tevreden

Overzichtelijke website met leuke producten. Ben erg blij met mijn jurkje. Ga er zeker vaker bestellen.

Door: Samantha12-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Leuke site

Hele leuk site met producten voor spotprijzen.

Eerst was de levertijd wat langer, maar ik kon gebruik maken van een speciale actie. Daardoor was het de volgende dag al in huis, net voor mijn vakantie. Bedankt hiervoor!

Door: Manon17-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Blije klant

Vandaag mijn sneakers ontvangen. Hartstikke blij mee zeker voor de prijs. Ik kom zeker nog een keer terug.

Door: Mandy26-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Product van VV

Al vaker wat besteld bij Vouchervandaag, dit omdat de producten altijd naar tevredenheid zijn.

Door: Annemarieke23-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Prima service

Had een paar vraagjes over het product dat ik had gekocht maar ze reageerde altijd super snel en vriendelijk

Door: Joost06-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Top aankoop

Was zeer makkelijk om hier te bestellen. Een account was niet eens nodig en de prijs was zeer scherp. Echt top!

Door: Christy05-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Dekbedovertrekken

Heb al zoveel fijne dekbedovertrekken bij Vouchervandaag gekocht. Voor die prijs kun je ze gewoon niet laten liggen en ik vind het fijn om af en toe te wisselen.
Gr een tevreden klant

Door: Anouk19-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Heerlijk vest

Vest ontvangen en was snel binnen. Hij is heerlijk warm en ben er erg blij mee!

Door: G14-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Jurkje Vouchervandaag

Jurkje besteld via Vouchervandaag en gekeken naar de matentabel in de aanbieding, past precies en ben er super blij mee. Verder nog niks besteld bij Vouchervandaag maar ik zal zeker nog wel een bestelling plaatsen.

Door: Rianna05-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Blije klant

Vandaag mijn bestelling binnen. Mooie Activity Tracker waar ik veel plezier van ga hebben! Aanrader

Door: Jacky22-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Goede service, goed product

De artikelen zijn mooi afgeprijsd. De levering duurde even, maar na contact met de service wist ik precies waar ik aan toe was.

Door: Timo15-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Geweldige service

Ik had een LED wekker besteld. De zending was zoek geraakt bij het vervoersbedrijf GLS. Contact opgenomen met de klantenservice van Vouchervandaag en zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze zijn er gelijk achteraan gegaan en 2 dagen later kreeg ik mijn bestelling binnen. Mijn complimenten voor de fijne service. Ik ben heel blij met mijn product.

Door: Irene03-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Blij met bestelling

Goed te woord gestaan door de klantenservice. LED wekker kwam netjes op tijd binnen en werkt super. Ga hier zeker vaker bestellen!

Door: Gina29-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Mooi dekbedovertrek

Heb laatst een mooi dekbedovertrek besteld bij vouchervandaag. Prijs was erg goedkoop, dus ik was benieuwd of de kwaliteit wel goed zou zijn. Gelukkig bleek dat wel het geval! De stof is heerlijk zacht en niet verstikkend, lekker om onder te slapen. Zeker een aanrader!

Door: Lisanne13-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Topaanbiedingen

Ik heb voor maar 25 euro hele leuke schoenen gekocht, had ze binnen 3 dagen in huis. Zeker een aanrader!

Door: Lisa16-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen wel.
Levering wel beetje langzaam. Maar misschien daarom zo goedkoop?
Bestellen ging gewoon wel makkelijk.
Ik had een mooie vuilnisemmer besteld.
Afhankelijk van de aanbieding zou ik nog wel een keer bestellen hier!

Door: Manuel Prins28-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

truitje besteld

Er zitten leuke aanbiedingen bij maar ik had een truitje besteld hier en die was echt heel veel afgeprijsd. Maar toen ik de trui thuis kreeg vond ik de kwaliteit ook inderdaad niet zo goed. maar hij was ook maar 10 euro ofzo en ooit wel duur.

Door: Salina30-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Aanbiedingen nog goedkoper

Gewoon af en toe even checken of er nog een leuke aanbieding staat. Soms zit er wat bij.
Als je net ergens anders iets wilt kopen, dan check ik soms eerst even vouchervandaag en soms heb je dan ineens een betere deal.

Zo had ik zelf een reisje Londen op het oog voor december. Een aanbieding van 50 euro. Checken op voordeelvanger en daar was het 37,50! Scheelt toch weer wat. Kwamen nog wel verzendkosten bij van een tientje, maar dan nog steeds goedkoper uit, terwijl die 50 ook al een aanbieding is.

Door: Ton Overzee30-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Vouchervandaag.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)