Vistaprint

8.7

Bestellen

8.5

Service

8.6

Prijs

8.7

Levering

81.8%

Zou hier weer kopen

Vistaprint

Kantoorartikelen in de huisstijl nodig? T-shirts voor het vrijgezellenfeest? Etiketten voor op de potten zelfgemaakte jam nodig voor op de markt? Wat het ook is, het is altijd fijn als je reviews van ervaringen en de meningen van eerdere klanten kunt lezen. Dan weet je beter met wie je te maken hebt en of jouw opdracht er in goede handen is. En als je straks zelf vreemden wilt helpen, schrijf dan gerust zelf een recensie met jouw beoordeling.

Zichtbaarheid

Als je een bedrijf hebt of een evenement organiseert, is het belangrijk dat mensen weten dat je er bent. Een eerste stap zijn wellicht visitekaartjes, postkaarten, pennen, magneetjes, uitnodigingen of flyers. Of marketingsmateriaal in de vorm van degelijke draagtassen of stickers die je bij geschenken toevoegt. Maar soms moet je als bijvoorbeeld winkel laten weten dat je nog steeds bestaat en open bent, ondanks die grote stijger om het pand. Dan is een plastic meshdoek weer handig als het met alleen posters of vlag niet lukt. Als je presentaties geeft aan groepen geïnteresseerde potentiële klanten, is andere promotiematerialen weer handig, zoals presentatiemappen met folders, USB-sticks, metalen drinkflessen of shirts. Maar een beetje leuk grafisch ontwerp kan ook trouwe zakenrelaties en fans al verleiden tot aanschaf. Dan wordt het een soort bijverkoop van merchandise, naast dat wat je daadwerkelijk aanbiedt. Goed moment voor fotokalenders, hooedies, caps, keycords en tassen met jouw logo erop.

Maar ook als particulier kun je gebruik willen maken van diensten van een drukkerij. Die bruiloft wordt namelijk wel erg rustig als je geen trouwkaarten hebt verstuurd. Als intiem en besloten niet de termen waren waar het bruidspaar voor ging, is dat best een domper op de feestvreugde.



Vistaprint

Dit is een website waar zowel bedrijven als particulieren terecht kunnen als ze iets bedrukt willen hebben. Het is zelfs mogelijk te kiezen of je de prijzen inclusief of exclusief BTW wilt bekijken. Je kunt een eigen ontwerp uploaden, maar ook kiezen uit de ontwerpen die zij aanbieden. Naast alle “tastbare” artikelen en materialen die ze op verzoek kunnen bedrukken, kun je ook een website bij hun maken via een aantal stappen.

Om te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Dat is ook handig als je terug wilt kijken naar oude orders, omdat je misschien niet meer weet voor welk type papier je gekozen hebt. Ook is snel nabestellen dan mogelijk. Dit bedrijf hanteert geen vaste levertijden of bezorgkosten, aangezien deze afhankelijk zijn van wat er bedrukt moet worden en het aantal.

Recensie voor en door consumenten

Als je al ervaring hebt en graag jouw mening met de consumenten na jou wilt delen, schrijf dan vandaag nog een review. Dankzij beoordelingen zoals die van jou, is het voor andere mensen mogelijk om een beeld te vormen bij het bedrijf en daardoor een keuze te maken. Daarnaast is onbekenden helpen ook nog eens goed voor jouw karma! Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (33)

Helaas niets

Ik ben 2 uur lang bezig geweest om een folder te maken word er aan het eind af gegooid Weer anderhalve uur lang opnieuw een folder gemaakt en tijdens het betalen word ik er weer uit gegooid Zonde van mijn tijd en jammer dat hun systeem erg slecht werkt

B

Bianca van Haarlem

14-11-2023

0

Mouse Pad

I ordered a custom mouse pad with my artwork print on it. When i received it, there was a spelling error in the text so I informed the customer service. They acknowledged it and apologized for the mistake and immediately corrected it. I received the replacement free of charge the day after the next day. Super fast and excellent customer service! My client is very happy too.

S

Shuen Li Spirit

05-08-2023

0

Posters, flyers, foamex-borden..

Gebeld en heel goed geholpen, jullie doen echt alles er aan om het voor elkaar te krijgen, want de technische details doorspreken telefonisch is best moeilijk. Ook s'avonds waren jullie toen aanwezig en een ene 'Lify (?) heeft mij toen zo goed geholpen.. heel goed uitgelegd hoe jullie 'ontwerp-bestelling-etc' werkt, toevoegen en ging op een gegeven moment makkelijk.. Producten worden ook heel zorgvuldig ingepakt en nog mooier dan verwacht is hoe het allemaal gemaakt, gedrukt is.. Echt top van jullie allemaal, super bedankt voor alles en wou dit plaatsen, een aanrader!!

J

Janice Thenu

29-06-2023

0

www.cfbegeleiding.nl

Tot dit jaar was ik tevreden. Dit jaar werd mijn website overgezet naar een duurdere versie. 90 euro duurder, vervolgens enorm ingewikkeld om te wijzigen en na een telefoontje ook veel onduidelijkheid over de mogelijkheden voor eenvoudige versie. Ook werd er gezegd dat het tarief pas volgend jaar werkelijk omhoog gaat. Terwijl ik ineens nu toch ook al 90 euro meer betaal?? En, wat als er geen goedkopere versies zijn. Dan ben je bijna gedwongen, omdat je anders een nieuwe website moet gaan bouwen.. Vraag me ook af of ze wel reviews plaatsen van deze manier van doen, gezien deze uiterst geraffineerde, slimme en best wel agressieve manier van iets door de strot duwen van klanten.

A

Anita de Vries

04-05-2023

0

Zowel de bestelde kalenders alsmede de kerstkaarten zijn van uitstekende kwaliteit. Chapeau!

B

Ben Bläss

29-11-2022

0

Visitekaartjes + mok

Ik heb nu meerdere keren artikelen (meestal) visitekaartjes bestelt en dankzij de ondersteuning via de chat zijn de kaartjes heel mooi geworden. Ook het borduren op shirts van een logo wordt professioneel gedaan. Daarnaast super snelle levering (zonder toeslag)

D

de kroes

18-11-2022

0

Visitekaartjes..

D

D. Verwer

13-11-2022

0

Visitekaartjes en banner

Super blij met de geleverde visitekaartjes en banner met logo, werkt goed om zelf je eigen ontwerp logo te uploaden. Groetjes, Modelbouw en meer

M

Modelbouw en meer

10-06-2022

0

cadeaubonnen

Echt geweldige service. Mijn ontwerp was niet zo professioneel en vrijblijvend heeft medewerkster Nathalie Engels zelf een ontwerp gemaakt. Echt enorm klantvriendelijk en behulpzaam en ook de prijs is super (de zelf ontworpen bonnen waren al verzonden en ik kreeg gratis de nieuwe!!!!!). Zelden meegemaakt dat een bedrijf zo enorm klantvriendelijk en professioneel is, duizend maal dank!!!

M

marianne van den bold- de feijter

17-05-2022

0

Automagneet

Geweldig! Vandaag mijn automagneet ontvangen. Met hulp van Karlijn Bos is het een prachtig ontwerp geworden.ik ben er erg tevreden en blij mee. Goede service en snel geleverd. Bedankt Vistaprint en vooral Karlijn Bos.

H

Hannieskeramiek

28-03-2022

0

500 visite kaartjes

Vista print heeft voor mij geen min punten. Alles was perfect . Mooi verpakt . En visite kaartjes mooi afgewerkt. En de prijs is goed . TOP BEDRIJF

J

J. Mes

24-02-2022

0

Magische mokken

Fantastische service. Heel vriendelijke klantenservice. Ik had een fout gemaakt in de bestelling. Toch kreeg ik kosteloos andere mokken toegestuurd. 100 procent tevredenheid is goed gelukt!

B

Benjamin de Kloe

08-02-2022

0

Visitekaartjes

Voor eerst kaartjes laten maken ben zeer te vrede volgende ronde ga ik zeker weer vista print bestelen ik zeg top

M

Michel nagtegaal

14-01-2022

0

Flayers, visitekaartjes

Ze zijn erg goed en komt het altijd weer goed! De beste bedrijf die er is.

A

Abha

17-11-2021

0

visitekaartjes

Ik had visitekaartjes besteld. Helaas zag mijn partner dat ik 3 vervelende fouten had gemaakt. De volgende ochtend heb ik gebeld of ik hier nog iets aan kon wijzigen. Wat een goede service, ter plekke werd dit voor mij gedaan. Super blij mee dat dit mogelijk was.

B

Brigitta van Hilst

23-09-2021

0

Visitekaartjes

Super blij met mijn gesprek vanmorgen met Alda. Goede service , advies & tips! Samen een mooie nieuwe lay-out gemaakt voor mijn nieuwe visitekaartjes. Dank je wel

C

cindy

16-09-2021

0

Visitekaartjes

Ik bestel voor mijn bedrijf al heel lang bij Vistaprint, altijd met grote tevredenheid. De klantenservice is prima, de laatste tijd hebben zij de service om je gratis te helpen met je ontwerp, dat is heel fijn! Ook de snelheid van leveren waarmee ze mij elke keer weer verbazen is geweldig. Ik ben heel tevreden met Vistaprint en kan het andere ondernemers ook zeker aanraden.

T

Tina van Rumt

18-02-2021

0

Spoedorder,niet geleverd en bij contact gooien ze tijdens gesprek de hoorn erop

Betaald voor spoedlevering, echter niet op tijd binnen. Bij bellen blijkt het een fout te zijn want die keuze had niet op site mogen staan??? De openingsavond van mijn bedrijf kan ik niks uitdelen nu. Willen niet per koerier versturen. Bieden aan verzendkosten retour en printklaar porduct per mail zodat je als klant nog zelf vandaag naar een een andere drukkerij kunt gaan om ze daar te laten drukken. Waarna je eist kosten te retourneren extra verzendkosten en de kaartjes te laten bezorgen gooien ze de hoorn erop! Zeer benieuwd of ze ze uberhaupt wel gaan versturen en niet gewoon de order cancelen met dit onprofessionele gedrag. Vista print, NOOIT MEER!!

C

Cathy van der Leeden

06-10-2020

0

Mondkapjes met eigen logo

Bij bestellen en ontwerpen ging het al fout. Het online ontwerp programma werkt wel, maar het ontwerpvoorbeeld wat je daarna per email krijgt is dan compleet afwijken en niet de juist. Middels reageren kon je binnen 24 uur de aangepaste versie verwachten. Na meer dan 24 uur nog steeds geen nieuw ontwerp ontvangen. Daarna maar naar de klantenservice gebeld. Ook deze kon niets meer doen dan de ontwerpersafdeling aanschrijven. Daarna nog steeds geen reactie en geen aangepaste versie ontvangen. Als je dus iets snel nodig hebt ga dan zeker niet met Vistaprint in zee.

R

Riccardo Balk

30-09-2020

0

reclameborden vergoed gekregen

Reclamebordjes zijn vervaagd. Meteen zijn er nieuwe gemaakt en naar ons verzonden. Geweldig!

A

Anja van Luttikhuizen

28-09-2020

0