NederlandReview

  Ervaringen VisumPlus

  Wil je op reis gaan maar heb je geen zin in al het gedoe omtrent het aanvragen van een visum bij de ambassade, dan kun je dit door VisumPlus laten verzorgen. Ook kun je bij hen documenten die hier in Nederland geldig zijn voor het buitenland laten legaliseren. Zij ontzorgen, zo weet je zeker dat je alle benodigde papieren in huis hebt. Wat de ervaring is met deze dienst lees je hier.

  Over VisumPlus

  Het bedrijf VisumPlus is gevestigd in Naaldwijk. Je kunt door hen een visumaanvraag of legalisatie van een document laten verzorgen. Je kunt de aanvragen per post toezenden, zelf brengen naar het kantoor in Naaldwijk of op laten halen door een koerier. Hierna gaan zij voor je aan de slag. Zo hoef je zelf bijvoorbeeld niet in de rij te staan bij het aanvragen en ophalen van een visum bij de ambassade. Zij verzorgen ook de legalisatie van (export)documenten zoals huwelijksaktes of een testament bijvoorbeeld. Je kunt bij hen op de verschillende vertrouwde manieren betalen.


  China, één van de landen waarvoor een Visum vereist is

  Diensten

  Visumaanvraag
  De aanvraag van een visum start je op de website via de Visum-aanvraagmodule. Je klikt eerst op het werelddeel waarnaar je wilt reizen, en vervolgens klik je op het land. Dan zie je rechts in beeld alle informatie verschijnen. Heb je wel of geen visum nodig als je op reis gaat naar dit land, de geldigheid en verwerkingstijd van een visum, het adres van de ambassade en het vaccinatieadvies voor het betreffende land. Ook kun je controleren op welke dagen de betreffende ambassade gesloten is. Aan de linkerkant kun je meteen de visumaanvraag starten, je vult dan alles in, naast de bestemming het visumtype dat je nodig hebt, de manier van verzending die je wenst, je verblijfsduur en de verwerkingssnelheid. Je kunt kiezen uit normaal, snel service of spoed. Als je alles hebt ingevuld zie je wat de kosten hiervan zullen zijn en welke dingen je allemaal nodig hebt. Pas wanneer je helemaal akkoord bent, en alle benodigdheden hebt, ga je afrekenen en de aanvraag versturen.

  Legalisatieaanvraag

  Een legalisatie aanvraag start je op de website via de legalisatie-pagina. Hier kies je eerst het land, en dan krijg je vervolgens een overzicht te zien. Daar vind je onder andere een aanvraagpakket om een legalisatie aanvraag te starten. Je kunt ook zien wat de benodigdheden zijn. Verder krijg je een overzicht van de Consulaire/Overheidskosten en de VisumPlus kosten. Alle VisumPlus kosten worden incl. BTW getoond.

  Reisverzekering

  Bij sommige landen is een verklaring van je verzekering vereist zoals Rusland. Dan kan het lang duren om deze verklaring in het juiste format te ontvangen. Daarom kun je nu bij VisumPlus ook een reisverzekering afsluiten die volledig aan de door de ambassade gestelde eisen voldoet. Zo beschik je dezelfde dag al over de vereiste verklaring.

  Klachten

  Wanneer je er ondanks de uitgebreide informatie op de site niet uitkomt, dan kun je altijd contact opnemen met VisumPlus. Dit kan via info@visumplus.nl of telefonisch tijdens kantooruren op (0174) 64 28 04.

  Deel hier ook jouw ervaring met VisumPlus!

  Je visum laten verzorgen door VisumPlus, dure overbodige luxe of zekerheid en veel gemak, lees de ervaringen met deze dienst hier bij NederlandReview!

  VisumPlus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VisumPlus

  Uw beoordeling

  Visum Turkije

  Perfect en snel geregeld.
  Heel erg tevreden!

  Door: S.27-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  E visum naar india

  Afgelopen vrijdag middag om 16:30 had ik mijn visum aangevraagd via visum plus. En vanochtend om 9uur had ik hem al binnen, wat een service Dit was het eerst keer via visum plus maar absoluut niet de laatste, bedankt Visumplus.

  Door: Prasad junnarkar15-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Veilig gevoel

  Onlangs moesten wij een verre reis maken en eerlijk gezegd zijn wij niet zo goed met talen en met het regelen van officiele zaken. Zeker mijn man kan er niet zo goed tegen als alles niet helemaal goed geregeld is, en, eerlijk is eerlijk: met visa ed. Moet je ook geen grappen maken. Daarom hebben wij besloten om ons visum aan te laten vragen via VisumPlus en ik moet zeggen: dat is echt een aanrader. Op deze website kun je eenvoudig een visum aanvragen en zij nemen vervolgens de administratie en de aanvraag uit handen. Dat is echt heel prettig. Zo weet je zeker dat je je aanvraag op de juiste manier doet en kom je bij de grens niet voor verrassingen te staan. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die zij aanbieden en ook over de kwaliteit waarmee ze met je communiceren. De prijzen zijn ook goed, dus als wij nog eens een verre reis gaan maken, dan doen we dit zeker via dit bedrijf.

  Door: Van Weenen31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is VisumPlus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over VisumPlus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VisumPlus actief?

  VisumPlus is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VisumPlus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.