Ervaringen Vliegles.nl

We hebben er allemaal weleens van gedroomd om zelf te kunnen vliegen, toch? Tot nu toe is dat nog niet gelukt, maar zijn er wel andere manieren om dit te kunnen. Ervaar een vlucht die veel anders is dan een normale vlucht: een vliegles. Deze vlieglessen en meer kun je boeken via Vliegles.n

Wat vinden consumenten van Vliegles.nl? Zijn ze tevreden met hun vliegles? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij Nederlandreview!

Over Vliegles.nl

In 2013 werd vliegles.nl opgericht door Eveline van den Boom. Vanaf het moment dat ze in 2006 haar eerste vliegles cadeau kreeg, kon ze er geen genoeg meer van krijgen. In 2010 heeft ze haar PPL vliegbrevet in Lelystad gehaald en een klein jaar later werd de eerste vliegtuig aangeschaft. Met veel ervaring in de e-commerce en een passie voor vliegen begon Eveline haar eigen website en is deze tot op de dag vandaag nog aan het groeien.

De vlieglessen die ze aanbieden variëren van een Cessna vliegles, basis vliegles en parachute springen tot zweefvliegen, blackshape vliegles en een stuntvliegtuig proefles. De lessen vinden voornamelijk plaats in Lelystad, maar kun je afhankelijk van de soort les ook volgen in Den Haag, Amersfoort, Sassenheim, Purmerend, Salland, Breda, Midden-Zeeland, Texel, Ameland en Hoogeveen.

Bekijk hier een filmpje over de vlieglessen van Vliegles.nl

Diensten Vliegles.nl

Als je eenmaal je vliegles hebt uitgekozen, kun je gaan betalen. Bij Vliegles.nl kun je betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, Afterpay, de VVV Cadeaukaart of per overboeking. De bon wordt per e-mail opgestuurd en vanuit daar kun je een afspraak inplannen. Kan jij nou echt geen genoeg krijgen van vliegen? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en acties, en ontvang daarbij ook gratis het boek ‘Theorie van het Vliegen’.

Garantie, vragen en klachten bij Vliegles.nl

Is er iets tussen gekomen waardoor je je vliegles niet meer bij kunt wonen? Via ‘afspraak maken’ kun je de cadeaubon aanpassen naar een andere vliegles. Als je de vliegles niet wilt verzetten maar helemaal wilt annuleren, kan dit binnen twee weken na aanschaf van de bon. Je krijgt het aankoopbedrag dan teruggestort via dezelfde betwaalwijze waarmee je hebt betaald.

Heb je vragen over de vlieglessen? Neem dan eerst even een kijkje op de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Vliegles.nl door een mailtje te sturen naar info@vliegles.nl of door te bellen naar 033 – 20 12345. Ook kun je gebruik maken van de live-chat op de website. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 22:00 bereikbaar, en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00 uur.

Was niet alles naar wens? Heb je een opmerking over de vliegles? Mail dan je klacht naar info@vliegles.nl. Je zult binnen 5 werkdagen een bevestiging ontvangen dat je klacht in behandeling wordt genomen.

Heb jij al ervaring met de vlieglessen van Vliegles.nl? Zo ja, wat was er zo goed aan en wat kon er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog nooit een vliegles hebt gevolgd, zit je hier goed. Oriënteer je op verschillende bedrijven die zich hierin specialiseren en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten via Vliegles.nl een lesje te boeken? Laat dan zelf ook een review achter!

Vliegles.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

2
0% Zou hier weer kopen!

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Leveren

2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Zeer slechte service

Onze bon was wegens gezondheidsproblemen helaas 11 dagen verlopen.
Na veel mailcontact gehad te hebben kregen wij ons bedrag niet terug.
Er stond niks op de site aangegeven over het verlengen van de bon en ik ging er vanuit dat er onderling iets te regelen zou zijn (eventueel tegen een kleine bijbetaling).
Het contact verliep erg vervelend en uiteindelijk zijn we een groot bedrag kwijt, zonder gevlogen te hebben.
Op een andere site heb ik gelezen dat een ander persoon in een soortgelijke situatie zat en tegen een bijbetaling van €100 zijn cadeaukaart kon verlengen.
Zeer slechte service!

Door: P.H.30-01-2019
Joeri van Vliegles.nl23-04-2019

Beste Femke, Wat jammer dat je via deze weg je onvrede uit over onze dienstverlening. Zoals reeds met je besproken klopt het dat onze bonnen een geldigheidsduur hebben van 12 maanden. Dit wordt bij het bestellen ook duidelijk vermeld. Het is mogelijk deze termijn te verlengen, hier zijn wel kosten aan verbonden. Wanneer de cadeaubon reeds is vervallen is verlengen dit niet meer mogelijk. Inmiddels hebben we de dienstverlening op dit punt wel verbeterd. Op het moment dat je de bon bestelde (begin 2016; inmiddels drie jaar geleden...) waren onze oude algemene voorwaarden nog van toepassing. Ik vind het jammer dat je geen gebruik wilde maken van de door ons voorgestelde oplossingen. Met vriendelijke groet, Joeri Diekerhof Vliegles.nl

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Vliegles.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)